Copilarosii martie-aprilie 2004 - era noua :)
Raspunsuri - Pagina 20
LauraFlo spune:
Avem primul dinte !!!!!!!!!!!!!!Se pare ca si Luca urmeaza modelul Dariei: 8.200 kg, 66 cm, 4 luni.
Cum v-ati acomodat la munca? Copiii la gradinita?
Daria se miorlaie in fiecare zi ca nu vrea la gradi. Pe mine m-au luat tare la serviciu: avem un control de la finante care vad ca se prelungeste rau.....facem in curand 2 saptamani de cand le avem pe cap. In rest toate bune...lipsa de somn.
Va pup.
bibuga spune:
va multumesc pt urarile de bine!inca nu stiu ce va fi,tomi ar vrea fratior,parca si eu iar toti ceilalti din jurul nostru tin pumnii pt o fetita...hehe....am fost doar la un eco ,urmatorul e pe 26 ian.am niste emotii...ma intereseaza doar sa fie sanatos!
am ocupat sala pt ziua lui tomi,m-a costat 120 lei,pretul include o sampanie pt copii,si un set de 20 farfurioare si paharele de hartie si 10 baloane+o femeie (animatoare)care le picteaza in rest o sa-i dau liber.voi cum distrati ceata de copii? astept cu interes niste idei de la voi.
va
bibuga11+ mama lui luca-thomas 6.03.2004
Ela76 spune:
Buna dimineata!
Laura - felicitari pentru micul iepuras! Dar stiu ca e un voinicel pe cinste, sa va traiasca! Nu-ti face prea multe griji in legatura cu Daria, asa a avut si Cristina o perioada, pentru ca i se parea ca acasa se intampla lucruri mai interesante, eventual ca i se da fratiorului mai multa atentie. Si la mine la serviciu a inceput o perioada aglomerata, care pare ca va dura pana prin iunie.
Bibuga - asa e, sanatos sa fie! In pretul salii intra si mancarea, ca mi se pare cam ieftina?
Spiculet - cum stai cu burtica?
O saptamana frumoasa!
Ela, Cristina (21.04.2004) si Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre
bibuga spune:
mancarea nu intra,am sa fac sandvisuri,chiftelute,vinete cu ceapa verde si pasta de peste si desigur tort.fiecare se va servi--prietena mea vrea bairam fara parinti?!--va suna ciudat invitatia in orice caz...cind vor fi la scoala va fi altceva...si oricum toate mamele(ca de obicei doar mamele vin cu copii) mi-s prietene.
venim de la medic-tomi a facut din nou puroi la amigdale,iara dai cu antibiotice si toate astea le culege din gradi.timp de o luna cit a stat acasa n-a avut nimic,dupa trei zile de gradi iaca bucurie...
o seara placuta
bibuga13+ mama lui luca-thomas 6.03.2004