Fetele din America (110)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Dar Burt's Bees cum e? L-ai incercat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Am citit pe undeva ca cele mai eficiente sunt alea care contin ingrediente "
physical sunblocks", ca cica sunt de doua feluri chemical si physical si eficiente sunt alea physical si cica de obicei sunt in lotiuni care lasa un film albicios pe piele. Am uitat care sunt ingredientele, da si tu o cautare pe net.
Am uitat sa iti zic vezi ca la diseara e season finale la House.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Adriana, la ala voiam sa ma uit la burt's bee, va spun cum sta treaba...
Onel citisem ceva de physical...parca ala e titanium ca reflecta inapoi razele si oxybenzene e chemical sau gresesc...merci de tip o sa ma uit, ca de fapt asta conteaza, ai concretizat.
Acu spui de finala, m-ai lasat de izbeliste lunea trecuta
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Ufff...si eu sunt interesata de ceva sunblock pentru bebe meu drag. Daca exista ceva safe.
Daca gasesti ceva, Andrada, da -mi si mie de stire, te rog.

PS: Am atins 99 grade azi.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Andrada, dc. TiO2 e "micronized" atunci nu e nano, e micro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Vorbiti limbi straine cu sun-blockul...Eu sunt dependenta de ele si tot ma fac ca racu si apar pistrui ca ciupercile dupa ploaie!!!!
Eu folosesc http://www.buzzillions.com/dz_1015690_banana_boat_sunblock_sun_wear_lotion_spf_reviews

Si la noi e foarte cald (cred ca peste 90 un pic...)noroc ca avem oceanul peste drum si piscina!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Ramona, am rezervat camera la Holiday Inn Dallas North-addison

Adresa e urmatoarea, in cazul in care vrei sa bem o cafea:
4960 Arapaho Road
Addison,Texas 75001

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Honey, da un pm ceva cind veniti. O sa-ti dau nr. meu de celular. Deocamdata n-am, ca a intrat la apa. Peste vreo doua saptamini cica ma calific sa primesc unul gratuit, asa ca m-am decis sa astept. Ca eu tot nu-l folosesc nu stiu cit.
In final cred ca am avut 94 azi. Nu-mi trebuie mai vinturi si friguri, tineti-le acolo unde sint. Mie-mi place vremea asta, umezeala e pe la 20-30%, adie vintul si e perfect. Cind e umezeala e nasol, dar asta nu se intimpla prea des.
Vara e mereu asa, ocazional trece peste suta. Tin minte ca in prima saptamina dupa ce ne-am mutat aici (tot in Mai era) am plecat pe jos la un magazin din apropiere de hotel. M-am gindit ca-i cam cald, dar nu m-am gindit ca-i chiar asa! La intoarcere am vazut la tv ca au fost 104, cred ca a fost si record! Ideea e ca am suportat foarte bine, m-am mirat cind au zis c-a fost atit de cald!
Andrada, ma incurci rau cu cosmeticele astea - pin' la urma care-s bune? Micro, nano... imi prind urechile!
Anamaria, la NY imi placeau zilele alea perfecte de primavara si de toamna. Dar nu-s asa multe!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut!! revin si eu prin zona..

Noi ne "laudam" azi cu numai 84F... dar ne-au promis ferm ca pe joi-vineri batem in 90 sigur..

Deci pana la urma ce sun-block cumparam pentru pitici?

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Nu stiu...
Pina una-alta, eu mi-am pus un pic fata la punct cu tarite si apoi cu Clinique Moisture Surge - acum e mai bine.
Acum vreo doua zile m-a lovit o durere de spate si Alexandru mi-a zis ca asta e, "you have to get used to getting old". Acu' nu stiu... sa rid sau sa pling?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput