Puiuti de Randunici 2008!! (14)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am venit si noi, am aterizat tip-til in tineretului!
naty si mie mio s-a parut deplasata rau opinia moderatorului care, apropo, dupa atatea ok-uri in cele 5 randuri scrise, ar fi trebuit sa incheie subiectul tot cu 'OK??!!'..Nu are de ce sa-ti dea avertisment!! parca si eu am fost vizata in replica lui..asa, si?!
"nu regret ce am spus/gandit! Dar intotdeauna regret cand starnesc reactii negative, ca niciodata nu doresc asta."...parca si mie mi se intampla asta, da' nu ma mir ca suntem asa asemanatoare de multe ori!!
gudinde

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, cred ca noi daca ne intalnim n-o sa mai vrem sa ne despartim!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Luny,

Pt ca sa-ti pot scrie ultimul PM a trebuit sa inchid de 7 ori reclama.
Daca asta nu e reclama agresiva ....

Mergi la inceput

Gudinde, hai sa incetam pana nu primim de-a binelea avertisment, OK??? Ca daca nu ne convine putem sa facem pasi de pe forum ca vin altele, OK????

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Am vrut sa-i trimit PM lui Gudinde si mi l-am trimis mie! . Mai grav e ca e a doua oara cand mi se intampla!

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

IO-S OKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))) DE ACORD, OKKKKKKKKKK!!!!!!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by natynic

Luny, cred ca noi daca ne intalnim n-o sa mai vrem sa ne despartim!

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Inca ceva, Gudinde-ma bucur mult pt colega ta si deie Domnul ca foarte repede TOATE fetele de la topicul PCOS, in frunte cu sefa lor sa anunte teste de sarcina pozitive!

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Alice, pe Iulia tocmai a apucat-o isteria ei de seara; i-am pus ultima preferinta a Theei, pe Gummy bear si dintr-un plans sfasietoruite ce moaca a facut instantaneu

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta- spune:

buna seara! ati terminat baita?
noi ne-am chinuit de la 6 cu durerile de burtici, n-am reusit nici la baie sa le lasam, am plans amandoua ca proastele pe la 9 si pan la urma a adormit. flamanda, ca n-au lasat-o balaurii sa manance. a! in sfarsit kk, dar fara nici o consistenta..doar scutecul colorat, atat! sa ma ingrijorez?!
cum sa pun pozici la semnatura? vrem si noi sa va facem cu mana, ca am fost azi la plimbarica si ne-am pozat!

Mergi la inceput