Copilarosii martie-aprilie 2004 - era noua :)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

No iaca, intru si eu pe forum din an in pasti si ce surpriza.
Mickyyy, felicitari!
Elisa-Gabriela, bine ai venit pe lume

Laura, felicitari si voua pentru reusita! Cum e in casa noua?? noua ne-a trebuit cateva luni sa o simtim a noastra...parca nimic nu ne apartinea, nici chiar aerul ce-l respiram in casa nu era ptr noi

Ela, ai tai copilasi ce mai fac?

Deam, multa sanatate baietilor!

mama de cand sunt cu mesajul asta deschis si nu reusesc sa-l termin

Mergi la inceput

La multi ani fericiti tuturor celor ce azi, de Sf. Andrei, isi serbeaza onomastica

La multi ani si Andreiutului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

La multi ani, de Sf Andrei !

Pupici Clau !

Mergi la inceput

Laura, multumesc
Cum mai e Luca? Ati ajuns la medic? Sa ne ti la curent, da?

Stiti ce tot vroiam sa va intreb? la voi, la munca, care e situatia? la noi se pare ca se vor face concedieri masive, probabil ca mai mult de jumatate din noi vom fi dati afara, concediati Puteau fain frumos sa ne bage in somaj tehnic, dar cica nici macar in somaj nu ne vor da , astea cu toate ca de lucru avem cacalau ...Oricum nimeni nu intelege de ce se iau asa masuri extreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Salutare!
Deam - cum se sarbatoreste Craciunul pe acolo? Mai veniti in Romania?
Malina - bine ai revenit! Ce mai face nazdravanul vostru? De fapt, el era printre copiii cei mai cumintei - comparand cu Cristina mea.
Laura - avem si noi 10 zile de cand dormim in casa noua si as spune ca ne-am acomodat f bine. Copiii sunt cei mai fericiti si dintre ei Alex e de o veselie debordanta. S-au "orientat" foarte bine in casa, in sensul ca stiu exact, amandoi, unde sunt bucataria, camerele, baile, balcoanele. Noi am reusit performanta de a cumpara toate corpurile de iluminat, desi a fost destul de dificil, mai ales din cauza ca trebuia sa ne incadram intr-un buget destul de auster. Dar zic eu ca ne-am descurcat onorabil. In schimb, nu avem inca dulapurile, mesterii ne tot amana, se misca greu, astfel ca hainele noastre sunt tot prin saci si eu de 2 saptamani sunt in 2 perechi de pantaloni si o fusta. Si cum speranta moare ultima, sper ca in weekendul acesta sa am totusi hainele puse pe rafturi si umerase.
Clau - surprinzator, chiar ne-am acomodat bine in noul spatiu, dar asta si pentru ca de 3 luni de zile zi de zi am trebaluit in el si intr-un fel, mutatul a insemnat sfarsitul alergaturilor intre 2 case. Despre serviciu, fiindca lucrez "la stat", nu-mi fac griji de concedieri, ci doar de reducerea salariului (ca umbla zvonuri si de acest fel). Imi pare rau ca vor fi concedieri la voi, dar poate nu se concretizeaza; si sper ca jobul tau sa fie in siguranta.

Si, ca sa fiu sigura, fac urari de azi:
GABI, LA MULTI ANI!
Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!
Mai da cate un semn de viata...

Ela, Cristina (21.04.2004) si Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

Miky felicitari !!!! Sa fie sanatoasa, macacioasa si cuminte. Sa aveti intelegere si sa va cresteti fericiti fetitzele. Asteptam cu nerabdare pozele.

Clau si tu ce faci? O sa ai probleme personal? Noi la firma deocamdata nu avem probleme in principiu sectorul jocurilor de noroc nu este asa de afectat de criza, in plus investitorii mari sunt din australia si se pare ca au lichiditati... ma rog om vedea.

