Puiuti de Randunici 2008!! (14)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Lasa Naty, stii si tu ca nu are rost sa te enervezi! Si mai am un sfat, care pe mine ma ajuta de multe ori - sa nu va para rau niciodata pentru ce ati facut, pentru ca ce e facut, e facut deja si timpul nu-l dai inapoi, important e sa ne gandim ce facem azi si maine. Din trecut trebuie doar sa invatam, dar niciodata sa nu regretam. sa treaca supararea!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nu, Cristina, nu regret ce am spus/gandit! Dar intotdeauna regret cand starnesc reactii negative, ca niciodata nu doresc asta. Si atat de rar ma bag in polemici ca, uite, cand o fac iese prost. Apropo insa, ca sa inchei odata subiectul acestei cretine reclame, e ca Iulia tocmai mi-a facut un big kk ce iar a iesit din scutecele PAMPERS!!! Pai sa-mi plateasca astia despagubiri pt cate haine a trebuit sa spal de kk! De ce la Happy nu mi s-a intamplat NICIODATA, chair si in perioada cand Iulia avea diaree de la Nan? Niciodata n-a murdarit hainele! Eh, mai am 2-3 Pampersi si gata, trec la Huggies.
Simo, mai stii ce ziceam dimineata de Debridat? Ei, am reluat azi si dupa o singura doza data dimineata am ochit toate punctele: 1) n-a varsat; 2) a ragait f eficient; 3)a facut big kk spontan, fara supozitor. Quod erat demonstrandum.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Te cred Naty ca nu regreti ce ai spus acolo, dar sa nu regreti nici macar ca ai facut-o. Imi pare doar rau ca ti-a lasat un gust amar discutia de pe acel topic si te-ai enervat.

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Dar numai noi suntem pe aici?

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,...de maine ii dau si eu!ca i-am dat picaturile-a vomat,i-am dat vigantol-a vomat,i-am dat tzatzi-a vomat...o luam de la capat!si nervii mei o iau iar razna

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Se pare ca da cred ca Randunicile sunt la plimbarica. Imediat decolez si eu, numa sa termin de biberonat

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Barosanelul nici nu mai vrea sa pape,de la 15 nu a mai papat..si se chinuie sa adoarma,e cu suzi in gura si o manuta si-o tine pe ochiul stang...eu astept un semnal ,ca, sanii mei cer Barosanelul
noi am fost prin curte,dar a inceput ploaia si am venit sus...acum e soare,ce timp schimbator!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

naty nu te mai enerva pt nimikuri! nu merita!

cristina stii ca multe din noi apreciem sfaturile tale, asa ca te rugam frumos sa nu stai departe de noi! nu e nimeni perfect, nu incerca sa fi tu! sunt sigura ca dai 100% din ce poti, mamico!

alice ai aflat ce vrea pitik ta?

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Roxy, pe unde ai umblat? Nu m-am enervat pe nimikuri, m-am enervat pe PAMPERS!
Alice, eu cred ca Thea a aflat ce vrea dar nu-ti spune tie, sic!

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput