Puiuti de Randunici 2008!! (14)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
mamaruta- spune:
luny, tu cum ii dadeai bonisanul si sab simplexul? 1 la o masa+1 la o masa? bonisan nu i-am mai dat ca m-am gandit ca de la el s-a constipat...sab simplex 15 pic la fiecare masa?
oricum kk, tot nu face...am chinuit-o ieri dim cu jum de supozitor de glicerina, si l-a scos imediat cu un soi de aparaie ....asta inseamna ca nu e constipata, daca e moale-moale, nu?
sa-i dau ceai de musetel?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
amira_roxana spune:
bine ai revenit ursuleato! ne era dor de voi!
mamarutza si a mea e la fel: daca as sta o zi intreaga afara cred ca ar dormi non-stop!
naty pe unde va plimbati azi?
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
amira_roxana spune:
mamarutza eu asa i-am dat: la o masa bonisan, la cealalta sab. si nu am avut colici! ti-am mai zis dar poate nu ai apucat sa citesti: s-ar putea sa fie de la cartofi colicii, incearca sa-i inlocuiesti cu altceva si apoi sa ii introduci din nou la o masa sa vezi ce zice "urlatoarea"!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
mamaruta- spune:
si noi vrem sa iesim afara, astept sa se trezeasca...am adormit-o de la 6 la 11, mi-a rupt spatele!
ce bine e de voi ca va puteti intalni! eu sunt din focsani, mmm..ce m-ar tenta o intalneala cu voi! vara e lunga, daca ne facem mai cuminti, poate ne aventuram! oricum venim la 2 luni pt o ecografie..
mamaruta- spune:
multumesc, amira-roxana! am pus cartofii pe lista. zilele astea am exclus iaurturile, ca m-a innebunit sotul ca sigur de la iaurturi! fermenteaza...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
quote:
Originally posted by mamaruta-
luny, tu cum ii dadeai bonisanul si sab simplexul? 1 la o masa+1 la o masa? bonisan nu i-am mai dat ca m-am gandit ca de la el s-a constipat...sab simplex 15 pic la fiecare masa?
oricum kk, tot nu face...am chinuit-o ieri dim cu jum de supozitor de glicerina, si l-a scos imediat cu un soi de aparaie ....asta inseamna ca nu e constipata, daca e moale-moale, nu?
sa-i dau ceai de musetel?
mamaruta, mami de Raisa Ioana-30.04
teoretic da, dar mai dam si gripe water! practic, nu am reusit sa dau chiar la fiecare masa, ieri de ex nu i-am dat nimic ca am uitat,mama rea, dar de 2 zile nu are colici deloc!!! poate-l deochi
![](batutincap.gif)
bonnisanul si sab nu constipa, din contra, Mufy trage la kk dupa ele la greu..
15 pic sab si bonnisan, da.
dak ii dai san, nu ii dai ceai deloc, poate o lingurita, doua de Baby calm, tot pt colici si asta! nomal kk e moale!
LUNY
![](al9leacer.gif)
![](bebic.gif)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
si al meu doarme dus afara...am fost de l-am impartasit si acu sforaie afara,in carut!Oana ,am vazut ca avem la fel culoarea caruciorului Mirage-Greg
(eu as fi vrut pe albastru,dar nu aveau)!vineri mi-a dormit afara 4 ore
...si il pazeste Labus,cum da semne de trezire Odoru , cainele vine la usa si latra...asa caine,mai rar!
Am vazut poze haioase cu kk imprastiat pe mama-da,nu te iarta Gecko,chiar ca e gras Ratonul
si cu o fetita abia trezita-Amira
,cu frizura de dimineata,si am mai vazut si o Diana scumpica foc
!numai si numai copii frumosi!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
naty, Mufarina a luar Ca foarte cuminte,mami i-a distras atentia cu jucarii si n-a comentat!..urmeaza vit.C mai tarziu.
uff, cate ii dau copilului intr-o zi, d-aia mai uit din ele..azi tre sa-i dau si ceva gripe water sau sab, neaparat, sa nu uit iar!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mamaruta- spune:
mhmm, stiu io ca e moale kk, da cand a ejectat supozitorul a iesit chiar ca un shushu..apa chioara..
o sa incep sa-i dau iar bonisan daca ziceti ca n-ar constipa; poate a fost coincidenta ca de atunci s-a constipat..
am cetit pe undeva pe aici ca bbii care se hranesc la san, pot avea si 1 scaun/6 zile perfect normal, ca cica s-ar digera tot lapticu`..
da nu-sh ce sa zic, pana acu facea de 4-5 ori
natynic spune:
da, frate, le dam mai multe medicamente decat mese!
Roxy, in Botanica mergem. A mancat acum (sunt cu ea pe umar la ragait , o mai las vreun sfert de ora sa nu verse si plecam. Veniti?
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea