Gravidute prin FIV (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Catalina ma bucur si eu pentru tine, acum cred ca te-ai linistit :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Bravo Catalina ma bucur ca sunteti bine toti trei.

Julia 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Catalina ma bucur ca bebeii sunt bine!

O zi buna tuturor, fara sangerari, dureri si contractii!

Andrada 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

multumesc fetele.
Julia, draga mea, la ce ora te trezesti?

11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anibadea spune:

Buna dimineata tuturor. Desi va urmaresc de ceva timp abia acum mi-am facut curajul sa scriu. Sunt o mamica de 31 de ani din Bucuresti, care in data de 31.03.08 a facut embriotransferul (ovule fecundate crioprezervate) in Germania. Acum suntem in saptamana 11 , DPN fiind 19.12.08. Un singur embrion din cei 3 s-a prins. Povestea noastra este complicata. Voi incerca sa rezum ( suntem un caz particular medical).
In aprilie 2007 am facut prima fertilizare la Giulesti cu dr. Niculescu, fara rezultate .( cauza infertilitatii fiind stabilita oligoastenoteratospermie forma severa)
In noiembrie 2007 am inceput al 2-lea tratament in Germania. In timpul tratamentului am prezentat o torsiune acuta de ovar drept, ocazie cu care s-au descoperit mai multe formatiuni tumorale pe ambele ovare, cele de pe dreapta avand 14 cm in diametru. Am ales sa continui tratamentul am facut punctia ovariana. Ovulele s-au fecundat si au fost congelate la 24 de ore (legea germana de protectie a embrionilor nu permite congelarea embrionilor). A trebuit sa revin in tara unde am efectuat o interventie chirurgicala ampla la Spitalul Municipal, care a durat 3h si 1/2h, si s-a soldat cu ceva complicatii (hemoragie interna s. a. ). La sfarsitul lui decembrie 2007 am ramas asadar cu o bucatica din ovarul drept si un ovar stg intact dar cu 3 formatiuni tumorale pe el de 12 mm. Dumnezeu a vrut ca aceste formatiuni sa fie benigne (teratoame mature).S-a decis atunci sa nu se scoata si cele de pe stg (sa fie doar monitorizate) pt ca sa am un ovar capabil sa sustina o sarcina ulterioara. Asa am ajuns la 3 luni postoperator sa ne intoarcem in Germania si sa facem transferul. Este o minune pt toti care ne cunosc, pentru noi in primul rand ca unul din micuti a reusit sa se prinda.Acum suntem foarte strict monitorizati, nu avem voie sa ne obosim, sa mergem la servici sau sa facem orice fel de efort. Am dezvoltat aderente postoperator care mai dor din cand in cand. (legate de vreme in special). M-a ajutat Dumnezeu pana acum si nu am sangerat. Ne rugam zilnic ca toate lucrurile sa mearga bine. Ni s-a pus in vedere ca formatiunile ramase au evolutie impredictibila si ca pot creste oricand. Daca vor determina torsiune de ovar vor necesita probabil interventie chirurgicala. Dar noi suntem optimisti.
Azi dimineata am vrut sa merg si eu la Polisano din Plaza pt cateva analize, dar am remarcat ca parerea generala nu este favorabila asa ca ma mai gandesc.
Va pup

Mergi la inceput

)Catalina, is prezent de la 6, l-am si trezit pe sotul cum butonam. De aseara am diaree si toata noaptea n-am prea dormit, am si crampe. Acum mananc dietetic, pana acum ma luptam cu constipatie, nu stiu ce m-a apucat.
Dar sa sti ca in general ma trezesc pe la 6 fiindca nu avem perdea pe geam si ma trezeste lumina, soarele. (Ne-am mutat de un an si inca nu avem perdea Is super obosit si tot nu pot sa dorm.

Julia 10+

Mergi la inceput

Julia, nici eu nu prea mai dorm ... Ma trezesc sa merg la toaleta, dupa adorm greu, apoi ii suna ceasul sotului meu si uite asa se duce odihna mea.

11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

anibadea in primul rand bine ai venit, sa te ajute Dumnezeu sa duci sarcina pana la capat si sa fie bine.
In al doilea rand scrie repede 10 mesaje,multe si scurte sa se faca 10 si sa apari intimp real(acum esti monitorizata).
Despre Polisano Plaza ce sa zic, eu acolo merg pentru consultatie pt ca acolo este medicul meu si este ok, dar daca vrei sa faci analize de laborator mergi in alta parte.
Succes si sarcina usoara si la termen.

11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Anibadea mi s-a facut pieleagaina cand am citit postarea ta. Felicitari pt sarcina si sa dea DD sa nu ai complicatii iar bebele sa fie sanatos si destept si vesel

Andrada 12+

Mergi la inceput

Anibadea, mama prin cate ai trecut! Aici cu toti suntem incercate dar nici chiar asa, de acum incolo eu nu ma mai plang. Bine ai venit, iti doresc multa sanatate si putere sa duci sarcina pana la capat.
Luca si Marush, voi cum stati cu sangerarea?
Marush, asa-i ca nu te-ai dus la botez? Esti prea tacuta aztazi, sper ca esti cuminte in pat.
Catalina, in timpul zilei mai poti sa dormi? Eu la inceputul sarcinii asa de bine dormeam si inainte de masa si dupa masa, acum nu mai pot, desi ma omoara oboseala.

Julia 10+

Mergi la inceput