Gradinite in Pipera-Tunari - vreo recomandare?
Raspunsuri - Pagina 2

Qamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aib_alina Buna fetelor, am ajuns si noi in situatia sa ne alegem o gradinita, tot in zona Pipera; V-as ruga, sa ne ajutati, sa ne spuneti care mai sunt parerile voastre , dupa jumatate de an, si ce care gradinita mi-ati recomanda. Pe lista mea, ar fi BUTTERFLY, DREAMLAND, MICA SIRENA, ARICEL, SMARTKIDS-baneasa, TINKERBELL. Daca mai stiti altele.... Multumesc mult. |
British School
Little London
www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo

carolinah spune:
Noi ne-am mutat in septembrie de la Smart Kids Pipera la Olga Gudynn pe Erou iancu Nicolae. Sunt f multumita si fetele mele sunt f fericite si fac progrese vizibile. (NB - eu nu am pretentia de a avea micii genii, ca atare pt mine e mai important ca fetele sa se simta bine, iubite, acceptate etc la gradi, decat sa stie sa scrie si sa citeasca la 5 ani!)
Eu am ales aceasta gradinita pt ca fata mea cea mare e la grupa pregatitoare si va merge la scoala tot la OG. Scoala e tot pe Iancu Nicolae si, in consecinta, intr-o zona accesibila pt noi.

ral18 spune:
dragele mele,
avem Little London in Pipera si in Piata Victorie.
Fetitele mele sunt la cea din Piata Victorie, care este "state of art", dar au fost la scoala de vara la cea din Pipera.
este intr-o vila superba, iar educatia este probabil the best, pt ca au reusit sa aduca profesori de la British si Ines (iar preturile sunt umane).
bafta

anda005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ral18 dragele mele, avem Little London in Pipera si in Piata Victorie. Fetitele mele sunt la cea din Piata Victorie, care este "state of art", dar au fost la scoala de vara la cea din Pipera. este intr-o vila superba, iar educatia este probabil the best, pt ca au reusit sa aduca profesori de la British si Ines (iar preturile sunt umane). bafta |
Ral , ce tarife sunt la Little London, poti sa imi zici , te rog? am cautat pe net , pe site-ul lor, n-am gasit nicaieri. Am auzit numai lucruri bune despre aceasta gradinita, o am si eu in vizor pentru la anul, dar auzisem ca e cam scumpa. Poate ne dai si mai multe amanunte
Si despre Butterfly, de asemenea , am citit numai de bine
mercic.

Roxana_G spune:
Sa stiti ca nu am mutat fata pana la urma, ea nu voia sa plece de acolo si sa isi piarda prietenii si oricum mai era putin pana la sfarsitul anului. Si am facut foarte bine pentru ca intre timp situatia la gradi s-a schimbat mult in bine, am fost foarte multumita anul acesta de ei. Acum se numesc Club Universul Copiilor. Si l-am inscris si pe pitic din toamna.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi