Gravidute prin FIV (15)
Raspunsuri - Pagina 18
catalina2307 spune:
Luca draga ce o sa ma distrez daca ele nu or sa vrea codite si or sa vrea plete in vant. ![]()
11+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
many_bani spune:
Buna,
Luca ce bucurie mare traiesti, felicitari.
Si eu sunt fericita , azi am facut prima eco. si am aflat ce este un singur omulet, bine prins si bine dezvoltat(are 1.58 cm cat o musca)
De duminica trebuie sa reduc utrogestanul de la 6/zi la 4 /zi si acidul folic de la 5 mg la 4 mg.
In rest , nu mai stiu cum am condus pana la birou, cum am ajuns, nu aveam in urechi si in fata ochilor decat activitatea cardiaca a micutului. Pot sa merg la mare in vacanta dar recomandarea profesorului este ca per. de expundere sa fie pana la 10 si dupa ora 17. Am intrebat de reluarea activitatii, eu mergand la birou deja de 2 saptamani si a zis ca este ok daca eu sunt bine.
Sunt o viitoare mamica foarte fericita.
Va pup pe toate
7+
kla78 spune:
quote:
Originally posted by tuculucu
mersi pt. uarile de bun-venit!!
andicu: ET: 31.01.08
DPN: 14.10.2008;
ai fost pe aproape:)...pupici.
as vrea sa-i raspund lui Kla 78 si sa-i zic ca sotia colegului meu de birou avea aceeasi problema. era deja in decembrie, ea trebuia sa nasca in vreo 3 sapt si nu se intorce. s-a intors singur in ultima saptamana. au ramas uimiti si doctorii. a nascut natural si totul a fost bine.
dar intrebarea mea este: nu se recomanda cezariana celor care fac prin FIV din cauza progesteronului luat destul de mult timp care nu permite dilatarea prea buna. poate nu am citit in spate si nu sunt informata bine si te intreb prostii, atunci scuze... ca m-am bagat ca musca-n lapte...:)
pupici!
19+
TUCULUCU ms de raspuns,poate am si eu norocul sa se intoarca sa nu ajung la cezariana,cat despre cezariana din cauza progesteronului nu stiu ce sa zic,oricum aici nu conteaza daca e sarcina cu fiv sau naturala ca daca totul e ok te lasa sa nasti natural si progesteronul spre exemplu eu l-am luat numai primele 12 sapt .sarcina usoara in continuare si pupici pe burtici!!!
mai aveam o intrebare pt fetele care stiu,despre placenta posterioara gr 2-3 ce stiti???posterioara stiu ca e in spate dar despre grade habar n-am,si cum am fost ocupata n-am avut timp sa caut pe net,iar azi am program de spalat hainite de bebe si facut curat in camera si multe inca ,fetelor apucati-va din timp pt pregatiri ca altfel patiti ca mine,am lasat totul la urma si acum cand abia mai pot trebuie sa le fac pe toate si mai am si de cumparat inca multe!
am vazut ca multe dintre fetele cu sarcini mici se plang de dureri de burta,cum v-a spus si ANDICU sunt normale,am avut si eu pana pe la 12 sapt apoi m-au luat dureri de ligamente care au tinut pana pe la vreo 18 sapt,si tot asa pe zi ce trecea mai aparea cate ceva dar a fost totul ok si acum am ajuns in sapt 36 implinita azi!
LUCA LUCA felicitari pt fetite!au aparut si fetitele ca erau numai baietei pe lista in ultimul timp!
va pupacesc pe toate,scuze ca va enumar dar sunt multe pe care eu nu le cunosc si mi-e greu sa va tin minte pe toate!fug sa pap ca abia m-am trezit!
35+5
Denis Alexandru
Andrada.P spune:
M-am intors de la eco. Toata gasca este bine!!
Ala micu s-a dat in spectacol. N-a stat deloc locului sa-l masoare. Se invartea in toate partile, impindea placenta cu o manuta, mai tarziu isi prinsese un piciorus cu o mana
iar dupa ce a trecut cu masuratorile la frati-su, a adormit
Bebe mai mare a fost si el vesel si ne-a oferit si el un super spectacol! Citez "ala micu parca ar avea puta ... cel mare pare baiat ... dar parca totusi ala micu ar fi fata". Mai multe pe tema asta luna viitoare la eco de 16 saptamani. Am plecat de acolo, si eu si sotul meu, cu inimile pline si cu un zambet larg pe fata. Am putut sa inregistrez tot pe dvd si sunt foarte incantata de asta.
Analiza de coagulare mi-a iesit foarte bine deci nici o problema in sensul asta, hematomul nu mai exista asa ca de azi iau doar 2 no-spa in loc de 3 iar ovarul meu nu mai are 12 cm ca la inceput ci doar 9. Ma bucur ca a inceput sa-si revina!
Many bani felicitari pentru inimioara!
Kla tin pumnii sa se intoarca bebele!
toate fetele, burticile si bebeii!
Andrada
13+

Julia75 spune:
Andrada, felicitari pentru eco, sa tineti tot asa pana la sfarsitul sarcini toata "gasca". Cum e cu registratul pe dvd, duc un dvd si rog sa mi-l inregistreze?
Julia
10+
Marush spune:
Andrada, felicitari pentru eco...de-adia astept sa-i vad si eu joi!
Ce clipe minunanate , ce sentimente placute sa-i vezi cum se agita in burticutza lui mami!
!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2
andicu spune:
Burtici, felicitari pt vestile bune de la eco!

Kla, ma bucur ca sunteti bine!! 
Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)
Am implinit 11 luni! 

www.tickercentral.com/view/9fgr/9.png" target="_blank">Cum crestem noi

Marush spune:
Vin si eu cu vesti bune...azi nu am mai avut nici un fel de scurgere, de nicio culoare!!! Doamne-Ajuta, sper ca nu ma bucur prea devreme!
In schimb ma cam doare burtica, de fapt am senzatia ca ma intapa , parca s-ar intinde acolo ceva!
Sa va pun o poveste frumoasa pe care mi-a trimis-o o colega:
A Child Angel
Once upon a time there was a child ready to be born. So one day he asked God:
-They tell me you are sending me to Earth tomorrow but how am I going to live there being so small and helpless?
-Among the many angels, I chose one for you. She will be waiting for you and will take care of you.
-But tell me, here in Heaven, I don't do anything else but sing and smile, that's enough for me to be happy.
-Your angel will sing for you and will also smile for you every day. And you will feel your angel's love and be happy.
-And how am I going to be able to understand when people talk to me, if I don't know the language that men talk?
-Your angel will tell you the most beautiful and sweet words you will ever hear, and with much patience and care, your angel will teach you how to speak.
-And what am I going to do when I want to talk to you?
-Your angel will place your hands together and will teach you how to pray.
-I've heard that on Earth there are bad men. Who will protect me? Your angel will defend you even if it means risking its life.
-But I will always be sad because I will not see you anymore.
-Your angel will always talk to you about me and will teach you the way for you to come back to me, even though I will always be next to you.
At that moment there was much peace in Heaven, but voices from Earth could already be heard, and the child in a hurry asked softly:
-Oh God, if I am about to leave now, please tell me my angel's name.
-Your angel's name is of no importance, you will call your angel "Mammy."
!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2
Andrada.P spune:
Julia eu asa am facut: am dus dvd si dupa vreo 10 minute de eco, cand au trecut emotiile mari, mi-am adus aminte dintr-o data de el si l-am dat sa inregistreze. O sa fac asa la fiecare eco si o sa le pastrez in arhiva familiei ![]()
Marush Iti doresc sa o tii tot asa, fara scurgeri colorate!
Frumoasa poveste!
Andrada
13+