Puiuti de Randunici 2008!! (14)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaruta- spune:

naty, ce tetita draguta! as zice ca seamana cu tine! io tot mai trag speranta ca maimutzica va semana si cu mine! de ce or semana domle fetele astea cu taticii?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Alice - batem palma! L-ai ochit pe Vladic al meu demult? De aia te-ai oferit sa imparti cu mine sarcina de a da cafeluta de dimineata

Vazut o Amira gelata si aranjata, si o Iulie nedumerita de ce i-o fi putut intrerupe bunatate de comunicare (a se citi plans)

Mamaruta - copilul inghite foarte mult aer cand plange, de aici se creaza un cerc vicios, plange, inghite aer, o doare burtica, iar plange, iar inghite aer, iar o doare burtica. Incearca sa folosesti orice metoda s-o faci sa planga mai putin - foenul, prosopele calde pe burtica, plimbari, suzeta, muzica, dansat, cantat, iar tu incearca sa nu mai plangi, pentru ca ea simte ca esti suparata, gandeste-te ca toti copiii mici plang, e normal s-o faca, nu neaparat pentru ca-i doare ceva. Ca remedii atat pentru durere de burtica, cat si constipatie poti incerca Debridat, alternat cu alt produs, preferabil naturist, dat inainte fiecarei mese, adica o data Debridat, urmatoarea data altceva. Remedii naturiste sunt o groaza: bonisan, sab simplex, espumisan, baby gripe water, mi-a recomandat cineva recent Colic baby,de la Erbavita, vreau sa iau si eu maine. Am inteles ca la farmaciile Helpnet exista asa ceva. Pentru poze, intra pe site-ul webshots.com, urmezi instructiunile de incarcare a pozelor si dupa ce iti fac album, ne postezi link-ul sa va vedem Hai curaj mamico, o sa creasca fata mare si cuminte!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Buna seara randunici si bebici!!!

Azi am fost la gratr la vara-mea (moasa), si a fost foarte bien, au mai fost sinori, dar pana la urma a fost ok, sper sa apuc sa pun niste pozici!!!

Elara, daca alaptezi, pentru hemoroizi poti folosi Hemorsan cr, de care a zis si Gudinde, comprese cu ceai de galbenele si musetel, si sunt de la Hofigal supozitoare pe baza de ulei de catina si inca ceva, nu mai stiu, se numesc Monorect.
Daca nu alaptezi, sa-mi spui si mai discutam!!
Lucrul cel mai important e sa ai tranzitul normal, sa eviti constipatia.

Violeta, foarte frumos bebe Sean, seamana leit cu tine!!

Gecko, frumos copilul, da mama, jos palaria, o slabaciune!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Stiu eu? Poate ca sa iasa ce e mai bun din ei!...
Mie Iulia mi se pare ca seamana tot mai mult cu randunoiul.
Mamaruta, te duci la community.webshots.com, iti faci cont, incarci (uploadezi) pozele acolo si apoi copiezi link-ul si il "paste" aici, la semnatura

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty, ce fata mirata are Iulia!! si ce falcute a facut, s-o papi, nu alta!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

tocmai am terminat baita, una dintre cele mai reusite ever: cu masaj razand continuu, fara o scanceala in cadita, nici dupa aia, la aplicat apa termala si imbracat!!!..radea intr-una la sor-mea(doarme aici azi, ca la ai mei e santier, megarenovari), am cooperat minunat!Interesant e ca a adormit imediat dupa Debridat, nu a mai vrut nici papa!..na, ca-l aud acu!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

CAPITOL NOU!!!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta- spune:

da nu prea merge siteu cu webshots...ii tot dau join now, aleg varianra free, dar nu pot completa pe acolo...hmm..sau nu ma pricep io chiar deloc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Cristina, te-am luat prin invaluire... Si, oricum, imi place sa impart sarcina cafelei de dimineata cu tine! Maaaama, ce cuscre de invidiat suntem, hm?

Naty, tare Iulia!

Ma duc sa fac un dus si sa incerc sa dorm si eu, asta dc. nu apare altceva intre timp. Supararea mea s-a mai dus, oricum e una inutila si permanenta, pt ca sunt ofticata de un lucru se nu se va schimba niciodata, nu la noi: bunul simt lipsa al romanului, in general. (M-au enervat la culme sutele de tigari aprinse in Crang, aglomeratia, semintele scuipate, fitzele si, cel mai si cel mai tare, niste mame care fumau la locul de joaca al copiilor!!! Si eu am fumat, stiu ce inseamna, dar parca nici chiar asa n-as fi facut, in veci. Oare se va interzice vreodata fumatul in locurile publice? Si, mai ales, daca va fi asa, se va respecta vreodata, la noi, lucrul acesta?? Nu cred...)

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Naty, Luny, bravo ca v-ati spus punctul de vedere,, mai pentru unii e greu de priceput, oricum reclama e superagresiva si oribila

M-am apucat sa pun pozici, va anunt cand le termin!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput