Gravidute prin FIV (15)
Raspunsuri - Pagina 16
LucaLuca spune:
Da, maine am 12 saptamani, iar azi am facut morfologica. Toate datele sunt in parametri, dar a durat un pic pana cand medicul a reusit sa le masoare pentru ca Anaïs:) era ca pe arcuri, s-a rostolit in dementza. Iar Angèle:) era mai cuminte, isi sugea degetul, jur! Le-am vazut fetisoarele bine, au nasucuri diferite. :) De exceptie momentul!:)
Catalina, tu urmezi zilele astea, calatorie usoara si te asteptam cu vesti bune. :) Cred ca si Andrada tot cam acum avea programarea.
Multa sanatate tuturor!
11+
Julia75 spune:
Si eu vreau la eco.
Abia peste 2 saptamani am programare, nu mai pot de nerabdatoare sunt.
Luca deja si nume ati ales. Te cred ca era moment de neuitat.
Julia
10+
catalina2307 spune:
Luca felicitari. Stiu ca doua fetite ti-ai dorit. Sa fie sanatoase si sa te bucuri de ele. Eu plec vineri, iar sambata am eco.Nu stiu daca se vede sau nu dar vestile o sa le dau marti la intoarcere.
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
flori76 spune:
Klaaa:bine ai revenit!Chiar ma gandeam zilele trecute la tine ca nu te-am mai vazut demult pe forum!Sar'mana mult pt urari(si pt cele de pe mess
) si-ti doresc si eu din toata inima nastere usoara refacere rapida si bb sanatos si mancacios
Tuculucu:bine ai venit,ma bucur ca ai gasit subiectul si sarcina usoara in continuare
LucaLuca:zic si eu ca si Catalina,stiu cat de mult ti-ai dorit fetita.Uite ca DD ti-a implinit visul la dublu!!Super!!!Sa-ti traiasca,mami,sa fie sanatoase,iar tie sarcina usoara in continuare!
Pe mine ma cam doare burtica(am luat un no-spa) si m-am balonat destul de tare.E normal,nu?In rest,sa nu vb intr-un ceas rau,vad ca scugeri n-am mai avut,sper sa nu mai am.
Flori
8+
flori76 spune:
quote:
Originally posted by catalina2307
Floricica este absolut normal. :)11+ cu 2 louloudakia
![]()
Va iubeste mama
merci mult.Flori
8+
Andrada.P spune:
Buna dimineata!!
LucaLuca felicitari pt fetite!!! Mi s-a facut pielea gaina cand am citit. Eu azi am eco si azi implinim 13 saptamani deci s-ar putea sa-si dea si la mine cu parerea ceea ce-mi da niste emotii... Sa fie sanatoase Anais si Angele si sa-ti aduca numai bucurii :)
Tuculucu fata draga din fun club-ul Peter Kovacs
bine ai venit la Odisee!
Fetelor eu am multa treaba la serviciu, acasa ajung tarziu si nu mai reusesc decat sa citesc de cele mai multe ori. Destul de rar reusesc sa ssi criu. Oricum, sunt pe aproape si ma rog pt fiecare dintre voi sa va fie bine!
Si acum sa raspund si eu la subiectele momentului:
Concediu medical se plateste 75%. Cel de "sarcina si lauzie" care se plateste 85% se refera la concediu de maternitate (126 de zile care se poate lua din luna a 7-a, cred).
Mie mi se vede burtica destul de mult (atata cat sa observe toata lumea ce se intampla). E adevarat ca sunt slaba si ca n-am incercat deloc sa o ascund. 90% din timp sunt cu bluze stramte. Adevarul e ca am si ovarul mare de la hiperstimulare si am avut burtica de la inceput.
Mie analizele mi le-a prescris medicul de familie si nu mi-a dat sa fac nimic din secretie. Chlamidia mi-am facut-o tot din sange. Vis-a-vis de momentul cand trebuie facute si mie mi-au spus sa le fac mai aproape de trim II si le-am facut in saptamana 10. Mi-a parut rau ca nu le-am facut mai devreme pt ca mi-a iesit prost coagularea si a trebuit sa fac alte analize legate de asta, analize al caror rezultat e gata in 14 zile lucratoare (adica azi). nu va spun in ce stres stau de atunci.
Marush parerea mea e sa stai acasa pana trece orice secretie colorata! Eu asa am facut!
Andrada
13+