Gravidute prin FIV (15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Flori, eu bat recordul tau de 6 ani de asteptare cu cei 8 ani ai mei.Cu stresul si paranoia nu esti singurica, cu toti avem.
Catalina, imi place idea sotului tau cu cumpararea unui eco. Cred ca toata ziua am stam cu eco in mana, n-am mai avea timp nici de forum DC.
In sfarsit am fost si eu la "socializare", m-am dus la o vecina, am stat trei ore la barfe, pana acum stia ca stau la pat fiindca am problema cu spatele (chiar am, toata iarna m-am tratat cu discopatie dar e mai bine), acum i-am zis de sarcina, asa de bucuroasa era, sa nu credeti ca i-am pomenit de tratament, nu mai zic nimanui.

Julia 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna,
Nu am mai scris de mult ptr. ca am constatat ca mesajul meu aparea tarziu si voi erati la alta pagina, asa ca la intrbarile mele nu raspundea nimeni. Insa v-am citit cu sufletul la gura si am fost alaturi de voi cele care ati fost incercate si supuse la emotiile scurgerilor. Marti avem prima ecografie si am mari emotii.
Va pup si va doresc sa fie numai bine.
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Fetelor, ma puteti ajuta urgent cu o adresa si numar de telefon de pensiune in jurul spitalului Victor Babes din Bucuresti. Sotul trebuie sa plece maine si are nevoie de cazare vreo 2-3 zile, cat mai aproape de spital daca stiti. Mersi!!!!!!!!!!!!!!

Julia 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Julia,eu nu stiu,imi pare rau ca nu te pot ajuta

Fetelor,am tras si eu azi o sperietura teribila.La 4 dimineata,m-am trezit,mi-am pus utrogestul,totul ok.La 6 ma trezesc sa ma duc la baie si stupoare:tamponul patat si cand ma sterg...caramiziu.Am zis ca nu vad bine si ca gata,pana aici mi-a fost....M-am bagat inapoi in pat(stiam de la voi ca repausul la pat si no-spa sunt indicate),am luat un no-spa.Totusi,n-am rezistat prea mult si am plecat la urgente.Mi-au facut ecografie,bb ok,se misca de numa,inimioara batea,iar dr mi-a spus ca daca nu curge ca la menstruatie e ok,ca se mai intampla din cauza ligamentelor care se intind si...uneori din cauza clexanului.
Asa ca repaus la pat si sper din toata inima sa nu se mai repete figura pentru ca e ingrozitor.

Va pup si o duminica placuta,fara sangerari sau alte neplaceri.

Flori 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Floricico , pat si nospa, cumintica. Dupa cum vezi indiferent unde ne aflam pe mapamond,aceleasi probleme, aceleasi raspunsuri de la medici. Pup si calma, totul o sa fie ok.

11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Da,Cata ,asta intentionez sa fac zilele astea,cu toate ca e atat de frumos afara,ca nu prea-ti vine sa stai in casa,dar asta e...Vad ca acum n-a mai curs,sper sa fie ok(ma doare putin burta,dar am luat 2 no-spa si o sa mai iau unul spre seara).Tu?Cum esti?Totul ok?

Many_bani,pai scrie,iubita,cateva mesaje scurte unul dupa altul,ca sa scapi de moderare si sa te vedem in timp real(chiar nu mai stiu acum cate mesaje tb sa ai minim).Bafta multa la eco sa vii cu vesti bune-bune

Flori 8+

Mergi la inceput

Flori eu sunt ok. De cand am reanceput cu utrogestan ,chiar daca e numai unul pe zi,nu mai am scurgeri de nici o culoare.
Ehe...te inteleg ca e frumos afara dar gandeste-te tu cum e sa stai de doua luni in pat, si sa mai ai 6.Dar este pt o cauza nobila :).
Many_bani scrie repejor diferenta pamna la 10 mesaje sa te vedem si noi.
Julia iar esti prin vecini?

11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Hm...many_bani acum am vazut ca ai 10 mesaje. Habar nu am cate trebuie in cazul asta.
Julia nu cred sa fie nici o pensiune pe langa spital...

11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Cata:stii ca si eu spuneam ca tb sa intrerup utrogestul brusc in sapt 12.La ultima vizita am intrebat dr daca chiar asa tb sa fac si a zis ca ...pot sa-l reduc treptat,in ultima sapt cate mai putine.Mi s-a parut cam evaziv raspunsul lui,asa ca eu am de gand cand ajung in Ro sa vb cu medicul sa iau cat mai mult timp posibil,pentru ca e clar ca rau nu face.
Dar tu tb sa stai toata sarcina in pat? De ce?(daca ai mai spus,scuze,dar n-am fost pe faza)

Flori 8+

Mergi la inceput

Flori, nu stiu de ce. Ca sunt doi, ca am avut acea sangerare in saptamana 6, ca am coloana fisurata, ca toti zic ca sunt tare sensibiloasa si nu vor sa risc. Dar e ok...nu-i bai. :)

11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput