Fetele din America (110)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Cine dracula e lori drew?
Si ce mancare papa Marcu in termos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

In the New Yorker e explicat cel mai bine tot cazul:
http://www.newyorker.com/reporting/2008/01/21/080121fa_fact_collins?currentPage=5
Marcu maninca paste cu meatballs, stews, sarmale, bulgur ( chestia aia cu cracked wheat care ii place mult), pilaf, friptura cu legume...etc orice mincare facem seara ii pun si lui a doua zi, dimineata torn apa fiebinte in termos, apoi pun mincare incalzita-hot, si tine cald pina la prinz. Cind ii dau sandvisuri da ochii peste cap, dar e misto la scoala la ei ca au cafeteria naspa si toti copiii au de acasa deci nu se simte aiurea ( toti indienii si chinezii au mincarici si tot comenteaza intre ei).
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by adriana_m
O intrebare: ce teste de sarcina se gasesc pe aici? Cam la cate zile se fac? Stiu ca in romani erau teste de le faceai si dupa o sapt dupa contact. Aici habar nu am.

Eu folosesc First Response, se poate face testul cu 5 zile inainte de venirea menstruatiei.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Cind mai stiti asa de chestii cum e Onel cu pantofii sport sau snee cu ferestre sa mai scrieti ca io citesc orice: flori, religie sau amenajari interioare in ordinea numerelor de pe tricou
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Andru
Apropos de ferestre, mi-a zis Ovi ca un coleg de-al lui si-a pus ferestre nush de la ce firma, rezistente la lovituri si caldura. I-a facut ala de la firma proba a pus torta cu foc pe el si pe partea ailalta geamul era rece si pe urma a pus geamul jos si l-a calcat in picioare si nu s-a spart. Nu stiu cum ii zice firmei dar mi s-a parut pretty cool.

Oana_B
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by Andrada

In the New Yorker e explicat cel mai bine tot cazul:
http://www.newyorker.com/reporting/2008/01/21/080121fa_fact_collins?currentPage=5
Marcu maninca paste cu meatballs, stews, sarmale, bulgur ( chestia aia cu cracked wheat care ii place mult), pilaf, friptura cu legume...etc orice mincare facem seara ii pun si lui a doua zi, dimineata torn apa fiebinte in termos, apoi pun mincare incalzita-hot, si tine cald pina la prinz. Cind ii dau sandvisuri da ochii peste cap, dar e misto la scoala la ei ca au cafeteria naspa si toti copiii au de acasa deci nu se simte aiurea ( toti indienii si chinezii au mincarici si tot comenteaza intre ei).
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

Ce fel de termos e ala? Cum pui apa fierbinte in termos si apoi mancarea hot? Termos obisnuit sau e ceva special?? Cum mananca copilul din termos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Wow, Oana, chiar ca e pretty cool cu asa ferestre. Dar cit or fi costat fatza de unele "normale"?

Mergi la inceput

Habar n-am si l-am intrebat pe Ovi amanunte ca eram curioasa dar el uita de la mana pan' la gura. O sa ii zic sa il mai intrebe o data pe baiatul ala si sa se chinuie sa nu mai uite.

Oana_B
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Oana, da-i niste lecitina.
Ceva/cineva imi maninca rosiile! Erau doua gata sa se coaca, ieri cind m-am uitat mai era doar una. Am crezut ca m-am inselat eu... Azi... nu mai era nici aia una! Nici nu stiu cine le maninca: iepuri, veverite, pasari?! Are cineva idee? Ma gindesc sa pun o plasa, ceva...
Ieri am avut una bucata zmeura coapta. Anuta a zis c-a fost buna.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Sanzi, ce scump fuse DAvid, Ms Shannon si sireturile. Pupi.

Eu am stat 2,5 ani in Germania si n-am putut prinde limba. Nici nu m-a atras,ce-i drept, cu toate ca am lucrat cu nemti.Am incercat s-o invat...dar imi muscam limba.De vorbit, vorbesc engleza, franceza, italiana si spaniola un pic.
Adriana... ufff, ce rautacioase nemtoaicele.Cum sa rada de puiut?Eu cred ca le ziceam ceva. Chiar daca erau niste copile.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput