Copilarosii martie-aprilie 2004 - era noua :)
Raspunsuri - Pagina 4
Ela76 spune:
Clau, Lavi - multumim (cu intarziere) de gandurile bune!
Lavinia - cred ca in perioada asta sunteti preocupati numai de casuta cea noua. Doamne ajuta sa va reuseasca tot ce v-ati propus, sa iasa frumoasa si sa va simtiti bine in ea.
Si noi suntem pe punctul de a ne muta intr-un apartament mai mare - ne-am fi dorit o casuta, dar preturile din Bucuresti concureaza cu cele din marile capitale ale lumii, desi infrastructura are probleme mari. Acum studiem ofertele bancilor pentru credite si cat de curand speram sa semnam ceva acte prelminare. Asa ca si noi suntem prinsi cu acest proiect, plus activitatea zilnica cu serviciul si copiii.
Fetelor, ia ziceti pe unde va petreceti concediul in vara aceasta? Noi ramanem pe meleagurile natale si speram sa ajungem cateva zile la Slanic Moldova, sa intram si la salina. Vrem multa, multa liniste ca sa ne mai incarcam bateriile.
In rest, ce sa va zic? Copiii cresc si sunt tot mai dragalasi impreuna, dar si tot mai galagiosi si imi pare cumva rau ca timpul trece atat de repede, ca nu ma mai satur sa stau cu ei.
Laura, Mickyyy - ce va fac burticile? Ce sunt bebelusii, fetite sau baietei? Sarcina usoara in continuare!
Va pupam cu drag, weekend placut!
Ela, Cristina (21.04.2004) si Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre
LauraFlo spune:
Eiii, ne-am intors si de la mare....scurt, frumos, intens....acum asteptam serbarea de sambata.
Ela, bebele meu e baiat ( nu v-am zis oare? sunt in asa mare viteza ca uit ) Se pare ca am ramas la doua optiuni de nume: Luca si Marc....nu prea cadem de acord care din ele sa ramana....asa ca s-ar parea ca o sa aiba doua nume . Dar pana pe 10 septembrie (DPN_ul) avem timp sa ne hotaram.
Ahhh, deja sunt cautata...va pup, poate vb mai tarziu.
O zi buna.
Anculina spune:
Buna dragi mamici,
Sunt si eu oarecum in grupul vostru, cu o comorica de fetita de 4 ani.
Pentru ca eu tocmai am aflat ca o companie de asigurari si servicii financiare - lider mondial - face acum o campanie de informare asupra acelui fond de studii pe care il pot constitui parintii care se gandesc la viitorul copiilor lor, mi s-a parut interesant si m-am gandit sa va spun si voua.
Prezentarea dureaza aprox. 30 de minute, este facuta super profi (videoproiector, explicatii, exemple concrete, etc - si este absolut gratuita si nu implica cu nimik participantii. Se organizeaza pentru grupuri de minim 6 persoane.
Daca e cineva interesata - din Bucuresti - dati-mi un mail sau un PM si va dau pers. de contact.
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
Ela76 spune:
Vai, ce repede mai trece timpul...
PUCKU, LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!
Anculina - multumim de invitatie! Sa-ti traiasca printesa, te asteptam sa ne si povestesti despre ea!
Albumele noastre
Ela76 spune:
Laura - eu stau prost cu neuronii de ceva timp (dupa nasteri, mai exact ), deci e posibil ca tu sa ne fi spus de baietel - ce ma bucur ca o sa aveti pereche! Sa inteleg ca te-ai hotarat la cezariana? (sau era obligatoriu?) Vrem poze de la mareeee, mai ales ca eu nu cred ca o sa o vad nici anul acesta. Si povesteste-ne mai multe
Albumele noastre
LaviB spune:
salve!
liniste marrrrrrrreeeeeeeeeeee pe la noi hi hi hi Initial nu ma supar ca abia nu am asa mult de citit si recuperat
V-am spus data trecuta ca o sa ma pun la o cafelutza cu Malina?! Cred ca da...pai a fost la mine si ne-am pus ...,..la o scurta poveste (nu bea cafea..,.nici noi dealtfel )
N-au stat mult (daca au stat o ora) , ca erau in drum spre austria si Danutz adormise in masina...etc
Oricum m-am bucurat de minune si....uite asa s-a mai adeverit inca o data zicala "se-ntalneste munte cu munte , dar`mite om cu om"
Sunt niste oameni super si tin sa-i salut si pe calea asta si sa sper ca vremea rea de saptamana asta nu i-a indispus in concediu.
Ela bafta si nervi, asta spun tuturor celor care se apuca de cautat si cumparat case. Un sfat: incearca la ING-Diba, aici au oferte bune la credite.
Ziceai de concediu....stai linistita ca nici noi anu asta nu merem pe nicaieri ( e primul meu an in care stau acasa) Initial concediul nostru se numeste anu asta "Insula Shantiera"
Oricum e bine si acasa..... sper .....
