Copilarosii martie-aprilie 2004 - era noua :)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Si ce mai fac eu? Pai bine, ce sa zic, mai o raceala, mai cu muci la Alex, mai cu treaba multa la birou...

Ela, Cristina (21.04.2004) si Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

buna fetelor.
Cum va pregatiti de sarbatori? Noi toata ziua facem cumparaturi si tot nu terminam. De fapt asta ne place cel mai mult.
Am avut si serbare a gradi si la dans si a iesit f bine, suntem multumiti de rezultate. Alexandru se vede ca a evoluat de cand e la noua gradi si suntem tare mandri. Si-a diversificat limbajul f mult si e tot mai dornic sa stie cat mai multe. Chiar zilele astea m-a intrebat de inseamna "florile dalbe". Am ramas putin pe ganduri. Si ma tot intreaba cati mosi sunt ca a vazut el si a inceput sa realizeze ca sunt cam multi.
Voi cum sunteti? Laura ce face baiatul? ati fost la controale?
Fetele de peste hotare - cum sarbatoriti?
Hai veniti la povestit printre cumparaturi si treburi, poate va faceti timp.
Va pup si va doresc spor in toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Cioc-cioc!

Ne (mai...) primiti cu colinda?

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibuga spune:

bine v-am regasit dupa apr.5 ani!am ramas placut surprinsa ,numele meu si data nasterii fiului meu e pe listuta!va multumesc cu toate ca eu am tras chiulul.........dar au fost motive obiective,gen nu merge netul,mutare,apoi probleme cu luca-thomas si acum ca toate s-au mai indreptatit am aparut sa va salut calduros si sa va urez sarbatori fericite!

bibuga - fericita 8+ mama lui luca-thomas(tomi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata ! E ultima zi de serviciu ! Uraaaaaaa ! De abia astept cateva zile de relaxare.

Analizele au iesit bine...adica s-a confirmat diagnosticul d ela Bucuresti: stenoza pulmonara , asa cum spuneam un diagnostic "mai usor" ....peste 6 luni vom face din nou o echografie cardio si aceea va stabili diagnosticul final.

Si noi am avut serbare ieri, Daria a avut rolul principal : Iarna. S-a descurcat excelent. Modesta mai sunt !
Luca e vesel, deja se trezeste doar de doua ori pe noapte....cand nu-l supara dintii, evident. Se pare ca va repeta experienta Dariei care la 3 luni jumatate avea primii dinti.

Nu stiu daca vom monta calculatorul acasa ( inca nu am facut-o) asa ca va urez de pe acum Craciun fericit ! Sa fiti fericite si sanatoase, cei dragi sa va fie alaturi si doar bucurii sa va aduca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Si cum v-am obisnuit, mai nou sunt tot pe fuga. vreau sa va urez si eu alea, alea, dar inainte de toate vreau sa-i urez bun revenit Soleil

Deci

CRACIUN FEERIC

Mergi la inceput

Dragi mamici si prietene, va urez ca anul 2009 sa va aduca numai si numai bucurii si impliniri!

Si imi doresc ca in anul ce va veni sa va regasesc aici, ca tovarase si prietene in aventura cresterii nazdravanilor nostri!

LA MULTI ANI!

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Aho, aho, copii si frati,
Stati putin si nu mānati
Si cuvāntul mi-ascultati:

Am plecat sa colindam
Pe la case sa uram,
Plugusorul romānesc
Obiceiul stramosesc.

Va uram cum se cuvine
Pentru anul care vine
Holde mari
Cu bobul des
Si pe creste
Si pe ses!

Cāte mere īn livezi
Atātea vite-n cirezi;
Cāta apa īn izvoare
Atāta lapte-n sistare;

Sa ne fīe-ndestulata
Casa toata!
Tara toata!
Ia mai mānati, mai flacai!
Si strigati cu totii mai!
Hai,haļ!

LA MULTI ANI!
Sa ne vedem cu bine in noul an!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La multi ani in 2009!
Va doresc un an imblesugat, cu sanatate si mult mult noroc!

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

La multi ani!
Toata lumea e bine? Cum ati petrecut de Craciun si de Anul Nou?
Noi am fost de Craciun la bunici si copiii s-au simtit cu adevarat in vacanta, s-au jucat mult, au mancat f bine si au dormit pana la ore tarzii in fiecare zi. Chiar nu stiu cum va reusi Cristina sa se trezeasca maine din nou la ore matinale.
De Revelion am avut cativa prieteni in vizita, s-a format si o mica gasca de copii care au tropait pana la 4:30 dimineata, nu a fost chip sa-i adormim. Dar ne-am simtit bine si nici nu stim cand ne-am trezit in noul an
Acum ca reincepem gradinita, sunt convinsa ca va incepe o perioada mai dificila, in care se face schimb de virusuri si microbi adusi de fiecare din vacanta sa. Ma gandesc sa incep o cura de Imunobaby la amandoi. Voi ce le mai dati in perioada asta - de imunitate, vitamine etc.?
Va pupam cu drag si sa ne revedem sanatosi!

PS. Asi, Claudelu - multumim de urari!

Albumele noastre

Mergi la inceput