Fetele din America (110)
Raspunsuri - Pagina 9
blackpanterro spune:
Honey, noi suntem in Stuttgart
Creme de soare, noi folosim Aveeno Baby si Huggies.Eu nu mai am incredere in nici o crema, stiu ca toate au chimicale la greu asa ca folosesc ce miroase frumos :) .Eu am protectie mica, intre 2-10 si Aidan are 50 si tot s-a parlit putin la piele.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
miereamara spune:
Off, mi se pare tot mai greu sa-mi las parintii singuri. Azi am plans toata ziua, cred ca si hormonii sunt de vina...efectiv nu ma pot opri, imi fac tot felul de ganduri..
Maine plec spre casa, sper sa rezist la aeroport si sa nu dau apa la soricei.
Voi cum suportati despartirile de cei dragi?
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
ocebine spune:
Andrada, baga un oki expert si la www.sca.shiseido.com/index.cfm?select=catalog/index.cfm?brand=7" target="_blank">sunscreenu' meu ...Asta mi l-a recomandat dermatologistul (inclusiv pentru Nick care are alergia aia la soare) da' acuma zi-mi si mie yay or nay...
Anamaria
"I used to be Snow White, but I drifted."
Andrada spune:
Shiseido avea un contract cu BASF sa creeze creme de soare cu nano-micronized zinc oxide, dar nu stiu daca pina la urma l-au pus in cremele de soare. Al tau arata ca are numai o gramada de zinc oxide (care nu scrie ca e micronized)care e f bun ptr protectie si mai are niste octinoxate care nu e asa rau (cica). Io zic ca e ok.
Motivul pentru care nano sau micro ei particula de titanium dioxide sau zinc oxide e ca sa faca crema cit mai putin alba si smooooth.
In concluzie o crema e cu atit mai buna (particula e mai coarse) cu cit e mai alba si mai ne-smooth.
Daca e incolora au nano the heck out of it,
Ruxi, merci asa e nano nu e micro duh, deci e mai safe zici?
Pina la urma california baby sapunul ala nu e asa rau, chiar imi place mult,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
miau-miau spune:
da voi nu ramineti albe de la cremele astea? eu am nimerit una asa acu vreo 2 ani, cum zici tu Andrada acum si inteleg ca e buna, dar aratam ca o gheisha. si nu iese decit daca te freci bine in dus cu sapun.
ocebine spune:
Eu mi-o amestec cu putin moisturizer si se intinde bine sub makeup...fimiu ramine nitel alb dar el are nevoie mai multa decit mine...oricum lui nu ii ramine decit fata si gitul afara, in rest e cu mineci lungi si pantaloni lungi la soare (haine cu protectie solara care oricum nu tin decit un sezon).
Anamaria
ocebine spune:
Sint totally baffled:
www.nydailynews.com/news/2008/05/19/2008-05-19_dentist_may_face_rap_in_burn_horror-3.html" target="_blank">Aici detalli despre dentista copiilor mei...
O cunosc de vreo 6 ani...zau daca mi-ar fii dat prin cap ca-i asa un space cadet...acuma io ce fac? Caut alt dentist...ovcorz
Anamaria
miau-miau spune:
maaama, femeii(dentistei, evident) ii lipseste un common sense elementar. cred ca daca ramii la ea, vei fi singurul pacient.
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by miereamara
Off, mi se pare tot mai greu sa-mi las parintii singuri. Azi am plans toata ziua, cred ca si hormonii sunt de vina...efectiv nu ma pot opri, imi fac tot felul de ganduri..
Maine plec spre casa, sper sa rezist la aeroport si sa nu dau apa la soricei.
Voi cum suportati despartirile de cei dragi?
Miere draga de tine! Cel mai probabil sint hormonii, daca pina acum nu erai asa de plingacioasa. Eu cel putin plingeam din aproape orice! Si ma si enervam din aproape orice. Sper sa te inteleaga ai tai.