Copilarosii martie-aprilie 2004 - era noua :)
Raspunsuri - Pagina 3
Claudelu spune:
ce liniste e pe aci a venit vara sau v-ati molesit?
Hai sa va arat si eu ceva poze. Sunt de sambata de la nunta
LauraFlo spune:
Wow, Clau ! Ce cavaler gatit ai ! Si tu arati super. Evident ca ti-am admirat culoarea parului ! Sunteti niste frumosi !
Lavi ma bucur ca mai aveti putin si va mutati. Bravo pt curaj !
Andreea, te inteleg. Noi stam pe malul Dunarii si n-am mai fost la un gratar sau la o baie in Dunare de ani buni. In schimb la mare mergem de cateva ori pe an,chiar daca e la 300 de km departare.
Ela sper sa va gasiti si voi ceva repede repejor si convenabil. Asta ne-a intarziata si pe noi: preturile mari la apartamente, deci rata mare pe multi ani. Sanatosi sa fim sa ne crestem copiii si servicii sa avem sa ne platim ratele.
Duminica imi vine sora din tari straine si (cica) va ramane in tara cel putin pentru un an. Cred ca v-am spus ca si ea e insarcinata cu al doilea copil, o sa nasca prin octombrie. II umplem mamii casa de nepoti . In week end ne reunim la tara la ai mei, abia astept sa mananc niste corcoduse si caise verzi. Nu radeti sunt insarcinata.
Va pup. Ma apuc de muncit. Sa aveti o zi excelenta.
Ela76 spune:
Salutare!
Laura - cum sa radem, cand te stim cu burtica! Cat mai ai pana la termen? Super mandra trebuie sa fie bunica cu atatia nepoti
Andreea - din pacate, cum spunea si Laura, reusim sa ne prindem atat de tare in diverse treburi si nu ajungem sa ne bucuram de ce avem langa noi (de exemplu plaja marii sau Dunarea sau chestii din Bucuresti...)
Si ca veni vorba de Bucuresti - se anunta un weekend plin de evenimente pe aici, sper sa stam cat mai mult pe afara si sa vedem ceva spectacole. Noroc si ca geamul biroului meu da spre o piata unde mereu se organizeaza evenimente si asa mai vad cate ceva - macar in stadiu de pregatire. De exemplu, azi am avut parte de o repetitie cu o formatie de 'tobosari', de ne venea sa dansam prin birou, apoi de piese hard rock, cantate de unii cocotati pe un fel de instalatie, deasupra careia 2 se dadeau in balansoar si loveau cu picioarele intr-o toba uriasa. Apoi am vazut o macara uriasa de care vor fi agatati niste violonisti...(V-ati prins ce mai munceam azi!)
Gata, va pup, adorm pe tastatura...
PS. Chiar asa, ce le luati de 1 iunie copiilor? Si dati-mi si mie idei ce sa-i iau cadou lui Alex al meu care face 1 anisor pe 4 iunie?
Ela, Cristina (21.04.2004) si Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre
Claudelu spune:
Neata!
Multam de aprecieri!
Laura, cred ca parintii tai sunt niste bunici impliniti Ce si-ar mai dori si ai mei sa le fie casa plina de nepoti sau macar de inca unu din partea sora-mi, care se lasa mult asteptat
Ela, ce week-end fain veti avea...al meu e super incarcat. Sunt vicepresedinte la o sectie de votare si plus de asta sambata mergem si la nunta Sper doar sa rezist pana la capat
Si aveti dreptate...parca uitam sa mai si traim...muncim, muncim, muncim si uitam ca mai avem si o viata de trait
LauraFlo spune:
Familia s-a reunit, verisoarele s-au revazut....acum ne pregatim de plecarea la Vatra Dornei ( de vineri pana luni). E vorba de "concediul " anual din partea firmei :4 zile la munte. De abia astept sa ma relaxez putin.
Mai avem in plan si o plimbare doua pe la mare cu Daria de data asta dar in iulie august si gata...asteptam pe bb 2. Deja ne uitam dupa carucioare, pat si balioare.... Pe 21 iunie Daria a re serbarea de sf de an; va fi Capra si e foarte mandra " e doar o capra in sceneta "
Copilasii vostri fac serbari ? Ce roluri au ?
Ela76 spune:
Salut!
Nici nu-mi vine sa cred ca se termina grupa mijlocie si ca la anul Cristina va fi deja in grupa mare. Parca prea repede trece timpul. Noi vom avea lectie deschisa luni in loc de serbare.
Hei, azi va fac cinste!
Albumele noastre
LauraFlo spune:
LA MULTI ANI, ALEXANDRU ! Flacau de Ela sa fii sanatos si norocos ! Sa te draganeasca fetele si pentru noi ! Si ...asteptam poze !
Ela76 spune:
Multumim, Laura!
Azi plecam la bunici sa-i facem un party si sa-i luam motzul. Ne 'vedem' luni!
Weekend placut tuturor!
Albumele noastre
Claudelu spune:
Alexandru
Ela, cu intarziere, sa-ti traiasca feciorul si sa va aduca numai si numai impliniri
Sunt pe graba ca imediat vine nasa dupa mine si mergem la intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului
Va pup
LaviB spune:
Elaaaaaaaa sa-ti traiasca ficiorasuuuuuu``!!! Deja un an?! Mai timpul asta a cam luat-o razna nu gluma. Sa fiti sanatosi si vrem poze de la motzuletz (sa ne spui ce a ales de pe tava)
Clau am admirat si eu pozele voastre. Piciu tau e un adevarat domnisor. Are un zambet super, ochi luminosi si o privire smechereasca iar tu....tu arati super de super. Sa fiti si voi sanatosi si .... daca sora ta se lasa asteptata cu un bb, de ce nu umpli tu casuzta bunicilor?
Laura, cum a fost la munte??? Ce face Matei?? Tinem pumnii la DAriutza la serbare. Spor la cautat locuinta.
Ca ziceai de curaj....eeeeeeeeeeeeee!! ne-a trebuit si noua mult timp pana ne-am luat inima in dinti mai ales ca noi nu avem pe nimeni aici (nici un ajutor cu copii, nici un banutz de la parinti)insa am hotarat sa nu mai gandim atata si sa luam o decizie.Am luat-o si nu ne pare rau. O sa vedem cand o fi sa platim ratele complete.
Vorba ta insa....sa fim sanatosi si job-uri sigure sa ne platim ratele
Vorbeati de gradi. La noi o sa mai dureze pana prin iulie.In august avem pauza si apoi incepem in sept iara.
Se va face si la noi serbare unde cocolina noastra o sa danseze cu trupa ei de dans. E tare mandra ( sa nu mai zic eu) si tantose.
Azi ar fi avut iar o prezentare a dansului lor la un balci de aici de la noi ( pe melodia de la Aqua- barbie girl) insa s-a nimerit taman cu ziua de nastere a prietenei ei bune si desi eu am fost taaaaaaaare in dilema unde sa o duc sa fie mai multumita, mi-a rezolvat ea problema si cu o voce de om taaaaaaaaare intelept imi spune: "mami mergem mai bine la Alina.cu dansul o sa mai merg o data la Serbarea Verii"
Na super am zis....mi-a economisit ganduri si mustrari de constinta
O sa incerc zilele astea, printre cautari de laminaturi , gresii si alte cele, sa mai pun niste poze
aaaaaaaaaaaaaaaa ! sa nu uit....peste o saptamana o sa va povestesc cum a fost cu Malina la o cafea. hi hi hi. Pleaca spre austria si....ne face o vizita..supppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr
pusiiiiiiiiii