Si pe aici sunt luate masuri destul de drastice. 100-200 de oameni concediati, in alte firme 1/3 din angajati...La Dacia somaj tehnic vreo 3 sapt in ultimele luni.. si la alta firma care produce cablaje pt diversi mari producatori de masini se aude ca vor intra in somaj tehnic.

ELA dani nu mai este cuminte nici linistit... Acum este pur si simplu catar s f agitat. Mai ales acum de cand a venit vremea rea si se vede ca are tone de energie neconsumata (asta vara mergea ore intregi cu bici).

Andreea la multi ani cu o mica intarziere.

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

FELICITARI MICKYYY!!!!! Sa fiti sanatoase, sa va traiasca fetele si sa va aduca numai bucurii.
La multi ani! de Sf. Nicolae. Sa vina mosul cu multe daruri.
Felicitari Laura si Ela pt casutele noi. Sa le stapaniti sanatoase.
Noi suntem in febra pregatirilor de sarbatori. Ieri am reusit sa cumpar cadourile pt copii pt serbarea de la gradi. Ca m-am pricopsit cu stransul banilor si alergatul dupa cadouri.
Am terminat si noi de zugravit, am facut chiar si bradul.
Pe 15 avem serbare la gradi, iar pe 17 la dans, deci suntem ff ocupati. Mai nasol e ca ieri a facut Alexandru otita, am ajuns la dr si ne-a dat tratament pt 10 zile, dar dupa ce i-am pus picaturi in ureche, i-a si trecut de nu mai are nimic. O sa continui cu tratamentul, dar daca nu mai face febra o sa-l duc la gradi ca avem de repetat pt serbare.
Va pup si va doresc un we placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Multumim de urari .
Nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul...parca mai ieri am ramas gravida, si acum deja ma uit la bebe cum doarme.....sarcina asta a trecut incredibil de repede.

Poze din pacate n-am apucat sa descarc, am pus doar vreo 2-3 din spital pe aici, atat cat sa vedeti ce pletoasa are mama .
Promit a-mi fac timp sa descarc si sa pun si alte poze zilele astea.

In rest...are mama o fata cumintica pana acum!
Dar tocmai s-a trezit si tre sa ma duc sa-i dau sa pape....mai povestim daca mai imi lasa timp sa stau pe net!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Buna dimineataaaaa! Desteptareaaaaa!
Hai, spuneti ce v-a adus Mos Nicolae - daca ati fost cuminti, desigur!
Cristina n-a prea dormit in noaptea aceea, tot cauta motive sa iasa din camera sa vada daca a venit Mos Nicolae. Ne-a lustruit incaltamintea tuturor, ca sa arate bine toata familia. Cand ii facea ghetutele lui Alex, spunea "mami, i le fac eu frumoase, ca el e mic si nu poate" Ieri mi-a facut o declaratie ad-hoc care mi-a mers la suflet (si am mai uitat din nazdravaniile ei si de surzenia de care sufera in ultimul timp): "mami, iti multumesc ca mi-ai facut un fratior!"
O zi buna, ma apuc de treaba!

Ela, Cristina (21.04.2004) si Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Peste putin timp vin sarbatorile de iarna, prilej de bucurie pentru toata lumea, mai ales pentru copii. Din nou vom avea mesele pline de bunatati, brazii impodobiti si sufletul plin de emotie.
Am putea face o bucurie copiilor mai putin favorizati,copiilor orfani.

Pentru Bucuresti am ales urmatoarele 2 destinatii:
1.Centrul pt. copii cu afectiuni- sector 4-
2.Spitalul Budimex-sectia de oncologie-cazuri sociale ( familii sarace si copii abandonati)-

La centrul special sunt 22-23 de copii cu varste cuprinse in general intre 3-6 ani. Ne-ati putea ajuta cu hainute si jucarii de la puii vostri, lucruri de care ei nu mai au nevoie dar pot bucura copiii din centru.

Daca doriti si puteti sa ajutati gasiti detalii si lista copiilor aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130532&whichpage=1

Va multumim si va dorim sarbatori fericite!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput