Gravidute prin FIV (15)
Raspunsuri - Pagina 11
flori76 spune:
Anibadea,in primul rand bine ai venit.
Off,Doamne,prin cate ai trecut...Ma bucur insa ca acum totul e in regula.Sanatate multa,sarcina usoara si la termen si bebe sanatos sa-ti dea Dumnezeu!
Si eu am sarcina obtinuta tot cu embrioni congelati si,la fel ca si la tine,din 3 transferati unul s-a lipit de mami lui 
Flori
8+
Julia75 spune:
Catalina, lasa sa curga numai sange sa nu fie. Atunci si voi aveti filmuletul reclama. Eu habar n-aveam ca in timpul sarcinii poate sa apara atata problem, scurgeri, secretii,hemoragii,dureri, dar daca au si fetele "normale" atunci nu suntem noi "extraterestre" cele care am facut FIV. By the way azi am zis la o verisoara ca is insarcinata, s-a bucurat ca in sfarsit suntem si noi in stare sa facem un bebe, si sa vezi ce ochi a cascat cand am zis ca nu eu cu sotul am reusit minunea ci aveam nevoie de ajutorul a inca vreo 10 oameni, ea e de la tara, am si regretat ca i-am zis, sigur habar nu are de FIV, si ea o sa se uite ca oare cu cine seamana bebeul meu.
Flori, mie la eco de 8 saptamani a facut deja abdominal si sa vazut perfect si asa, la urmatorul eco sa intrebi daca nu se poate abdominal.
Anibadea, vei fi rasplatit pentru totul de Craciun cand o sa ti bebele in brate.
Julia
10+
flori76 spune:
Julia:la urmatorul control deja voi fi in Romania si cred(sper) sa mi-l faca abdominal.Intr-adevar,multe probleme apar in sarcina..Eu credeam ca daca o sa raman insarcinata...gata stresul,dar de unde,ca e din ce in ce mai mare.
In urma controlului vad ca uneori cand ma duc la baie utrogestanul de pe hartie e cam bejuliu.Sper sa revina la normal cat mai curand.
Iar pe verisoara...las-o sa creada ce vrea...Sunt convinsa ca multe persoane "comenteaza" modul prin care am ramas noi insarcinate,insa....noi sa fim sanatoase si bb-ii nostri si sa traiam bucuria de a-i tine in brate
..restul....
P.S.Dupa ce ca ma stresa teribil reclama aia la pampers,acum a mai aparut si tampenia asta de chestionar(numai la mine apare?).
Flori
8+
Julia75 spune:
Flori, eu inca nu am chestionar, imi ajunge filmuletul pampers. Sunt sigura ca momentan in familie toata lumea are topic de barfa:pe mine si sarcina obtinuta din eprubeta (sper ca n-am gresit cuvantul), problema cea mare e ca oamenii de rand habar nu au prin ce am trecut noi si din ce consta FIVul in sine. Si lupta noastra inca nici pe departe nu s-a terminat, asa de departe e decembrie, sa terminam cu bine cu toti.
Julia
10+
catalina2307 spune:
Fetelor daca va incalzeste cu ceva, mie mi s-a spus ca sarcina mea nu este cu voia lui Dumnezeu.
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
flori76 spune:
quote:
Originally posted by Julia75
asa de departe e decembrie, sa terminam cu bine cu toti.
Julia10+
Ah,Doamne,si mie mi se pare la fel!Ca mai e tare mult pana in decembrie.Ce ma supara este ca imi doresc si luptam de 6 ani sa raman insarcinata si acum,cand Dumnezeu a facut minunea,eu in loc sa ma bucur la maxim sunt o stresata si o paranoica si traiesc de la un ecograf la altul...Sper sa-mi revin curand.
Legat de fiv...numai noi stim prin ce am trecut...Multa lume imi spune ca sunt o curajoasa ca-mi fac singura injectiile,iar eu le spun(cine ar fi crezut?!??)ca au ajuns sa mi se para floare la ureche.
Dar numai cand ma gandesc la scopul pentru care fac toate astea...nimic nu mi se pare prea greu!
Flori
8+
flori76 spune:
quote:
Originally posted by catalina2307
Fetelor daca va incalzeste cu ceva, mie mi s-a spus ca sarcina mea nu este cu voia lui Dumnezeu.11+ cu 2 louloudakia
![]()
Va iubeste mama
Doamne...ce mai poate fi spus la o asa afirmatie?!?Nimic!!!
Eu atat spun mereu:ca nu doresc nici dusmanilor sa treaca prin ce-am trecut noi in acesti 6 ani...
Flori
8+
Mirela_1 spune:
Marush, multumesc. Eu mi-am facut deja o programare la Peltecu la Filantropia, dar parca mi-e greu sa ma despart de Giulesti. Inca ma mai gandesc. Si eu am auzit numai lucruri bune de Ion Ionut si speram ca poate consulta si la un cabinet privat. As fi vrut totusi un dr pe care sa-l pot suna cand am nevoie. Dar cred ca sunt putini cei care-si dau nr. de tel.
Catalina, acum am vazut afirmatia care ti s-a facut. Ce prostie... Pai daca nu era cu voia lui Dumnezeu nu ramaneam nici una, nu? Bine ca sunt bine bebelusii.
Mirela
9+
catalina2307 spune:
Pe moment am avut tendinta de a-i scapa un capsator in fata dar mi-am adus aminte ca-s o doamna :).
Flori draga bun venit in clubul paranoia. Lasa fetita, ca ai fi fost anormala daca ai fi stat relaxata. Sotul meu mi-a propus sa cumparam un ecograf ca sa nu ii mai stresez pe toti cu crizele mele.Si la sfarsit cand nu mai e cazul sa il pastram sigur mai gasim disperate ca mine sa il cumpere, zice el.
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
flori76 spune:
quote:
Originally posted by catalina2307
Pe moment am avut tendinta de a-i scapa un capsator in fata dar mi-am adus aminte ca-s o doamna :).
Flori draga bun venit in clubul paranoia. Lasa fetita, ca ai fi fost anormala daca ai fi stat relaxata. Sotul meu mi-a propus sa cumparam un ecograf ca sa nu ii mai stresez pe toti cu crizele mele.Si la sfarsit cand nu mai e cazul sa il pastram sigur mai gasim disperate ca mine sa il cumpere, zice el.
Stiam eu ca cineva ma intelege
Flori
8+