Gravidute prin FIV (15)
Raspunsuri - Pagina 17
Marush spune:
Luca Luca ..FELICITARI PENTRU FETITE 

Mie dr. mi-a spus ca la 12 saptamani nu se vede sexul, probabil ca o sa ne faca 2D, ca la Giulesti nu cred ca se fac ma multe D-uri, si nu se vede.Joi , ziua in care implinim 12 saptamani, avem si noi programare la dr Ion IONUT, PENTRU ECO.
Si va spuneam ieri ca m-am dus sa-mi fac toxo, listeria si secretia vaginala, la Medsana. Primesc seara un tel. sa-mi spuna ca rezultatele o sa mai intarzie o saptamana peste termenul normal pentru ca s-au facu niste incurcaturi cu analizele....Am incercat sa aflu ce fel de incurcaturi, dar nu am inteles nimic pentru ca asistenta avea o exprimare vaga, nu stiu daca intentionat sau nu! I-am spus ca sper ca rezultatele sa-mi apartina MACAR! Dupa ce am dat aproape 2mil jumate nici nu am certitudinea ca rezultatele sunt ok. In plus trebuia ca rezultatele astea sa le am joi cand merg la dr.
Am fost eu ieri sa-mi iau medical, si daca tot am asteptat 2 ore i-am cerut dr si utrogestan pe reteta. Utro e 50% compensat, mi-a mai dat si Elevit (ca tot asteptasem atat) ...cica si asta ar fi tot cam 50%.
!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2
Mirela_1 spune:
Marush, vezi ca utrogestanul pentru gravidute e gratuit. Mie asa mi l-a dat. In afara sarcinii e compensat 50%.
Andrada, bafta multa la eco azi.
Luca, felicitari pentru fetite. Nu stiam ca se vede asa devreme. Dar tinand cont ca ai facut eco in Franta...
Fetelor, eu m-am saturat de durerile astea de burta (sunt ca la CM). Nu mai cedeaza nici la no-spa. Mai are cineva?
Mirela
9+
catalina2307 spune:
Marush , utrogestanul este gratuit pt gravide.
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
ancaoradea spune:
Marush Utrogestanul pt gravi e GRATUIT, si Elevitul, dar nu stiu de ce pt Elevit trebuie sa platesti cam 16 roni.
Luca Luca Felicitari pt fetite, sa-ti traiasca si sa fie sanatoase, sa va bucure inimile!
Tuculucu Ce-mi vad ochii? Oradeanca mea de la unguri, mamica de gemeni! Dumnezeu sa va ajute si sa va vegheze pana la capat! Tu unde iti urmaresti sarcina si la cine?
17+
http://community.webshots.com/user/ancaoradea
catalina2307 spune:
Cred ca am scris simultan cu Mirela , nu am vrut sa ma dau desteapta :).
Mirela si eu am avut dureri de burta f nasoale. Acum(de vre-o saptamana) s-au linistit. Nospa si pat.
Acum nu cred ca este relevant faptul ca Luca a facut ecografia in Franta si de aceea s-a vazut sexul. Cam in toate tarile se lucreaza cu aceleasi marci de ecografe , aparate care exista si la noi in clinicile private. Probabil au avut o pozitie buna , medicul destula experienta...dar si eu am auzit pt prima oara acum despre un sex depistat asa devreme.Oricum cel mai important este sa avem bebei sanatosi.Fetite sau baieti ne-am luptat si am suferit prea mult ca sa ne bucuram diferit.Si sunt la noi in burtica indiferent de sex :)
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
kittyke spune:
Lucaluca [/b]FELICITARI !!! Sa fie sanatoase ca asta e cel mai important!!
Eu azi implinesc 17 saptamani dar inca nu stiu ce sunt :))
Tuculucu bun venit printre noi si sarcina usoara iti doresc!!!
[b]
Many bani si tie bun venit si sarcina usoara !!!!
Eu vineri ma duc la echograf, sa vedem.... voi afla ce sunt ????
andicu spune:
LucaLuca, felicitari pt 
!!
ce treaba o sa mai aiba al tau sot cu voi 3!! ![]()
![]()
Mirela, stai linistita, ca e normal sa te doare burta cam ca la ciclu, pana pe la 12 sapt m-a durut pe mine. 
Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip la 10 luni 
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mirela_1 spune:
Cata si Andicu m-ati mai linistit. Adevarul e ca ma streseaza durerile astea, daca as scapa de ele dupa 12 sapt ...ce bine ar fi. Eu am avut dureri de astea dupa fiecare ET, la primele 2 au cedat prin z 10 de la ET (probabil pentru ca nu era sarcina) de data asta au continuat o data cu sarcina. Trebuie sa ma invat sa-mi fac no-spa injectabil (cu pastilele nu mai rezolv nimic) ca-mi lipseste sotul de acasa vreo 10 zile.
Ref la eco, asa e, conteaza si aparatul si ochiul.
Mirela
9+
LucaLuca spune:
Multumesc mult pentru urari!:) Da, stiu ca e devreme sapt 12 pentru a determina sexul, iar medicul, ca un bun profesionist, si-a pastrat o minima rezerva, dar ne-a explicat ca, desi organele genitale nu se vad explicit, se poate face un prognostic foarte realist tinand cont de directionarea zonei genitale. Adica, practic ne-a facut un zoom, si am vazut ca fanta genitala era orientata in directia axului corpului fetusului - deci, fetita (la baietei fiind oarecum verticalizata, incepe sa se se sesizeze excrescentza) - la Anaïs a pus medicul prognosticul, iar la bb2 doar a facut zoomul,iar barbat'meu, care era cu pupilele dilatate, a ghicit: era o Angelina. :) Va dati seama ca si daca erau baietei erau bine-primiti, dar adevarul este ca dintotdeauna m-am vazut mama de fetitze, iar la noi mai e si amanuntul deloc de neglijat ca am avut nevoie de FIV cu ICSI; am citit mult in domeniu, nu exista cercetari certe pentru ca primii copii ICSI inca nu au ajuns la maturitate, dar este foarte-foarte probabil ca descendentza de sex masculin sa mostenesca hipofertilitatea tatalui. Ceea ce pe sotul meu il nelinistea profund, sa transmita aceasta deficientza, pe care el a suportat-o foarte greu, copiilor... Bineinteles ca, daca am reusit noi, cu atat mai mult in 20 de ani, cand tehnica medicala va evolua spectaculos etc., etc. - dar......
Si mai e vorba de ceva: VREAU SA LE FAC CODITZE!! :))
Andrada, te astept cu vesti astazi.
Zi faina tuturor!:)
11+