Puiuti de Randunici 2008!! (14)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
Naty, tuchi, gecko, si care mai stiti: tre sa dau la Mufa 2 ml/zi de gluconat de Ca si am fiole de 10 ml.Pot sa pastrez fiola desfacuta sau o arunc?
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
luny spune:
cum asa maria? te-a inundat vecinul?.. off, imi pare rau!
vreau si eu afara, sunt iar singura azi...dupa masa vine sor-mea sa vad ce facem, parca as merge la un suc la o terasa cu Mufy atarnat de mine!..pana atunci, ma apuc de aspirat p-aici, ca m-au innebunit blanoasele!
![](images/user_woman.png)
natynic spune:
Luny, de curiozitate, ai inceput deja sa-i dai? Pt ca Iulia il scupia cu scarba, pana mi-a dat prin cap sa gust si eu si e ORIBIL!!!. Asa ca am trecut-o pe calcium Pharco, care e in sticla si scot de acolo cu seringa 2 ml si Iulia il accepta f bine. Daca ramai insa la fiole...eu trageam tot intr-o seringa, puneam acul pe post de capac si dadeam din ea zilnic. Dar, repet, nu-i mai dau in veci porcaria aia! Calcium Pharco tot gluconat e.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
luny spune:
quote:
Originally posted by natynic
Luny, de curiozitate, ai inceput deja sa-i dai? Pt ca Iulia il scupia cu scarba, pana mi-a dat prin cap sa gust si eu si e ORIBIL!!!. Asa ca am trecut-o pe calcium Pharco, care e in sticla si scot de acolo cu seringa 2 ml si Iulia il accepta f bine. Daca ramai insa la fiole...eu trageam tot intr-o seringa, puneam acul pe post de capac si dadeam din ea zilnic. Dar, repet, nu-i mai dau in veci porcaria aia! Calcium Pharco tot gluconat e.
Naty
mamicaIuliei Elena (30.01.2008)
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
azi ii dau prima data, acum doarme, astept sa se scoale..bai, am observat ca se cam stramba de vreo saptamana la chestii care nu-l deranjau pana acum, de ex vigantolul!!..acum incepe oare sa simta gustul?..sunt curioasa cum reactioneaza la asta!..nu am seringa de 10 ml, are ceva daca il las in fiola si o astup cu vata?..
Dar daca il amestec in lingurita cu ceva, laptic de la mine?..si tre sa-i dau si picaturi de vit C..
LUNY
![](al9leacer.gif)
![](bebic.gif)
![](alcool.gif)
amira_roxana spune:
gecko am vazut dovada !
dar stiu ca are putere bursucul tau! si tzinta!
kitzy ce frumushica e pitik ta!
nu mai fiti invidioase pe freza Amirei, ca i-o face tati in fiecare seara la baitza! apoi o mai ajusteaza ea cu un pic de duphalac de regula!
bai ce cald e afara! cred ca azi iesim dupa-amiaza, deja mi se pare sufocant!
luny imi pare rau de Mufa mic, dar nu stiu cu ce altceva ai putea sa-i dai in afara de ce au zis fetele!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
natynic spune:
Incearca, dar cica nu-i bine sa dai lapte cu gust modificat...Si nu-mi prea surade nici ideea sa astupi fiola cu vata, dar daca n-ai alta solutie...poate iti iei totusi seringa de 10. dar stai sa vezi cum il accepta!...Iar cu Vigantolul la Iulia e invers, la inceput se stramba, acum il primeste frumos. Copiii astia...
N-am putut sa ies inca pt ca am uitat ca tampita sa sterilizez recipientul de tinut lapte praf ...pe care il sterilizez la rece cu solutie Chicco, ca la fiert nu stiu daca nu s-ar deforma si dupa ce am dat pe el 22 ron n-as prea vrea
. Iar in aia trebuie tinut 30 min, apoi clatit, apoi uscat ca doar pun praful...intre timp se face ora ei de masa asa ca mai stau si ies apoi. Si deja e tare cald, dar asta e. Luny, cred ca numai noi suntem pe crenguta, toata lumea e la plimbare (respectiv fetele de peste balta dorm); neaparat sa-mi zici daca a primit gluconatul din fiola, eu nici batuta n-as mai bea asa ceva...
Naty
Iulia mea
luny spune:
pai arunc fiola atunci, Naty!..ii dau acum Ca, sa vedem..pove dupa!
ursuleata spune:
Naty .
Suntem bine..am fost mai ocupati.
A fost ziua nepotelului meu...a implinit 2 anisori si am avut multa treaba.
acum trebuie sa plecam la controlul de o luna la spital.
www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic
http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK
http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet
natynic spune:
Eeee...a raspuns Ursu la apel...Gecko s-a autosesizat...mai ramane Ccris sa se iveasca...dar probabil mai pe seara tarziu
Naty
Iulia mea
mamaruta- spune:
salutare! hop si io pe crenguta! am fugit zilele astea la socrela, sta la casa si mi se pare ca urlatoarea doarme mai bine pe sub ciresi...uhhh, s-au facut ciresele, si dr. mi le-a interzis! cica balkoneaza..
ce de poze frumoase cu bebeloi si bebeloaice am vazut p-aci! am incercat sa mai recuperez printre randuri. a mea, de cand cu colicii, nici poze nu i-am mai facut..:(