Fetele din America (110)
Raspunsuri - Pagina 10
ocebine spune:
quote:
Originally posted by miau-miau
maaama, femeii ii lipseste un common sense elementar. cred ca daca ramii la ea, vei fi singurul pacient.
Sint surprinsa, pentru ca o cunosc de atita ani si de fiecare data s-a comportat normal, copiii tratati bine, maniera blinda si atenta.
Dar greseala este incredibila...
Anamaria
"I used to be Snow White, but I drifted."
sinzi_ana spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2975943330087737923aJiWsv
Gasca de romance din Miami (o parte anyway)
Anamaria...dar pare un accident...imi aduc aminte ca si ai mei aruncau spirt in gratar sa "ia foc".... Nu vad ce legatura are cu practica ei de dentist...(o fi baut si ea una mica de fericire)
Mireamara, stiu ca e greu...Dar mereu exista o alta vacanta...si pot sa vina si ei aici...la caldurica
Azi am cascat si eu gura la sun-lotion...si nu am gasit nimic sa para "safe" (nu ca m-as pricepe) si am ajuns sa nu cumpar nimic...
Ce sa cumpar??? Ceva sfaturi???
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
Siminaf spune:
Si daca a fost doar neatentie/nestiinta, in sensul ca s-a straduit prea tare sa iasa totul bine si a dat-o in bara? Cred ca s-ar fi putut intimpla oricui mai nepriceput. E drept ca eu la ce nu ma pricep nu ma bag, imping pe altul care se pricepe in fatza.
ciuf spune:
Mie mi se pare un accident si nu vad de ce sa i se retraga dreptul de practica.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ocebine spune:
Sincer si mie mi se pare tot accident...acuma astept ca cica e investigatie daca ii baga niscai "charges"...
Anamaria
"I used to be Snow White, but I drifted."
CamiM spune:
Acu' ca aduse Miere vorba de plansete aseara asa am fost de trista- am si plans dupa episodul din House.. si al meu sot tocmai remarcase ca de data asta nu ma mai lovisera hormonii asa crunt..
si ca sa fiu cu adevarat hormonala - o dau din plans in ras Ramona baiatul tau e grozav!!!
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
Oana_B spune:
Sinzi, nice pic, gashca maricica.
Ce bine arata oamenii care stau la caldurica tot timpul [emoticon care ofteaza cu invidie]
Ar fi foarte indulgenti sa bage asta la accident, de obicei un accident este ceva care de obicei e bine si "went wrong"...sa torni alcool peste grill intotdeauna va iesi wrong. Cum naiba sa bagi grillul in interior, in primul rand face fum, oricat de mic e pana si Foreman ala electric mititel face un pic de fum.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
miau-miau spune:
sint 3 aspecte extrem de nasoale:
1. nu duci copiii la sleepover la cabinetul dentar (din motive de safety) e neprofesional, e creepy, cum vrei s-o numesti, e iresponsabil
2. nu duci gratarul in casa. mai ales ca la copiii (la sleep over) nici nu se da gratar, pizza)
3. nu torni spirt in foc
fiind atit de multe chestii stranii, normal ca le trece prin minte ori ca era drogata, ori ca a facut-o expre, o fi nebuna.
n-au cum s-o bage la accident. nici daca nu se solda cu raniti atit de grav nu puteau s-o bage la accident. Oricum adio practica dupa asa ceva.
miereamara spune:
Simina, cred ca ma paste un pui mic de depresie, pe langa hormonii astia care au luat-o razna, mai este si frica de avion, plus tot felul de ganduri si accidente sinistre care au loc numai in imaginatia mea bogata. Nu mi-a spus nimeni ca pregnancy vine la pachet cu toata gama asta de senzatii dragute..
Sanzi, ce multe sunteti! Toate dragutele de acolo sunt romance? Cred ca o sa ma mut in California si nu o sa ajung sa va cunosc!
In alta ordine de idei, pe o nota mai optimistica, in iulie sunt maid of honour, la o nunta in California, San Diego. O sa stam o saptamana, o minivacanta in care sa testam un pic imprejurimile si oportunitatile, dat fiind faptul ca intr-acolo ne vom indrepta next year.Pe miri nu i-am vazut decat o singura data, pe mireasa am cunoscut-o pe forumulloteristilor, ea si-a dat niste examene (dentist hygienist) in Fl si avea nevoie de un pacient. Sunt niste persoane deosebite si vor fi nasii copilului nostru.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
Andrada spune:
Io zic ca asta e buna:
http://www.cvs.com/CVSApp/cvs/gateway/detail?prodid=322520&previousURI=/CVSApp/cvs/gateway/search?page=1^Query=blue+lizard+suncare^ActiveCat=65
sau aia care o zicea Onel sau cea a Anamariei.
Blue lizard asta sint de mai multe feluri, numai aia baby e buna,
A
PS Miereamara si noi tot cautam un motiv sa mergem in California, sa va distrati bine! (eu cind am fost insarcinata, am fost o dulceata, o bunatate de fata, nimic nu ma scotea din ale mele, cica asa se intimpla, esti pe dos decit in realitate)
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu