Gravidute prin FIV (15)
Raspunsuri - Pagina 14
catalina2307 spune:
Mirela in mod normal nu. Dar eu ca sa fiu sigura ca nu exista nici un dubiu (nu prea am incredere in laboratoare) le-as mai face o data in alta parte.
Marush , Julia cam are dreptate. Trei zile nu prea-s suficiente.
Andrada , unde esti fata frumoasa?
Pup fetele.
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
anibadea spune:
Mirela 1 - prezenta Ig G -urilor pt CMV si Toxoplasma arata imunitatea la aceste imbolnaviri. Si eu am efectuat in urma cu 1 an aceste analize, si am avut Ig G pt CMV prezent. Ca urmare doctorita mi-a explicat ca nu este nevoie sa mai repet dozarea anticorpilor pt CMV. In schimb nu aveam acum 1 an anticorpi pt Toxo si atunci mi-a cerut sa repet Ig M pt Toxo. Sper ca m-am exprimat coerent.Nu stiu pentru ce sunt anticorpii anti D. Sigur sunt anti D?
Tuculucu- bine ai venit. Nu am retinut copilasii sunt baietei?
Marush- nu as avea nici o ezitare in a sta acasa oricat este necesar pentru ca sarcina sa mearga bine. Pentru ce sa-i stresez pe bebelusi?Eu as lua chiar concediu de risc maternal numai ca lucrurile sa mearga bine.
10 sapt 4 zile
andicu spune:
Catalina, am facut progesteron injectabil 2 sapt dupa ET, odata la 2 zile si dupa testul pozitiv am mai facut inca 1 sapt.
Mirela, si eu as zice sa repeti, macar toxo, ca la CMV mai toti il avem facut. 
Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip la 10 luni 
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

kla78 spune:
wawwwwwww ce de gravidute noi!!!de cand n-am mai intrat(deh sunt ocupata cu amenajarea camerei lui bb si cumparaturi,asa-mi trebuie daca am lasat totul pe ultimele sapt)!FETELOR VA UREZ SARCINI USOARE SI FARA NICI UN FEL DE PROBLEME!!
FLORYYYYYYYce vaddd???? graviduta????doamne ma bucur enorm de mult pt tine sa-ti dea d-zeu sarcina frumoasa si bb sanatos!!!la fel le urez tuturor gravidutelor prin fiv!
am incercat sa citesc pe fuga cate ceva dar nu tot, am retinut ca DENISA isi are deja ingerasul in brate,sa fi sanatos puiule alaturi de fratiorul si parintii tai!
despre DIANA D stiti ceva??'parca era programata la cezariana si ea???
despre mine vestile sunt bunicele,sapt trecuta la eco bb meu avea 2,500 kg si dr a spus ca e in grafic,e dezvoltat bine dar singura problema este ca inca nu s-a intors si s-ar putea ca peste 2-3 sapt sa-mi faca cezariana asta daca nu se intoarce intre timp,ati auzit de vreun bb care s-a intors dupa sapt 36???nu ca m-are speria cezariana dar as vrea sa nasc natural!
va pupacesc pe toate fara exceptii si sper sa gat odata cu balamucul din casa sa pot intra mai des!
35+5
Denis Alexandru
tuculucu spune:
mersi pt. uarile de bun-venit!!
andicu: ET: 31.01.08
DPN: 14.10.2008;
ai fost pe aproape:)...pupici.
as vrea sa-i raspund lui Kla 78 si sa-i zic ca sotia colegului meu de birou avea aceeasi problema. era deja in decembrie, ea trebuia sa nasca in vreo 3 sapt si nu se intorce. s-a intors singur in ultima saptamana. au ramas uimiti si doctorii. a nascut natural si totul a fost bine.
dar intrebarea mea este: nu se recomanda cezariana celor care fac prin FIV din cauza progesteronului luat destul de mult timp care nu permite dilatarea prea buna. poate nu am citit in spate si nu sunt informata bine si te intreb prostii, atunci scuze... ca m-am bagat ca musca-n lapte...:)
pupici!
19+
Marush spune:
Julia, Catalina o sa ma gandesc la ce mi-ati spus,...eu tot sper ca se opreste scurgerea asta! Nu mai e asa multa ! Diseara mergem la medicul de familie pentru CM, poate ne consultam si cu ea!VOI V-ATI LUAT DINTR-UN FOC 2 SAPTAMANI?
De dimineata am fost sa-mi recolteze secretia vaginala (ca ma obseda asta), sa repet Toxo si Listeria (mi-au ierit negative amandoua IGG si IGM).
Ma intreb daca poti sa ai o cultura in secretia de col si sa nu o ai in secretia vaginala!???????Eu cred ca ce e pe col coboara si in segmentul de mai jos!
Nu am indraznit inca sa suport procedura de recoltare a secretiei de pe col---iti pune departator si e o chestie mai agresiva-mi-a fost frica!
Eu stiu ca daca iese IGG pozitiv si IGM negativ, inseamna ca la un moment dat ai facut boala si ai anticorpi..acestia nu iti permit sa mai faci inca o data boala....deci nu mai trebuie repetat respectivul test------A FOST O INREBARE PE TEMA ASTA!
!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2
catalina2307 spune:
Marush eu dupa incidentul cu sangerarea am decis sa nu mai merg la servici deloc. Lucrez de acasa.
Chlamydia si ureaplasma pot fi depistate numai in cultura de col.
Deocamdata nici mie nu mi-a facut, si nici nu o sa-mi faca pana nu se termina maroniile.
Andicu te-am intrebat despre progesteron pt ca este o fata la FIV (zafira) care are de facut progesteron injectabil 100mg/zi, pana in saptamana 13 de sarcina(pt ca este insarcinata). Mie mi se pare ciudat dar am inteles de la altcineva ca si tu ai facut progesteron. Dar vad ca nu sufera comparatie...Eu ma gandesc ca a inteles gresit.
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
Marush spune:
Fetelor, la voi cum se vede burtica....????????????
Mie mi se pare ca de vre-o 2 saptamani nu a crescut cine stie ce!!Imi iau eu bluzite mai largi dar parca nu e asa mare nevoie! Ce-i drept daca-mi pun un tricou mai mulat se cam vede ceva-ceva!
Ma asteptam insa ca la 11 saptamani sa fie mai vizibila!
!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2
Julia75 spune:
Marush, eu am luat din start doua saptamani dupa ET, abia am primit rezultatul de Bhcg doua zile am lucrat si am avut sangerare, mi-a ajuns sperietura, nu risc pentru nimic in lume, nici nu ma gandesc sa merg la lucru pana la sfarsitul sarcini (si inca doi ani), deci am un concediu mai lung de 3 zile.
Deja nu stau toata ziua in pat, ma plimb, cate un pic din treburi de casa, dar si acolo am ajutor. As mai face cam multe dar am o prioritate: clocesc, mai mult ca orice vreau pe bebe.
Sa fi cuminte!
Pe mine nu m-a treimis nimeni sa fac analiza de toxoplazma, listeria,... tre sa zic eu la medicul de familie sa ma trimita?
Julia
10+