Gravidute prin FIV (15)
Raspunsuri - Pagina 13
Julia75 spune:
Catalina, prezent, nu sunt la vecini, azi am stat acasa am avut musafiri, mai mult in curte eram, cateodata fugeam sus sa citesc mesajele, dar voi ati cam "dormit" toata dimineata.
Flori ma bucur ca esti bine, ajunge si sperietura.
Many bani, daca nu raspundem mai intreaba odata, sigur nu am vazut postarea.
Julia
10+
tuculucu spune:
salutare tuturor!
sa ma prezint: vin de la sectiunea FIV in Ungaria,imde scriu de vreun an. povestea mea pe scurt: anul trecut in ianuarie, am facut o laparoscopie la cluj la dr. Cezarin Todea, pt un chist urias care nu mai trecea. imi descopera endometrioza grad 3b si la discutii imi explica ca ar fi mai bine sa lasam deoparte tratamentul clasic al endometriozei si sa trecem direct la FIV. Dumnezeu sa-i ajute, pt ca nu cred ca multi doctori ar fi dat acest sfat. am facut procedura la Budapesta in iulie 2007, totul a mers bine, am implantat 2 embrioni iar restul de 7 i-am congelat. a fost sarcina oprita in sapt. 5, pt ca am avit beta hcg 41 si ceva in z.12. dupa aceea, am facut o groaznica hiperstimulare, tratata cu greu cu cateva saptamani de antibiotice si antiinflamatoare in spital in cluj.
in ianurie 2008, exact la un an de la laparoscopia cu veste proasta, am facut ET cu embrioni congelati si din 3 s-au prins doi. acum sunt fericita graviduta de 19 saptamani.
v-am descoperit doar de curand, eu tot citeam si scriam la subiectul cu FIV, insa sunt unele chestiuni pe care cele in asteptarea sarcinii nu prea le stiu. din pacate abia dupa ce mi-am recooltat sange pt Triplu test am citit aici ca nu are relevanta. nu am apucat sa citesc prea multe capitole, sa mai vad ce discutii au fost, dar ma pun eu la punct.
le salut pe fetele pe care le stiu de dincolo (andicu, pussi, juli 75, andrada p.
) scuze daca am omnis pe cinevam si abia astept sa povestim fiecare prin ce trece.
apropos de discutia despre utrogestan, eu am luat pana pe la 15-16 saptamani, reducand de la trei la doua si apoi la unul pe zi. si aici am avut noroc ca mi-a zis un alt dr., nu cel la care umblu eu, ca altfel probabil pateam si eu la fel ca voi cu sangerarile. le-am redus treptat si totul a fost bine. la mine din fericire nu au prea fost nici greturi nici nu am vomat, m-am simtit super ok. acum am niste probleme cu arsurile dar de doua zile ma tratez cu laptic. sper sa-mi mearga asa pana in oct., cand vin bebicii.
pupici si numai bine burticilor, bebicilor si mamicilor!!!
19+
Marush spune:
GATA...WE ARE BACK!!!!!!!!!
Ce de activitate pe aici!Am de recuperat!
Fetelor a fost super la tara, am mancat ca niste purcelusi.....numai la asta ma gandeam!!!Am recuperat ce am pierdut in 2 saptamani!
Data trecuta a fost la fel, se intampla ceva cand mergem acolo,....pot sa mananc orice!
Am fost f cumintica, ..nu am stat numai la orizontala, dar am stat in sheslog, mai pe spate, am stat si in pat....
De ieri am scurgerea maronie, ieri cateva picaturi, azi parca un pic mai multicel, ca o dunga pe "pampon".
Nu sunt decisa daca ar fi cazul sa mai stau acasa, sa-mi prelungesc concediul medical sau nu????
Voi ce ati face?/Ce ati facut?
As vrea sa-mi fac si un test la secretie, maine, cu toate ca nu cred sa fie maro de la vre-un "crocobaur"!!Nu am patit asta niciodata!
!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2
catalina2307 spune:
tuculucu bine ai venit. Ma bucur nespus ca mai avem o mamica de gemenasi. O sa profitam mult de faptul ca esti printre noi tinand cont ca esti cea mai mare in burtica. :)
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
catalina2307 spune:
Marush bine ai venit. Eu una nu as risca si as sta cuminte pana nu ar mai fi urma de maroniu, bejuliu sau altceva.
Si la mine s-a linistit decand am inceput sa iau iar utrogestan. Pup fata cuminte care nu a dantuit la botez.
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
andicu spune:
Tuculucu, bine te-am regasit! te-am trecut pe listuta; poate stii sa-mi spui DPN-ul, nu stiu daca am trecut macar luna bine.
Marush, eu am stat in medical pana mi-au trecut bine scurgerile maronii!! adica pana la 16 sapt (desi la 14 s-au cam oprit).
tuturor!
Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip la 10 luni 
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

catalina2307 spune:
andicu spune-mi te rog ,tu ai facut progesteron injectabil mult timp in sarcina? Multumesc.
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
Marush spune:
catalina, adicu...saru-mana de raspuns!

Asta si gandeam sa fac, insa aveam nevoie de incurajari!
Nu vreau sa se spuna ca exagerez....dar pana la urma ce conteaza ce gandeste lumea, ca doar nu traim cu ea!
O sa imi bag iar 3 zile de medical!Sper ca nu e problema ca tot imi iau cate 3 cate 3 zile! De maine, imi incep activitatea din plin pe forum
Tuculucu...bine ai venit...!!
!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2
Mirela_1 spune:
Marush, si eu zic sa mai stai acasa pana trec sangerarile de tot. Pana la urma bebe e prioritatea noastra nr. 1 acum.
Tuculucu bine ai venit si sarcina usoara in continuare.
Fetelor, daca mi-am facut toxo si CMV acum 2 ani si au iesit IGG-urile pozitive (IGM-urile negative) ar mai trebui sa repet analizele astea acum?
Si inca o intrebare, stiti cumva unde se pot doza anticorpii anti D?
Mirela
9+
Julia75 spune:
Buna dimineata fetelor!
Tuculucu, bine ca ne-ai gasit si te muti cu burtica aici. Incep sa invidiez pe burtici cu gemeni, vad ca nici una nu are greata (Catalina, Luca, Tuculucu).
Marush, cu forte proaspete si voie buna ai revenit. Cu 3 zile de concediu nu rezolvi mare lucru, poate cu 3 saptamani, stai cuminte ca nu merita nici un job ca Doamne fereste sa ai probleme cu bbii.
Julia
10+