Gradinite in Pipera-Tunari - vreo recomandare?

Gradinite in Pipera-Tunari - vreo recomandare? | Autor: Roxana_G

Link direct la acest mesaj

Nici nu stiu cu ce sa incep. Fetita mea este in al3lea an de gradi, a inceput la un an si 7 luni. De la inceput a fost la Smartkids in Baneasa, apoi de anul acesta la Smartkids in Pipera pentru ca acolo ne-am mutat. Nu pot spune ca am avut nemultumiri majore, au alternat perioade de progrese vizibile cu perioade de stagnare sau chiar regres. Mai putin la engleza unde nu am niciodata nici cel mai mic progres. Mici nemultumiri au mai aparut, nu are sens sa le mentionez, cel mai mare of al meu acum este cel privind somnul. Nu reiau prea mult, deschisesem un topic separat. Alex nu poate sa doarma, cel putin nu la 1.30 cand ii culca ei, si deranjeaza alti colegi, motiv pentru care este mereu certata. Mai nou ea a afirmat ca si fost lovita tot pentru ca nu dormea si deranja, evident toti de la gradi au negat sau se pare ca a fost interpretat un gest in mod gresit drept bataie, si pana la urma si Alex si-a schimbat versiunea, reproduce probabil exact ce i s-a zis, ca ingrijitoarea cu pricina nu bate copii ca are si ea unul. In fine, dupa ce toata lumea pe forum parea sa fie de acord cu faptul ca desi nu dorm copiii trebuie sa stea acolo nemiscati, am descoperit ca de fapt sunt o multime de gradinite particulare unde programul de somn este optional (aici mi se zice ca nu exista spatiu si nici personal sa stea cu cei care nu dorm). Motiv pentru care as incerca la anul sa ii schimb gradinita.

In contextul acesta, scuze ca m-am lungit, ma gandeam ca mi-ati putea recomanda o gradinita buna in zona Pipera-Tunari. Spre Impact si OMV este mai greu de ajuns de la noi, prea aglomerat dimineata, de aceea as fi preferat ceva mai aproape (noi stam langa Scoala Americana). Dar pentru o gradi buna as face si drumul cu pricina. Ma gandesc ca s-ar gasi o gradinita unde sa rezolvam problema somnului, unde sa se ocupe serios de copii si sa pot vedea progrese la nivel educational. Aveti vreo recomandare?

Aaa, sa nu uit. Am gasit o gradinita relativ aproape de noi, si in drumul meu de serviciu. Se numeste Mica Sirena. Arata foarte bine pe site, o sa ma duc sa si vad si sa vorbesc cu cineva de acolo. Stie cineva de ea? Aveti vreo parere?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Draga mea iti recomand gardinita Butterfly.Si noi ne-am mutat acum un an in zona si am ales aceasta gradinita de care sunt foarte multumita . Conditiile sunt excelente iar educatoarele sunt tinere , pregatite si foarte dragute .
Merita sa mergi sa faci o vizita . Au si pagina pe internet de unde poti lua toate datele de contact daca ii dai o cautare pe net .
pupici mii

Simona si Luca
http://www.flickr.com/photos/lucadinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana33 spune:

Buna,
Noi incepem gradinita de luna viitoare. Dupa ce am vazut aproape tot ce era in zona am ales TinkerBell. Pentru impresii despre cele vazute pe unde am fost putem vorbi pe PM.
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Multumesc mult. O sa dau si eu o raita.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Si eu am o vecina care si-a dus fetita la Tinkerbell si e multumita. Problema este traficul infernal.

==========
Corina 12+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaism59 spune:

eu despre butterfly am o parerea proasta - e o gradinita unde primeaza cantitatea si nu calitatea !!! nu o recomand.

Mergi la inceput

tot eu sunt - daca e sa imi spun parerea despre gradinitele de la noi - in marea majoritate a cazurilor cand se deschide o gradinita - totul e ok, servicii, calitate, etc, etc - chestii care dispar pe masura ce trece timpul. Asa ca atentie la ce alegi. Parerea mea este ca ar trebui sa le vezi pe toate si apoi sa alegi. multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana33 spune:

Buna, noi am inceput gradinita la Tinkerbell si sunt foarte multumita. Este curat, mincarea este buna si proaspata, fructele sunt de sezon, activitatile sunt OK mai ales ca e program lejer de vara. Toti (educatoarea, ingrijitoarea si directorul) sunt implicati total, iar grija pentru copii este maxima. Maria este incintata de tot ce se intimpla la gradinita si a cerut sa ramina la program normal inca din prima zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Diana, multa bafta puiului la gradi, sa fie totul bine!

Eu am ramas tot la gradi veche, pentru ca nu am ceva concret de reprosat si imi e greu sa evaluez ce anume nu face si ce ar fi trebuit sa faca copilul. Deocamdata vreau sa vad evaluarea finala a educatoarei. Cu somnul se va rezolva, acum au grupa speciala pentru copiii care nu dorm si fac diverse activitati cu ei.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aib_alina spune:

Buna fetelor,

am ajuns si noi in situatia sa ne alegem o gradinita, tot in zona Pipera; V-as ruga, sa ne ajutati, sa ne spuneti care mai sunt parerile voastre , dupa jumatate de an, si ce care gradinita mi-ati recomanda.
Pe lista mea, ar fi BUTTERFLY, DREAMLAND, MICA SIRENA, ARICEL, SMARTKIDS-baneasa, TINKERBELL. Daca mai stiti altele....

Multumesc mult.

Mergi la inceput

eu voi scrie despre butterfly: asa cum s-a intamplat in "blonda de la drept1" - dupa un inceput mai dificil - ea termina sefa de promotie - cam asa s-a intamplat si in cazul nostru : prima impresie nu este intotdeauna cea buna (legat de faptul ca mai demult am avut o impresie nu foarte buna despre gradinita butterfly ) - in prezent avem copilul acolo si totul este foarte bine.
- sediul este nou, cu bucatarie proprie, personal mai mult decat suficient, doctor in fiecare zi, educatoarele sunt atente, copilul progreseaza, copilul nu vine acasa vorbind urat, cuvinte "noi" pe care nu le-a auzit acasa si cu care copilul vine in general de la gradinita / scoala - lucru care spune mult despre calitatea "anturajului" adulti si mai ales ceilalti copii.
Te sfatuiesc deci pt Butterfly - mergi sa ii vezi si te vei convinge>
o seara buna.

Mergi la inceput