Puiuti de Randunici 2008!! (14)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
CristinaGoji spune:
Lasa Naty, stii si tu ca nu are rost sa te enervezi! Si mai am un sfat, care pe mine ma ajuta de multe ori - sa nu va para rau niciodata pentru ce ati facut, pentru ca ce e facut, e facut deja si timpul nu-l dai inapoi, important e sa ne gandim ce facem azi si maine. Din trecut trebuie doar sa invatam, dar niciodata sa nu regretam. sa treaca supararea!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
natynic spune:
Nu, Cristina, nu regret ce am spus/gandit! Dar intotdeauna regret cand starnesc reactii negative, ca niciodata nu doresc asta. Si atat de rar ma bag in polemici ca, uite, cand o fac iese prost. Apropo insa, ca sa inchei odata subiectul acestei cretine reclame, e ca Iulia tocmai mi-a facut un big kk ce iar a iesit din scutecele PAMPERS!!! Pai sa-mi plateasca astia despagubiri pt cate haine a trebuit sa spal de kk! De ce la Happy nu mi s-a intamplat NICIODATA, chair si in perioada cand Iulia avea diaree de la Nan? Niciodata n-a murdarit hainele! Eh, mai am 2-3 Pampersi si gata, trec la Huggies.
Simo, mai stii ce ziceam dimineata de Debridat? Ei, am reluat azi si dupa o singura doza data dimineata am ochit toate punctele: 1) n-a varsat; 2) a ragait f eficient; 3)a facut big kk spontan, fara supozitor. Quod erat demonstrandum.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
CristinaGoji spune:
Te cred Naty ca nu regreti ce ai spus acolo, dar sa nu regreti nici macar ca ai facut-o. Imi pare doar rau ca ti-a lasat un gust amar discutia de pe acel topic si te-ai enervat.
Vladic
Daria
natynic spune:
Dar numai noi suntem pe aici?
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Simo27 spune:
Naty,...de maine ii dau si eu!ca i-am dat picaturile-a vomat
,i-am dat vigantol-a vomat
,i-am dat tzatzi-a vomat
...o luam de la capat!si nervii mei o iau iar razna
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
CristinaGoji spune:
Se pare ca da cred ca Randunicile sunt la plimbarica. Imediat decolez si eu, numa sa termin de biberonat
Vladic
Daria
Simo27 spune:
Barosanelul nici nu mai vrea sa pape,de la 15 nu a mai papat..si se chinuie sa adoarma,e cu suzi in gura si o manuta si-o tine pe ochiul stang...eu astept un semnal ,ca, sanii mei cer Barosanelul
noi am fost prin curte,dar a inceput ploaia si am venit sus...acum e soare,ce timp schimbator!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
amira_roxana spune:
naty nu te mai enerva pt nimikuri! nu merita!
cristina stii ca multe din noi apreciem sfaturile tale, asa ca te rugam frumos sa nu stai departe de noi! nu e nimeni perfect, nu incerca sa fi tu! sunt sigura ca dai 100% din ce poti, mamico!
alice ai aflat ce vrea pitik ta?
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
natynic spune:
Roxy, pe unde ai umblat? Nu m-am enervat pe nimikuri, m-am enervat pe PAMPERS!
Alice, eu cred ca Thea a aflat ce vrea dar nu-ti spune tie, sic!
Naty
Iulia mea