Puiuti de Randunici 2008!! (14)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Simo, m-am uitat din nou pe pozele Barosanului...e un copil care straluceste de sanatate si bunastare. Stii, noi sigur avem toate si tendinta de a exagera cat vomita puii; iar tu, mai ales ca n-ai biberon sa compari, sigur ai impresia ca varsa tot. Eu am comparat la biberon si Iulia varsa f puitin, maxim 15-20 ml sa zicem. Deci el probabil isi "opreste" cat are nevoie (nu probabil, sigur avand in vedere ca ia ff bine in greutate) si surplusul, inghitit din cauza ca e lacom, il da afara.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

naty am tras o fuga pana la tzaranoia!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Unde e tzaranoaia?

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

naty da-mi si mie te rog link-ul cu forumul anti-pampers!

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by natynic

Unde e tzaranoaia?

Naty
Iulia mea

la 30 de km de bucuresti, pe autostrada Bucuresti-Pitesti; zona Bolintin dak iti spune ceva numele!

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Am venit de afara...Sunt plina de nervi, da' va povestesc poate dupa baita Theei, ca acum nu-i chip, sunt la serbare, copkilu' meu cere distrat.

Cristina, gand la gand cu bucurie! Adica...eu ma tot gandeam de acum vreo cateva zile dc l-ai dat pe Vladut, da' apoi n-am indraznit sa ti-l cer, ca am zis ca o fi dat deja. Asa ca batem palma si de data asta! Doar m-a sfatuit bine Naty sa nu ma grabesc!

Naty, oare chiar asa sa ma tina fii-mea in suspans?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amira_roxana

naty da-mi si mie te rog link-ul cu forumul anti-pampers!

pozici
pozici noi

Uite aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=121160&whichpage=1
Dar vezi ca nu mai poti scrie, ca l-am enervat eu asa rau pe Domnul moderator ca a declarat subiectul inchis ...

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Vaaaaaaaiii, Kitzy ce superb montajul cu Dianaaaaaaaa
Mi-a placut la nebunie!

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)

www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Inca un album

Hai sa ajutam!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Elara, ai primit PM-ul mu?

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Fetelor
Eu am avut cateva zile mai grele in aceasta saptamana dar astazi sunt foarte fericita: am fost ieri la o nunta in familie si una din colegele mele de la topicul de PCOS are teste de sarcina pozitive . Nu pot sa va spun cat m-am bucurat!

elara,
Cred ca bb trebuie trecut la intretinere. Pe nepoata mea au trecut-o imediat cum a ajuns acasa.
In legatura cu celalalt subiect dureros ma tem ca nu stiu nici un medic, dar pot sa-ti spun ca eu sufar de constipatie de cand ma stiu si cand imi mai apare cate un medorit hemoroid sau vreo fisura, ma ajuta mult supozitoarele cu Procto-Glyvenol (tribenosid si lidocaina). De curand am luat de la plafar un unguent care mi se pare foarte bun. Se numeste Hemosan si este facut din plante: castan, galbenele, cretisoara, spanz si musetel.

Vio ai un baiat superb care seamana cu tine fantastic. Sa-ti traiasca!

Numeioana am si eu o intrebare. Nu iti este rau cand ai glicemia atat de mica? Eu am ajuns la astfel de valori (la 44) in timpul testului de toleranta la glucoza si nu ma simteam ca o tanara petunie. Imi era chiar rau, am transpirat brusc chiar daca in cameram aveam AC, eram un pic confuza, ametita si aveam o stare generala de rau.

Cristina imi pare tare rau ca esti necajita.

Tuchita iti doresc multa sanatate si-ti trimit virtual un ceai de iasomie cu lamaie si miere .

Naty nu te enerva ca nu se merita. Este ... no comment.
O regula de baza a marketingului este sa cresti awarness-ul firmei si al produsului pe care vrei sa-l promovezi ... dar evident fara a crea o reactie de respingere. Ori reclama pampers exact asta a facut.
Daca vrei o comparatie, este efectul reclamei la puii Transavia.
Iar cu topicul ... tu sti ca eu am fost atacata tare urat anul trecut si am fost foarte, foarte suparata. Sti care a fost reactia moderatoarei? Daca aveti ceva de impartit continuati pe PM. Pai nu aveam nimic de impartit ca eu cu acea membra nu discutasem niciodata pana atunci. Dar nu m-a deranjat atat atacul, caci asta este peste tot exista oameni si oameni, cat atitudinea moderatoarei care ma asteptam sa mentioneza ca nu se admit astfel de atacuri si astfel de acuze. Asa ca m-am invatat minte: intru pe topicurile care-mi plac, unde stiu ca gasesc oameni de calitate si in rest adopt atitudinea IGNORE. Daca cineva vrea sa ma gaseasca am PM-ul activat si intotdeauna am raspuns la mesaje si am dat raspunsuri complete chiar daca eram obosita sau era o ora inaintata si eu a doua zi mergeam la servici. Nu mi-am batut joc niciodata si nu am trimis un raspuns asa de un rand doar sa zic ca m raspuns si am bifat-o si pe asta.

Gecko. RUSINICA, RUSINICA!!!!!
Ne-ai bagat in sperieti. Am crezut ca ai patit ceva, ca aveti probleme cu actele, cu visa, ca a patit ratonu' ceva. Ce mai m-am gandit la cele mai cumplite lucruri.
Offff .... bine ca sunteti bine, sanatosi

Luny am dat cu PM-ul in tine.

Simo

Cory daca citesti: I miss you

Mergi la inceput