Gravidute prin FIV (15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Cata din cate am inteles tu ai propria afacere. La mine e imposibil ca lucrez la o firma multinationala,..nu ar accepta asa ceva! Si eu as face la fel in locul tau, insa nu pot sa-mi compromit relatiile la locul de munca....ca doar FIV-ul l-am facut cu banuti, si nu chiar putini! Acum imi trec prin minte fete care scriu pe forum la Azoospermie, si isi fac planuri pentru FIV, de ani de zile insa nu au suicienti bani sa incerce, sau au incercat o data si nereusind, trebuie sa stea o perioada sa mai stranga banutzii necesari!

Pacat de asemenea situatii, ar trebui si la noi sa se faca FIV fara bani, si conditia obligatorie: dr .sa fie profesionisti in aceste conditii!! Ca unii(majoritatea) nu sunt nici daca dai bani!

Bebicii sunt insa pe primul loc !

!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Catalina, eu trebuia sa fac Chlamydia inainte de FIV si din sange mi-au facut nu din col.
Marush, eu am burtica superba seara, dimineata cand ma trezesc intotdeauna ma sperii:gata nu mai sunt gravida, nu mai am burta, noroc ca si fundul mi-a crescut si pe ala vad si dimineata la fel de mare. Am deja 5 kilograme in plus! Si eu trebuie sa iau bluze mai lejere, si nu mai incap in pantalonii mei stramti ce aveam dinainte, dar inca nimeni nu a observat burtica sa ma intrebe: nu cumva esti gravida?

Julia 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Julia chlamydia din sange nu are nimic de a face cu cea din col. Stiu nenumarate cazuri cu pozitiva la secretie col si negativa la sange. Cu dovezi. Analize recoltate inaceeasi zi. Si toata lumea le-a facut inainte de FIV. Dar secretia de col tb facuta si in timpul sarcinii.

11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Catalina, secretia din col cand trebuie facuta, din ce saptamana sau pana cand? Vad ca trebuie sa intreb pe doctorii mei ca ei nu sunt prea darnici cu trimiterile.

Julia 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Julia mie mi le-a dat ginecologul:toxo, listeria, rubeola , Citomegalovirus, cand am fost la el la 6 saptamani. El zicea sa le fac la 12 saptamani, dar le-am facut acum o luna, iar acum repet ce mi-a iesit negativ-listeria, sau la ce nu am anticorpi -toxo. Si vreau sa le fac o data pe luna.
Le poti face fara trimitere, oricum trebuie sa le platesti!

Chlamidia, Mycoplasma si Ureaplasma din secretia de col , daca ies negative o data trebuie repetate? ...Nu se transmit doar prin contact, si daca ai un singur partener , iar el la fel, nu te poti infecta!

Inca ceva, Julia, tu ti-ai luat mediacal toata aceasta perioda, si daca DA pe ce motiv?! Cat % se plateste?

M-AM MAI LINISTIT CU BURTY!

!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

Mergi la inceput

Marush, eu tot pe cont propriu sunt, e simplu la mine, nu lucrez nu iau nici un ban.

Julia 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Julia si eu la fel no mama no papa.
Acum despre secretie, tot cam asa se face, 6 saptamani, dar acum depinde de medic ce crede despre colul tau. E momentul, nu e momentul...La mine nu e momentul se pare.

Marush, pai cu partenerul cam asa ar tb.

11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Andicu, tocmai am sapat un pic pe net si scria la CMV de ex, ca se poate face din nou chiar daca ai mai facut-o in trecut. Nu e asa periculos ca primoinfectia in sarcina dar orisicat... Asa ca am sa le repet pe amandoua si am sa fac si rubeola (am facut vaccin acum un an si ceva dar n-am mai verificat daca am facut anticorpi sau nu).

Cat despre concediu medical eu mi-am luat 2 saptamani si era bifat la cod indemnizatie "01" (boala obijnuita) adica 75%. Desi undeva pe spatele hartiei scrie ca pentru sarcina si lauzie se acorda "08" adica 85% dar cine stie, poate in sarcini avansate.

Mirela 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna,
Am citit mesajele vostre despre cm. Eu am luat dupa ET 2 satpamani apoi am mers o zi si m-a durut burta asa de tare ca m-am speriat si am mai luat 2 saptamani insa platit cu 75%. Cred ca ptr.85 % este acel concediu de 126 zile numit concediu de sarcina si lauzie. Am inteles ca acum mai putem obtine un concediu numit de risc maternal dar nu stiu in ce conditii se acorda si cine il acorda. Eu merg deja de 2 saptamani la birou, ma simt bine insa in jurul pranzului ma cuprinde somnul de nu mai stiu ce sa fac.
Dupa intalnirea cu profeorul de maine vad pe ce cale o apuc.
Va pup pe toate burticile
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Am doua fetite!!!!!

11+

Mergi la inceput