Fetele din America (110)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Va trimit eu niste briza de la ocean !

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

Dimineata esti mai usoara si mai inalta.
Noi am ajuns la 91 de grade si mai creste!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Imi trebe un emoticon d'ala cu limba scoasa....am 57 de grade si urit (innorat si stropicios)...

Anamaria

"I used to be Snow White, but I drifted."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Multumesc Andrada pt. site-ul cu termosurile. O sa consider pt. inceperea scolii.

Si la noi e racorica. Mie nu imi pare rau, nici calduri nu imi plac, mai ales ca spre deosebire de California sau AZ, aici caldura e mai umeda.

Va pup pe toate,
Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ramona, daca e prea cald la voi va invit in Germanica la un wurst si o berica :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Noi am atins 96.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Honey, in cazul asta invitatia mea e si pt tine, dar la o berica fara alcool :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Hehe,Adriana... parca mi-e dor de-un wurst din carne de mistret.

Unde ziceai ca esti in Germania?Noi am fost in Ramstein.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

cui sa trimit niste vant?
avem vant cu 40mph.
96? in mai? si iulie, august?
i-au berea .fara carnat ,sunt la cura de slabire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

L-am trimis astazi pe fiu-meu cu camasa la scoala, fara tricou pe dedesubt (l-am mai trimis cu camasa cu tricou deasupra). I s-a atras atentia camasa nu se poarta fara tricou sub ea, asa e regula, daca se descheie vreun nasture poate sa ramina prea gol.
Cu alte cuvinte poti sa ai rata teen pregnancy mai mare ca in africa atita timp cit ai doua straturi de haine pe tine,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Mi-am luat california baby si sapun si crema de soare. Numai ca acum am vazut ca are micronized titaniul dioxide, asta inseamna ca molecula e un pic prea mica dupa gustul meu, dupa cite am citit toate chestiile astea nano pot da oarece schimbari la nivel de DNA de celula. Primul care a facut chestia asta de micsorare in creme a fost L'oreal ( ca ei au bani de research), ce mai nu-mi place nano e prea mica sa fie recunoscuta si patrunde prea adinc, cind astea de soare trebuie sa stea la suprafata.
Si aveeno dupa cum vaz eu are oxybenzene la greu, aia care cica era nasoala in creme.
Pina la urma are dreptate sotu sa nu le dam cu nimic ca e mai sanatos.
Poate cremele de soare numai cu zinc oxide sa fie bune dar parca alea nu protejeaza contra UVA??
Mi-am prins urecile in orto-catenele astea, ce m-oi baga sa citesc nu stiu...
Iar sa sapunul ala california baby tot are chimicale facute de ei, mai bine ma descurc cu ala frantuzesc ca e facut numa din ulei si parfum,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput