Fetele din America (110)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Aici e numarul 1-866-234-2942.
Totul e automat dar atunci cand robotul iti spune sa apesi un numar pt ceva, tu apasa tot 0 si dupa vreo 3 ori o sa intre un operator.

Noi suntem foarte suparati.Si noi ne-am bazat pe ei dar uite ca din cauza lor nu primim acum.Si greseli au fost facute la mii de oameni.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by josefine
[br
De anul trecut, la zborurile ro-us facem escala cate 3 zile in orasul de legatura. E ieftin, vreo 20 de dolari in plus la bilet si asa mai apucam si noi sa vedem vechiul continent. Anul asta e Barcelona pe lista, anul trecut a fost Praga. Plecam si noi pe 6 iunie, inca putin si vine vacanta;)

Foarte buna ideea. Noi si asa n-avem zbor direct.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Buna dimineata americancelor...

Produsul minune pentru facut picioarele bronzate e Lancome Flash Bronzer Airbrush...mi-a placut ca este "clear" nu colorat (deci nu pateaza pijamale, prosoape).

Acuma sfatul meu (de Stan Patitu') este sa il aplicati si apoi sa il uscati cu blowdryerul, sa fiti sigure ca nu mai sint pete umede pe corp.

www.lancome-usa.com/sunbody/flash-bronzer-airbrush.htm" target="_blank">http://www.lancome-usa.com/sunbody/flash-bronzer-airbrush.htm

Anamaria

"I used to be Snow White, but I drifted."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Mersi, ocebine! Mai degraba cum ceva ce a fost recomandat decat sa incerc si sa nu imi placa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ne am adunat si noi dupa un weekend agitat. Sambata cu dans+ art and crafts si dupa amiaza cu playdate ieri cu birthday party si dupa amiaza pana aseara tarziu cu piscina la o coleguta de a Ralucai. Am ajuns dupa 9 acasa, cam obosite azi...
S au jucat fetele ieri de la 11 in continuu pana aseara. Birthday ul a fost in parc si s a incins acolo o joaca. Au avut si piniata. F frumos.
Si azi cica e luni si tr sa fim pregatita ptr o noua saptamana

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

'Neata! La noi s-au anuntat azi 96-98 de grade (depinde de post!). Asa ca iesim afara mai devreme decit de obicei.
O saptamina buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

eu n-am vazut nici un cec de la IRS, dar poate l-a palmat barbate'miu. e adevarat ca dimineata ne sculam cu o inaltime si in timpul zilei ne tasam? ca altfel de ce dimineata sint mai supla si dupa masa mai rotofeie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Si eu dimineata sunt mai supla si imi iau cei mai stramti pantaloni ca ma incap. Dar dupa masa adio.
La noi e destul de frig afara. Trimite-ti si pe la noi un pic de caldura ca vad ca aveti de unde. Nici noi nu am primit inca cec-ul de la Bush asa ca mai asteptam.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

cred ca si luam forma containerului, dupa 8 ore de stat pe scaun... mai bine scaun mic decit astea late, moi.

Mergi la inceput

Dimineata esti mai usoara si mai inalta.
Noi am ajuns la 91 de grade si mai creste!

Mergi la inceput