Gravidute prin FIV (15)
Raspunsuri - Pagina 10
catalina2307 spune:
Julia , despre Marush iti spun eu ca a intrat dimineata la mamici nov-dec si a disparut. Sper ca nu a plecat sa dantuiasca si e frumos la orizontala ,in patutul ei.
La pranz nu pot sa dorm.Nici nu am incercat.Pe vremuri cand se intampla nu mai puteam sa dorm noaptea.
11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama
psj spune:
anibadea, felicitari pentru sarcina. o sa fie bine pana la sfarsit, o sa vezi. Si eu am patit ceva asemanator, chiar mai rau, pentru ca eu am pierdut ovarul drept cu totul iar stangul nu a ramas intreg. Si cu toate astea am reusit sa duc sarcina la capat(am ramas insarcinata natural la 1 luna dupa).
Cred ca sarcina va reusi foarte bine sa stopeze evolutia altor formatiuni. Aderente si eu am facut, am aflat la cezariana ca am burtica plina de aderente dar nu am avut probleme la schimbarile de vreme, nici balonari(la astea imi zisese dr. sa ma astept).
Eu mai am 5 embrioni congelati si speram sa ne mai ajute DD inca odata.
LucaLuca spune:
quote:
Originally posted by Julia75
Luca si Marush, voi cum stati cu sangerarea?
Stau. Adica ea sta, s-a oprit. Nici macar pete maron nu mai sunt. Dar nu zic inca hop...
Si mie mi-a cam disparut somnolentza din timpul zilei (ceea ce ma bucura), insa noaptea dorm bustean. Am citit ca insomniile masive - adesea insotite de angoasa - apar in ultimul trimestru.
Ani, sarcina cuminte pana la capat iti doresc. :)
11+
anibadea spune:
Va multumesc frumos pentru primirea calda si pentru incurajari. Va doresc tuturor BBi sanatosi, frumosi inteligenti si o sarcina usoara.
Multumesc pentru sfaturi catalina . Voi incerca ce mi-ai propus.
psj multumesc pentru incurajari. Doctorita care m-a operat s-a chinuit sa-mi salveze ceva din ovarul drept, pentru ca sunt la risc sa raman si fara cel de pe stg. (mi-a explicat ca trebuie sa ne gandim serios ca nu este o obtiune sa raman femeie tanara fara ovare). Si noi mai avem 5 embrioni congelati la Giulesti. Pentru viitor. Tu ce tip de tumora ai avut? Stiai dinainte de tratament? Am auzit de un caz asemanator cu al meu de la dr. Matei.
julya cel mai greu mi-a fost sa accept afirmatia ca pana nu se intervine chirurgical si nu se face examenul anatomo-patologic nu se poate spune cu siguranta ce este acolo. Dar sunt convinsa ca multe dintre noi ar fi gasit forta sa lupte. In momente critice inveti sa te cunosti cel mai bine
11 saptamani
anibadea spune:
catalina vad ca mesajul a ajuns imediat .
Vreau de asemenea sa o felicit pe madalina28 pentru fetita. Si sa-i reamintesc ca ne-am intalnit la cabinetul dr. Marinescu cand m-a incurajat din inima.
carmendu spune:
anibadea - bine ai venit printre noi. grea incercare prin care ai trecut. dar o sa fie bine, o sa vezi.
cat despre polisano, la plaza, eu ti-am zis doar ce mi s-a intamplat mie. si ca am dat peste un medic care era pe dinafara. despre ceilalti medici, nu pot sa spun nimic.
eu am facut fiv la sibiu, la polisano, si acolo mi s-a parut ok.
nu am aruncat cu pietre, am povestit doar experienta mea punctuala din bucuresti.
carmen 13+
Marush spune:
Julia75, Catalina..., nu am disparut..sunt aici in patut
Am facut insa un dus, m-am pregatit
O sa plec la botez, e ceva in familie, acasa in sufrageria de la tara , maica-mea o sa ma tina numai in pat! Doar drumul pana acolo sper sa nu fie greu, sunr cam 150km. O sa stau cumintzica, promit!
Nu mai vad scurgere roz, ma rog, a fost azi-noapte un pic,..acum pare ca mai ramane pa hartie....Iau 3 No Spa/zi de ieri, cu toate ca dr. a zis 2.
Va multumesc ca imi purtati de grija...
!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2
Julia75 spune:
Fetelor, ma bucur ca toata lumea a scapat de sangerare.
Marush, ai mare grija de tine!
De vreo saptamana pe fiecare pagina a forumului imi apre un filmulet, nu pot sa citesc postarile pana nu inchid si mai reapare de 3-4 ori, ma enerveaza enorm. Pot sa fac ceva sa nu apara deloc? Toata lumea o vede sau numai eu is innebunita?
Julia 10+
catalina2307 spune:
Julia cred ca vorbesti de raclama la pampers iar daca asta este in mod sigur nu poti face nimic .
Mie mi-a dat tratamentul de candida asa ca ce se scurge nu stiu daca-s ovule sau secretii si sunt f linistita :).
Marush ai grija de tine desi eu zic ca esti o mare aventuriera (mie de Paste dr. mi-a interzis categoric cand i-am spus ca as vrea sa merg la ai mei la Constanta).
Luca , patut si odihna pana esti ok 100%.
Am observat ca si fetele care au sarcini obtinute natural se confrunta exact cu aceleasi probleme ca si noi (scurgeri, secretii,hemoragii,dureri etc).
11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama
flori76 spune:
Fetelor,ce ma bucur ca in sfarsit au trecut sangerarile!Sa dea Domnul sa nici nu mai apara deloc!!
Noi am fost astazi la control si ne-am vazut strumfelul,care are 1,8cm Totul e in regula,cervixul ok,sa dea Domnul sa fie bine si in continuare.
M-am speriat putin pt ca dupa control,cand m-am sters am vazut pe hartie ceva urme de sange,insa medicul a spus ca e ok,ca se mai intampla la control.Cand am ajuns acasa nu mai aveam nimic,acum nu m-am mai verificat de vreo ora ca-s cu utrogestanul la purtator.
Pupici si o zi linistita,fara sangerari!
Flori 8+