Copilarosii martie-aprilie 2004 - era noua :)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Am reusit sa incarc cateva poze de la mare. O sa vedeti si "burtica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ce liniste acuta e pe aici

Laura, ce frumoase poze! Mai da ce mare si frumoasa s-a facut Daria, iar burtica ta e superba!

Noi suntem pe punctul de plecare spre Austria. Peste o ora mergem spre gara Abia astept sa mai scapam de stresu asta si sa avem putina liniste si pace. Ma bucur mai mult pentru Claudiu care bietu, de o vreme incoace a incaruntit de atata stres si munca.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Hello, hello!
Toata lumea in vacanta?
Noi am revenit la caldurile din Bucuresti - unii cu serviciul, Cristina cu gradinita, Alex cu matusa mea. Tanjim deja dupa racoarea de la Odobesti, dupa verdeata si linistea de acolo.
Din pacate nu prea avem poze, caci am uitat aparatul foto la Bucuresti A fost tare bine, ne-am relaxat - desigur, cat ne putem relaxa cu 2 copii
Voi ce-ati mai facut?
Laura - am vazut pozele, ce frumosi sunteti si ce mari au crescut copiii, amandoi!

Clau, iubita, sa ma ierti ca n-am avut cum sa-ti urez din inima LA MULTI ANI!!!!!!!!!!! de ziua ta, dar sper sa accepti gandurile bune si cu ceva intarziere

Ela, Cristina (21.04.2004) si Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre

Mergi la inceput

ELa, draga mea, sigur ca le accept chiar de e cu intarziere Multumesc frumos!

Noi abia ieri am revenit in tara. A fost foarte frumos in concediu.

Mergi la inceput

Clau - ce locuri frumoase! va cred ca v-ati simtit bine, pare ca si Raul s-a adaptat f bine. Cum a fost drumul pana acolo?

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

wow ! LA MULTI ANI, CLAUDELULE ! Sa fii in continuare vesela, frumoasa si sanatoasa! Sa ti se indeplineasca toate visele si dorintele !

Ela, bine ai revenit...cu toate ca e tare bine venit un concediu luuuunnggggggg.

Ma duc sa vad pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Servus fetele!

Na ca am apucat sa mai intru si eu pe net. Noroc ca mi-am deschis pc-ul sa fac o scrisoare pt demiterea locuintei in care stam acu (tre cu trei luni inainte), ca altfel......cine stie cand imi mai bagam nasul la voi.

Am vazut rapidulescu si pozele cu gravidutza noastra draga (Laura iti sta super bine, si Dariuca a crescut ataaaaaaaaaaaaaaaat de mareeeeeeeeeeeeeeee si frumoaaaasaaaaaaaaaaaaa fooooooooooooooc) am admirat si concediul aradenilor nosti (super locuri Clau, ce pofta ne-ati facut) si sper ca la urmatorea intrare pe net (sper cat mai recenta) sa vad si pozutzele Elei.

Deci , din astea trei muste ramase in grupul nost ma bucur sa vad ca sunteti bine si sper sa ne treceti motivat la absente nu de alta insa suntem taaaaaaaaaaaaareee ocupati.

A propos! Laura , Ela la voi cum mai e cu mutatul, cautatul gresiei, laminatului?

NOi pot spune ca am avansat destul de bine.S-au pus ferestrele,terminat instalatia sanitara si electrica si asteptam acu sa se toarne shapa si sa se usuce sa putem intra noi cu pusul de dusumele si alte cele.

O sa incerc sa-mi fac vreme sa pun niste poze , nu de alta insa.....sunt tare mandra de toti trei copilasii mei (hanna, thea si casutza )Sper sa fiu mai libera putin acu dupa ce vine mama la noi.Am chemat-o (maine se pune pe autocar ) nu de alta insa incepem sa fim tot mai mult pe santier iar cele doua zile pe care le aveam cu sotul impreuna si puteam rezolva una alta , lunea si martea, nu ne mai prea ajung(miercuri -joi si vineri trebuuia sa stea el dadaca cu fetele sa ma pot duce eu la munca)

va pup si va doresc pe mai departe o vara faina (aici se pare ca nu mai vrea sa vina)

ps: La multi ani Clau, sa fii sanatoasa si....la punga groasa !!!Scuze de intarziere insa iti urez acu din suflet tot binele din lume.paaaaaaaaaaaaa

paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si pe curand

Mergi la inceput

conversatie cu al meu copil

R: mami, io-s baiat mare, asa ca hai sa-i spunem la buni sa scoata patutu ala si sa dorm in patu mare.
io: sigur vrei sa dormi in pat mare?
R: sigur mama, ca patutu trebuie sa-l tinem pentur fratiorii mei
io: FRATIORII tai??
R: da, nu ti-am spus ca vreau un fratior si o fratioara?? si cand fac 10 ani vreau sa dorm cu ei in pat?
io: mama draga dar ne va fi greu cu un fratior si o surioara.
R: FRATIOARA mama, nu SURIOARA! Lasa mami ca am eu grija de ei
io: iubitule, trebuie sa vorbim cu barza sa vedem daca e de acord
R: hai sa-i scriem scrisoare si maine o punem la posta...vrei?
io: bine iubitule, hai
si am scris scrisoarea si maine trebuie sa o punem la posta...asa ca vrand nevrand trebuie sa se apuce barza de treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

si eu sunt pe dc.......ar trebui sa ma pun la dodo ca e noapte

si noi/ eu cu ale mele ma dreg dupa o bronsita si spre surprinderea mea mi-a dat doftorul 5 zile de stat acas, aici nu se da asa des asta , mi-ar placea sa-mi schimb serviciul din cauza alergiilor nu ma vad stand incontinuare pe domenul animalier, incerc sa-mi gasesc aptitudi noi, ascunse in mine, as vrea si sa ne cumparam casa si un bb....aceleasi sperante sper sa le si reusim

steph cu gradi, face calarit de vreo 3 luni de care e tare multumita si asteptam soarele,,,,,,la noi ploua de numa in fiecare zi.....vreau la piscina......

in asteptarea vacantei- sf lui august si a soarelui mult asteptat

va pupilici : pitici, burtici, casici, mamici....

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Salutare, mamici!
Nici nu stiu cand zboara timpul, n-am mai apucat sa intru deloc zilele astea... si nici sa descarc poze, rusinica mie.
Puku - multa sanatate si numai reusite in tot ce va propuneti! Vai, ce dragut ca Stephie face calarie, cred ca asta era visul copilariei mele - poate ne arati niste poze.
Clau - spor la treaba, deci! Vedeti cum faceti cu fratioara - a fost tare Raul, bravo lui.
Lavi - ah, abia astept sa va vad in casuta voastra, in poze, desigur! Cat credeti ca mai e pana la acel moment?
Noi vom intra in proprietatea noului apartament cam in 2 saptamani, cred si apoi sa te tii la rate!
Laura - cum te mai simti? V-ati hotarat la nume?

Va pup, o zi buna tuturor!

Albumele noastre

Mergi la inceput