Copilarosii martie-aprilie 2004 - era noua :)
Raspunsuri - Pagina 19
bibuga spune:
ela-da ,la rec.medicului.picaturile le iau de la piata(direct de la producator)sau farmacie,costa o nimica toata si tine f mult.doza e adecvata varstei.desigur tr sa fii atenta sa nu faca alergie...
eu mi-am tratat problemele stomacale si am ajuns sa pot bea cafea!
efectiv varsam de la kaffe,de dureri nu mai zic.in doua luni a devenit istorie....acum dupa ce am prins gustul cafelei,m-am lasat din nou,fiind gravi.
bibuga11+ mama lui luca-thomas 6.03.2004
bibuga spune:
ela,sa-ti traiasca copilasii,sint tare frumosi!chiar am zambit cind ti-am vazut baietelul dormind asa degajat.pe al meu(cind era bb)niciodata nu l-am vazut asa,doar chircit,cu picioarele strambe si cu capul dat exagerat in spate.
Claudelu spune:
Ela, da, tot asa nazdravan e Raul ...chiar asa cred ca nu vi l-am aratat de mult, nu? uite aici poze de la Craciun.
Spiculet, ce surpriza! Felicitari pentru sarcina Vad ca mai putin si vine surioara! Te-am mai citit pe forum (rar, e adevarat) dar n-am observat emoticonul de la semnatura
Laura, Luca cum mai e?? Poze cu Daria si Luca nu ne mai arati??
Mickyyy, printesa mica cum e??
Corina, Codruta, unde ati disparut dragelor??
Soleil, ne-ai parasit deja??
Biduga, felicitari si tie pentru sarcina
Claudia si Raul-Andrei
bibuga spune:
multumesc claudelu!
sanatate multa si voua,m-am uitat pe video si poze,e tare dragut nazdravanul vostru!sa va traiasca!
ii mai dai picaturi de vigantoil(vit D)?
a facut boli de copilarie?
La Multi Ani Ioanelor!
spic de grau spune:
Clau ce mare s-a facut Raul!
Ela - anunt! Sper sa nu fie grabita ca David. Ma gandeam azi, ca daca e sa fie ca la fra-su, peste o saptamana as naste
Sper sa ajung macar la 37!
lui David Andrei 4.5 ani si 34+
bibuga spune:
nastere usoara spic de grau ,bb sanatos!
noi ieri am fost la o zi ne nastere si tot mai mult imi place ideea de a organiza o astfel de petrecere la o fundatie,sala de joaca-decit acasa.
mai ales ca se apropie ziua lui tomi... confetti,baloane,balonase de sapun etc n-au lipsit niciodata de aceea parca e mai bine inafara casei,loc de altfel am avea....
ne-am saturat de frig si asteptam primavara...azi cred ca ma induplec sa fac o prajitura (non plus ultra-a avut mare succes la craciun cu gem de caise facuta de mine )
va doresc o zi buna!
Ela76 spune:
Buna seara, dragele mele!
Clau - frumoase poze+filmulet! Mi-era dor sa te revad si pe tine. Nu-mi vine sa cred ca avem copii asa de mari, parca mai ieri ne masuram burtile si stateam la taclale prin miez de noapte! (ah, ce dor imi e de vremurile acelea!)
Bibuga - din lipsa de spatiu, de la 3 ani i-am sarbatorit ziua Cristinei in afara 'domiciliului', e bine, e distractiv, dar e mai costisitor si cu limita de timp, din pacate. Cand se incing la joaca si copiii, se cam face vremea de plecare. Anul acesta ziua ei va fi in a 3-a zi de Paste si cred ca o vom sarbatori pe la bunici, fiind in vacanta. Multumesc pentru indicatiile cu propolisul.
Laura - da un link, te rog, sa-ti mai vad comorile, Luca e marisor deja si mi-e dor sa-l mai vad! Ai mai fost pe la serviciu? Optezi pentru 85%?
Ce-o fi cu fetele din strainatate, chiar nu ne mai iubesc deloc... Mi-e dor de americance, de canadience, de nemtoaica noastra Lavi (inteleg ca tot face chefuri de casa noua, dar sa stim si noi!). Noroc de Spiculet ca salveaza onoarea occidentului - stau cu gandul la burtica ei!
Mickyyy banuiesc ca e coplesita de 3 fete, ca in povestile cu 3 fete de imparat!
Ah, intrebare-intrebatoare: si copiii vostri-s la fel de incapatanati si rebeli ca fiica mea? ca uneori ma gandesc serios daca nu are probleme cu auzul. Ma enerveaza cateodata si tonul cu care imi raspunde - destul de rastit - am o banuiala ca e legata de desenele animate, chiar daca sunt de regula restranse la Minimax.
Cand e bine dispusa, facem de toate impreuna si ne intelegem de minune, dar daca incerc sa ii cer ceva, de care ea nu are chef in acel moment, incepe un adevarat razboi.
Gata, ca m-am intins cat o zi de post! La nani cu mine, ca incepe o noua saptamana furtunoasa. Va pup si sa auzim numai de bine!
Ela, Cristina (21.04.2004) si Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre
spic de grau spune:
Bibuga multumesc! Sarcina usoara si tie!
Ela - si Dav al meu e incapatanat. E un amestec de sensibilitate si incapatanare..ceva mai rar. Daca tip la el pleaca in camera la el si plange si tipa ca nu mai vorbeste cu mine. Mai rau i-a intrat in vocabular sa imi zica ca nu mai sunt maica-sa. Nu stiu cum sa ii scot asta... a inceput cu: "nu mai sunt prietenul tau", si cum eu i-am zis ca nu e grav, ca oricum eu sunt maica-sa, acum imi arunca ca nu mai sunt ma-sa, sau ca nu mai e copilul meu.
Copil.
Ma simt asa grea. Am picioarele umflate, mainle umflate..Ma intreb cum arata bebelina.
Pup
lui David Andrei 4.5 ani si 35+
Ela76 spune:
Bibuga - oare, in zapaceala mea, ti-am urat sarcina usoara? Oare ce va fi - surioara sau fratior?
Spiculet - imi amintesc cat de umflate mi-au fost mainile si picioarele inainte de nastere si ce uimita am fost sa mi le vad revenite la dimensiunile initiale la o ora dupa ce am nascut.
Clau - mai stii ceva de Rayuela, de Amelie?
Ela, Cristina (21.04.2004) si Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre