Puiuti de Randunici 2008!! (14)
Raspunsuri - Pagina 12
natynic spune:
Bai Gecko...ok, se iarta absenta...se lauda baiatul mare si cel mai frumos din orasul acela...bravo si ca face kk, altii se roaga Cerului sa se intample asta ...DAR: cum e posibil ca la o luna de la nastere sa arati ATAT de bine si sa nu ai pic de burta???!!! (am scris cu verde de invidie)
Luny, -penibila postarea aceea; cine-si doreste reclama negativa?...
Roxyc, bai tu-i faci freza cu gel dis-de-dimineata Amirei????
Simo, asta-i culmea sa va vina si uratii in aceeasi zi Pe acelasi principiu, la fel va trebui sa se intample si cu Clau si Olgutza...
Off, s-a dus aseara randunoiul la restaurant (e f aproape de noi)cu schema de aranjat la mese pt botez, ca trebuia sa comunice si nr final de invitati. Si nu era bine, nu ne-au lasat cu mese de 8 cum pusesem noi ci ba cu 6, ba cu 4, ba cu 8...o varza!Ei, apuca-te Naty de refacut shandramaua pe la 12 noaptea...si tot mi-a iesit de minune pana la urma
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
gecko spune:
acum am vazut ca v-am ingrijorat. multumesc ca v-ati gandit la mine...dar sunt bine, sunt cal de cursa lunga...cand dispar sunt la pascut...nu cad in sant.
si apropo, ce e chestia asta ce imi acopera ecraul?
ma duc sa caut capitolele vechi...si daca le gasesc voi modifica linkurile de la inceput ca ceva nu e kosher.
tuchita spune:
Gecko bine ai revenit! daca tot iti expui abdomenul suplu, macar bine ca e cu kk!
Bag de seama ca desi Seb al meu e cel mai mare ca varsta, va ramane cel mai mic daca o tine cu greva foamei!( tot de maxim 4 ori pe zi manaca, si are doar 6kg!) Poate intr-un final va intelege ca tzatza nu mai vede decat cand s-o face barbat!!
Roxana, Amirei ii mai lipsea o chitara in mana !
Luny, scimba-i ceva din cremele sau uleiutile pe care le folosesti !Eu la Ilinca am patit asa de la uleiul de la Nivea, dr stiu ca ai mai scris ca nu prea il folosesti! Sau o fi de la violetul de gentiana din apa? Fa si tu o pauza de cateva zile de orice pomada, ca nu pateste nimic rau! De altfel am o prietena dermatoloaga care mi-a zis ca sa dau copilul la 2 zile cu crema pe corp, ca e prea mult zilnic!
Si am mai zis-o mai demult, m-am inteles tare bine cu niste tarate de la Topfer! Le pui in apa de la baita si ii fac o piele tare fina si curata!
Eu vreau sa-mi pregatesc trupa de plimbare, desi mi se pare deja foarte cald! Seb inca doarme somnul de frumusete!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
underqueen spune:
si Tudor are pe obrajori pielea mai scortoasa si nu stiu ce sa-i fac...din cand in cand faca iritatii urate care trec in 1-2 zile...eu cred ca le face de la saliva, sau de la suzi ca-i vine in contact cu pielea...si eu dadeam cu bepanthene, dar mi-a zis o amica - asistenta sa-l dau cu ceai de musetel, ca e mai natural...tot ea mi-a zis ca s-ar putea sa aiba lipsa de calciu, pentru ca ii tremura cateodata barbita si transpira pe cap cand mananca...
ce fain si cald e afara...si eu sunt singurica si nu pot sa manevrez si carut si bb...astep mai dupa-masa sa vina soacra...
ufff, am dat gata un capitol! mai am unul, + asta in curs...ma duc sa fierb bibe si revin...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
luny spune:
quote:
Originally posted by tuchita
Luny, scimba-i ceva din cremele sau uleiutile pe care le folosesti !Eu la Ilinca am patit asa de la uleiul de la Nivea, dr stiu ca ai mai scris ca nu prea il folosesti! Sau o fi de la violetul de gentiana din apa? Fa si tu o pauza de cateva zile de orice pomada, ca nu pateste nimic rau! De altfel am o prietena dermatoloaga care mi-a zis ca sa dau copilul la 2 zile cu crema pe corp, ca e prea mult zilnic!
Si am mai zis-o mai demult, m-am inteles tare bine cu niste tarate de la Topfer! Le pui in apa de la baita si ii fac o piele tare fina si curata!
Eu vreau sa-mi pregatesc trupa de plimbare, desi mi se pare deja foarte cald! Seb inca doarme somnul de frumusete!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
pai: masaj cu ulei de masline extravirgin, ca, de , e pretios baiatu'!Am facut pauza de TOT cateva zile, nici masaj, nici ulei, nici crema, nika frate!..degeaba, este aceeasi asprime de pe picioruse care a urcat pana pe fata acum!..in mod sigur nu e de la nimic din ce folosesc, pediatra zice ca e din cauza lapticului gras, deci fiziologic si-i va trece de la sine la un moment dat..cica sa dau cu apa termana la greu si crema hidratanta, nu in exces, si folosesc Mustela..daca nu se amelioreaza asa, in 2 saptamani, mna trimite la dermato totusi..de vreo 3 zile e aspra fatzuca si pare si uscata, trebuie sa-i dau cu crema!..noroc ca nu mai sunt bubite rosuii! A, si pe corp e mai bine se pare, de cand cu apa termala Avene, pe piept e normala pielea din nou!
Mersi de pontul cu taratele, chiar mi-a spus dr sa-i pun in cadita si nu mai stiam cum si nici nu stiam de care sa cumpar.Sunt in farmacii sau plafar doar?
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
kitzy spune:
Poze noi la semnatura cu noi la plimbare pt cine vrea sa le vada
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
de Diana ( 24.04.2008 )
luny spune:
quote:
Originally posted by kitzy
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
de Diana ( 24.04.2008 )
Vazut! pt Diana! ce culoare frumoasa are caruciorul!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
kitzy spune:
Merci! Culoarea mea preferata
de Diana ( 24.04.2008 )
natynic spune:
quote:
Originally posted by kitzy
de Diana ( 24.04.2008 )
Alta slabatura! arati super, Kitzy! Iar fata ta se face din ce in ce mai frumoasa...ce dragut doarme ea in carucior...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
underqueen spune:
offf...imi curge apa pe pereti in baie si nu stiu de unde...si sunt singura acasa pana maine...recunosc ca apartamentul nu e nou si baia e varuita acum 5 ani, dar totusi...acum 2 saptamani am patit acelasi lucru in bucatarie...daca reusesc sa-mi fac si eu baia si bucataria cu gresie si faianta (Doamne ajuta!) imi fac asigurare pentru inundatie!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea