Fetele din America (110)
Raspunsuri - Pagina 5
sinzi_ana spune:
Honey, multumim...hihi...
David dupa 2 saptamani de germania a invatat toate statiile de pe ruta de tramvai cu care mergeam zilnic ...era asa comic...
Am fost si in parcuri, dar avea un prieten roman si cu el se juca...ceilalti copii nu prea il bagau in seama...dar era reciproca chestia....
Ruxij, si eu ii dau termos cu mancare la gradi (am unul cu 2 compartimente) si pastreaza mancarea calda pana la 5 ore...
Dar combim si cu sandwichuri cand imi e prea lene sa ii pun ceva in termos...In general, mai nou, gatesc o singura data pe sapt (pt ca mancam si mult in oras, sau pe la prieteni) si ma gandesc ca se plictiseste copilul de aceiasi mancare si acasa si la gradi...
Noi la ora 15.30 cand ajungem acasa de la gradi mancam mancare gatita...
Ramona, iepurii ar putea ataca rosiile...in rest nu stiu ce altceva ar putea fi...poate pasari, dar ar lasa mizerie...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
Andrada spune:
http://www.google.com/products?hl=en&q=thermal+food+container&sa=N&start=0
Primul si al doilea sint bune, si antepenultimul de pe pagina. Am incercat si d-alea ieftine si usoare de plastic, nu merg nu sint sealed corect, curg, firma theormos e cea mai buna vezi sa scrie ca n-are bfd sau ceva). Mai are unul dublu ( compartimentul dublu se scoate si poate ramine numai unul mai mare) dar cum are diametrul destul de larg, ii e greu sa il deschida singur ( la scoala nu mai sint ajutati ca la gradi), cu ala nu mai are voie ( se tot ducea la o invatatoare cu miini gigantice cum zicea el). Le gasesti la Target sau Walmart la camping, target are selectia mai mare si acu are cu spiderman...etc characters. Inainte de inceperea scolii au selectie mai mare, cind il iei sa il pui pe Bogdan sa deschida sa vezi daca poate,
A
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
miereamara spune:
Teste de sarcina....First Response am folosit si eu (digital si clasic) si chiar mi-au aratat mai devreme cu cinci zile (la un ciclu de 35 de zile, l-am facut in ziua 29 si a iesit pozitiv).
Banii nu mi-au intrat inca , sunt programata prin iunie sa-i primesc, pe site-ul IRS iti arata in functie de ultimele doua cifre ale SSN-ului si modul de incasare (check sau direct deposit) cand tb sa primesti banii.
http://www.irs.gov/irs/article/0,,id=180250,00.html
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
blackpanterro spune:
Am venit din Amsterdam :), e un oras superb , pun si poze mai tarziu ca acum trebe sa imi hranesc pruncul .
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
josefine spune:
Deci pana in iunie tot mai e de asteptat banutii. Nasol.
Amsterdam - frumos! Am ajuns si eu din greseala acolo, legatura din Romania catre US era din Amsterdam si au anulat zborul ca era furtuna la NY. Am gasit o tipa romanca si ne-am plimbat pana noaptea tarziu prin centru, iar apoi am dormit in aeroport
De anul trecut, la zborurile ro-us facem escala cate 3 zile in orasul de legatura. E ieftin, vreo 20 de dolari in plus la bilet si asa mai apucam si noi sa vedem vechiul continent. Anul asta e Barcelona pe lista, anul trecut a fost Praga. Plecam si noi pe 6 iunie, inca putin si vine vacanta;)
blackpanterro spune:
Pozele www.dropshots.com/adrianayampey pass aidany627
Acum ne pregatim de o saptamana in Croatia - yoohoo!! Am cumparat proviziile azi si joi plecam.
Au adus astia la baza Angus beef organica cu $11/2 felii si daca am vazut ca e asa scump am luat mai bine aproape 7 lbs de beef tenderloin cu $50.Ouale organice sunt $2/6 oua.
Vom sta la apartament si am hotarat sa luam cele necesare de acasa ca sa nu cheltuim pe la restaurante.
O duminica faina va doresc!
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
blackpanterro spune:
Astia de la IRS sunt cei mai tampiti si useless oameni!! Am sunat iar la ei sa intrebam de bani si cica noi nu ne-am calificat pt ca am aplicat taxele cu numarul meu ITIN pt ca SSN-ul nu a functionat.Atunci am avut probleme si am sunat la ei si i-am intrebat cum sa ne facem taxele si ei au spus ca trebuie sa le facem cu numarul ITIN daca nu mere cu SSN si asa am facut.
Asa ca acum trebuie sa completam o foaie si sa o trimitem la ei si ne vom primi si noi stimulus-ul in octombrie sau daca nu cel mai tarziu la anul cand ne facem iar taxele...mare ajutor
honey79 spune:
Auch Adriana.... ce nasol.
Nici noi n-am primit banii si... desi m-am uitat pe linkul pus de una din fete ( am uitat cine, scuze) ar fi trebuit sa ii primim cel mai tarziu pe 9 mai.
Adriana... tu ai vreun numar de telefon de poti sa suni la ei? Nu de alta, dar stau in banutii aia sa-mi modific una din bai. Vreau sa scot afara cada whirpool si sa bag un dus pe colt.Sa schimb faianta si gresia acolo.
PS: Eu inca recuperez cu cititul din capitolul trecut.
O Duminica placuta sa aveti.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
blackpanterro spune:
Honey, sotul a sunat la IRS.Mi-a zis ca exista un numar special pe situl lor, ma uit si il trimit.