Laura....deci v-ati decis la nume?! (si eu care o dadeam de zori cu Matei)
sanatosi sa fiti....si vrem si noi pozici
REstu `de fete pe unde umblati??? Hai la apel , la apel.
fug sa mai pun niste poze si....pana vin sa le agat (azi, maine sau poimaine) sper sa mai citesc noutati
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
LaviB spune:
tot eu!
nu mai incarc nici o poza in album ca se pare ca sunt destul de la zi.
deci daca vreti sa ne vedeti cum crestem si cu ce ne mai ocupam, dati clik aici
hanna: http://www.flickr.com/photos/hanna_b/sets/72157605041235816/detail/
thea . http://www.flickr.com/photos/thea_b/sets/72157602789524779/detail/
casuzta : http://www.flickr.com/photos/14494629@N06/sets/72157602576703835/detail/
pozele fetelor se mai si repeta (dar deh! nu putem sa facem diferente la umplut albumul )
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Claudelu spune:
ioiiiiii ce calduri nebune
Imi scuzati absenta dar sunt din ce in ce mai aglomerata....dupa masa daca nu merg la Raul, atunci ma duc la plaja, ca e Muresul aproape si abia am asteptat sa ma prajeasca putin soarele si pe mine.
Asteptam concediul cu mare interes
Corina
Lavi, ce frumoase domnisoare ai Si ce avansati sunteti cu casa, care de fapt nu e casa, e casoi
Laura, pai nici eu n-am stiut ca veti avea baiat. Ce fainnnnn
Ela, ai tai copilasi ce mai fac? Alexandru e la fel de rapid in toate ca si Cristinuta?
Hai sa nu ziceti ca-s rea va pun si eu niste poze cu Raul de la serbarea de sfarsit de an.
No ca trebuie sa plec, a venit prietena mea dupa mine sa mergem la munci
Ela76 spune:
Salutareeee mamici!
Zilele astea sunt la un curs si nu calc pe la birou, asa ca va scriu repede de acasa cateva randuri, mai ales ca azi plecam la bunici, in vacanta.
Noi suntem bine cu totii - Doamne ajuta sa o tinem tot asa - doar ca ne topim de caldura. Abia astept sa fugim la aer curat si liniste.
Alexandru a inceput sa mearga singur de vreo saptamana si e tare incantat de performanta sa, dar noi trebuie sa fim si mai mult cu ochii pe el. E mai lenes decat sora-sa, categoric, dar e un mare lipicios si reuseste sa-i vrajeasca pe toti in jurul sau. Inca se mai trezeste noaptea sa mai bea cate un biberon de lapte, dupa care la 7 e treaz si gata de actiune. Asta pana pe la 9-9:30 cand cade rapus si doarme 1-2 h. La sfarsit de saptamana, negresit, trezirea ni se da de pe la ora 6, asa ca sperantele noastre de a dormi mai mult macar o data s-au topit. Dar lasa, ca la batranete o sa avem timp sa dormim pe saturate, hehe.
Cristina e cu gradinita - ca e deschisa toata vara - joaca, joaca, julituri prin coate si genunchi, cum nu avea cand era mai mica. Fitze si figuri cat cuprinde, ba ca nu vrea 2 codite ci una mare si groasa, ba ca nu ii sta bine cu rochita nu stiu care, ba sandalutele noi trebuie bagate pe unde e praful mai mare etc. - dar cred ca stiti si voi cum e? (sau numai eu m-am obisnuit? )
Cel mai tare ma bucur ca Alex si Cristina se inteleg bine intre ei si ca se iubesc. Uneori chiar prea tare, ca trebuie sa o dau pe Cristina la o parte de pe el, sa nu-l turteasca de atata imbratisare. Si nu va spun cat e de mandra si spune ca "Alex e fratiorul meu, vedeti ce dragut e - puiul meu!" (citat)
In rest, speram sa putem spune ca am gasit un apartament de 4 camere in blocul de langa noi. Nu e f mare ca suprafata, dar faptul ca nu schimbam locul si ramanem si cu apartamentul actual ne incanta. Ramane sa ne apucam de aplicat pentru credite.
Lavi - ce frumos ca v-ati intalnit cu Malina & family, chiar daca pe fuga. Mereu ma gandesc ca aici s-au creat niste prietenii care ar fi pacat sa se piarda!
Ce ziceti, ne apucam sa refacem lista cu datele de contact ale noastre, pentru a ramane in legatura si in afara forumului?
Clau - n-am apucat sa deschid pozele (la fel si la Lavinia), dar sper sa o fac in concediul asta - ca a promis mama ca va instala internet si la ei acasa, ca sa nu mai comentam atata
Fetele, cochetele, va pup, sa fiti frumoase si iubite si sa ne "revedem" cu bine, la multe, multe povesti de vacanta. Iar burticilor noastre le trimit niste pupici si sa treaca cu bine peste calduri!
Albumele noastre
LauraFlo spune:
Ela sa aveti o vacanta placuta....si mai ales sa va racoriti. Ma bucur ca ati gasit apartament...si noi am semnat precontractul saptamana aceasta....acum asteptam cumparatori pentru al nostru
Ne plimbam prin magazine...gresie , faianta, mobila....imi place la nebunie perioada asta in care facem planuri:d.
Pentru Daria azi este ultima zi de gradinita; in mod normal ar fi avut toata vara cursuri, dar se renoveaza gradinita asa ca avem pana pe 15 august vacanta.
Lavi, mi-a placut casuta voastra si mai ales mi-a placut sa va vad in poze: veseli, frumosi si fericiti. S-o stapaniti sanatosi si sa va mutati cat mai repede.
Clau am vazut pozele voastre de la serbare. Feciorul tau e un smecher, imi place la nebunie privirea lui.