Fetele din America (110)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

doamnelor si domnisoarelor, please aruncati o privire si la subiectul meu: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=121445.

merg in vacanta cu plozii in California si as avea nevoie de ceva indicatii.

merci mult de tot.

P.S. eu imi mai bag nasul din cind in cind in subiectul vostru. acum imi dau seama ca nici aici si nici la sezatoarea noastra nu scrie nici un barbat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Anamaria, eu nu pot cu linkul ala dar am cam dedus ce s-a intimplat.
Cami, multumesc, esti o draguta. Cum stai cu somnul, ca poate si de acolo ti se trage? Eu nici nu stiu despre ce House ziceti, ca la tv mai rar...
Miere, vine cu teritoriul... Eu nici nu mai stiu exact ce am facut, dar am avut tot felul de toane. Stiu sigur ca am mincat mult si de atunci nu ma mai opresc.
Nu ma zapaciti cu nano astea, spuneti-mi mai bine ce sa cumpar!
Eu am fost la Target, ca acolo-s mai ieftini biscuitii aia lui Newman (si cumpar wholesale) si am cunoscut niste romani. Au o fetita putin mai mica decit Anuta si par draguti. Am schimbat numere de telefon si probabil ca ne mai intilnim.
S-a lasat racoarea, azi cica-s numai 91.
Ati vazut ce-a patit Ted Kennedy? Nasol.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Andrada, sa stii ca azi imi picasera ochii exact pe sun cream-ul cu lizard...dar din pura coincidenta

Mireamara, si eu creez scenarii apocaliptice pe avion...ca sa ma incurajez ma gandesc ca sunt putine sanse sa se intample ceva cu adevarat si daca s-ar intampla ceva...pana sa imi dau seama ce este, deja spiritu' pluteste deasupra oceanului vioi

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

miereamara- vei fi bine,in cel mai rau caz iti pierd astia bagajele.
mai vin ai tai in toamna? asa spuneai.
dentista - e cam terminata.neglijenta ,iresponsabila.... cum naiba sa bagi ala in casa si mai torni si alcool?.
sanzi- tare gasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Da mai, aveti dreptate, nu se baga gratarul in casa neam! Eu pe asta am scapat-o din vedere. Dar cu alcool sa aprinzi am mai vazut si pe altii prin Ro, cind mergeam ici-colo; si cica erau gratarishti experimentati. M-a ferit 'Al de Sus de asa specimene prin apropierea mea, dar chiar am vazut.

Miericica, dati si voi un semn(al) cind ajungeti prin Socal, poate-poate...

Adica eu daca eram asa cu toane in sarcina sint o bombonica in rest! Mersi Andrada, mi-a mai crescut moralul. Pe de alta parte, am cam ramas asa, usor impresionabila dupa a doua sarcina. De fapt de cind am copii am frici din astea cu avionul, ca daca ramin copiii singuri sau daca li se intimpla lor ceva, etc. Si tot felul de alte frici. Ofofof. Dar lasa, ca o sa fie bine, Mieredulce. Sigur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

e long weekend acum, asta care vine, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Da, e Memorial Day.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Andrada, nu mai cauta motive, vino. Da mai pe saptamana viitoare ca acum iar s-a intunecat si racorit afara.
Aseara am fost la prima lectie la inot cu Eric. I-a placut extraordinar. S-a lasat bagat la fund cu capul in apa, a facut pluta, au jucat vreo 3 joculete in apa. Abia asteapta sa mearga inapoi. Costumul e excelent, o buna investitie. Diseara nu mergem ca au Father's night la gradinita. Dar maine seara ar trebui sa mearga iar, daca nu se raceste mai rau afara.
Multumim de research-ul pt sunscreen. Stiam si eu ca oxybenzone asta nu e bun deloc in creme. Deschisesem si eu un subiect la parinti despre sunscreen acum ceva timp si acolo retinusem de California baby. Dar daca oamenii nostri de stiinta spun ca asta ar fi mai bun, diseara ma opresc la CVS, am unul la coltul strazii. Aveti grija ca lizardul ala albastru (sticla albastra) are toti componentii aia chimici, doar lizardul pink nu-i are. Cu grija ce lizard cumparati.

Lorelay si eu stau fff aproape de Disney si nu stiu nimic de nici un hotel. Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu nici o informatie.

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

nu stiu daca am mai intrebat, dar acum chiar am nevoie. si-a spalat cineva carpeta cu ahia de-i chemi acasa, carpet cleaners care vin cu vanul si-ti baga furtunul pe geam? daca da, trebuie sa muti mobila, sau doar sa stringi lucrurile de pe jos? (pentru asta cu strinsul trebuie sa gasesc altii specializati)si cit dureaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Miau, eu i-am chemat si am regretat. Nu iese mai bine decit cind dai tu cu un aparat din ala de inchiriat, dar costa de citeva ori mai mult. Muta mobila usoara, adica aia care o poti muta si tu din loc. Dormitorul nostru e din lemn masiv, greu, n-au mutat nici macar noptiera (s-o dea mai incolo sa curete mai bine dupa ea, de exemplu). Nimic! Au ramas pete unde era mai murdar, ce mai, nu e nici o scofala cu ei. Eu n-as mai apela la firme din astea niciodata.

Carmenbr, felicitari pentru inot, chiar c-a mers foarte bine dac-a acceptat toate astea din prima! E foarte bine, bravo!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput