Fetele din America (110)
Raspunsuri - Pagina 12
honey79 spune:
Buna fetele.
Miereamara...eu te inteleg perfect. Si fara sa dau vina pe hormoni, mie mi-e greu sa ma despart de-ai mei din Romania.A fost sora-mea la mine 10 zile si... cand a plecat, m-a busit plansul si-am fost really down in ziua aceea.
Ohhhh, ce nasol cu dentista aceea. Ti-e si frica sa-ti mai lasi copilul for a sleepover,caci nu stii ce se intampla.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
blackpanterro spune:
Numai ce am terminat de vizionat P.S.I love you.Am consumat o cutie de servetele, un adevarat chick flick.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Andrada spune:
Miau investeste mei in hooverul ala de-ti zisei de la walmart n-o sa-ti para rau (decit ca dai tu si nu stai pe canapea si ridici doar picioarele cind trece nenea cu furtunul). Eu am facut intr-o zi toata casa, de dimineata pina seara spalat de 3 ori a iesit apa luna si toate petele. Daca vrei sa stai cu picioarele in sus, muta lucrurile personale, mobila muta ei.
Am mocheta ivory.
Carmen bravo ptr Eric, alt peste.
Da Simina, cica hormonii te fac din om ne-om, sau invers, dupa posibilitati, tu te-ai scos, cei din jurul meu nu.
House era tare cind era el tare, acu nu mai e tare ca e el moale si m-am saturat de drama si tristeti si plinsete in batista prelinsa pe geamul spitalului 14,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
lai spune:
Ne-am intors incantati de la Houston, am gasit apartament, ne-am mai inspirat de la nunta pt. a proprie si nici n-a fost groaznic de cald, mai cald e aici acum (mai scriu cand ne mutam la sfarsitul lui iulie ).
Am fost si la Galveston, ne-a placut, nu e asa de 'cool' ca in California, dar e dragut si eu sunt super-incantata de ideea ca e apa suficient de calda sa faci baie.
Am citit pe aici ce ati scris voi de dinero-ul de la nenea Bush, am sunat si eu (multu', Adriana, ca ai postat numarul!) si cica imi trimit cec la sfarsitul lunii (cand eu voi fi prin Romania), desi eu aveam direct deposit, da' de, s-au confuzat ei ca n-am facut parte din categoria celor care au avut de luat, ci am avut de dat..Acu' la nivel de natiune mi se pare ca masura nu prea are sens, da' la nivel personal ma suparai cand nu-mi intrara banutii asteptati
Ramona, pregatirile merg, in afara de faptul ca pana acu' ma certam numa' cu consortu', acu' am inceput sa ma cert si cu mama si in curand cred ca se va 'expanda' lista, in rest, toate bune [da' ne iubim, oricum ]
Am o problema existentiala: rochia mea e destul de umflata jos (nu chiar stil printesa, da' considerabil mai mult decat o rochie obisnuita) si noi o sa dansam un tango cu tot felu' de figuri - ce pot sa-i fac rochiei sa pot dansa mai usor in ea? Trena (care oricum nu e f. lunga) va fi prinsa cu un French bustle, dar asta nu-mi rezolva problema cu umflaciunea rochiei.. altfel pot sa ma misc destul de lejer in ea, da' tre' sa ridic picioare in sus, sa dansez f. apropiat si altele asemenea?!
Pana acum mi s-a sugerat sa folosesc pins sau niste paper clips mari din alea din plastic negru sa prind/ridic cumva rochie pe dinauntru..
O sa am si-o funda la mijloc, nu'sh daca m-as putea folosi de ea in vreun fel?
Aveti voi vreo idee?
Lai
blackpanterro spune:
Lai, eu zic ca daca nu ai cerc la rochie o sa fie ok.Si rochia mea a fost umflata jos dar a fost foarte ok la zbantzuiala :) Acum eu am 1.75m si la mine rochia nu a atins pamantul si poate de aia a fost ok dar either way nu cred ca vei avea probleme
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
ruxij spune:
Lai, invidiile mele vesnice pentru Houston!
Andrada, nu'sh care crema e safe, nu prea ma preocupa aspectele. Dar daca e micro nu se intampla alea de le zici tu. Desi oricum oxidul de titan e biocompatibil si inert chimic, nu cre' sa se lege de nici un DNA si nici nu penetreaza membrana celulara or something. Si de fapt daca particulele ar fi nano, se elimina prin urina.
honey79 spune:
LA MULTI ANI !!! tuturor celor care-si serbeaza ziua onomastica astazi.
Sa fiti sanatosi, iubiti si fericiti.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
ciuf spune:
Miau, am inchiriat si noi candva o companie sa ne spele carpeta. Si nu am fost deloc multumiti. De draci, a doua zi m-am dus la Home Depot de am inchiriat un aspirator si mi-am spalat singura carpeta, insistand in zonele murdare. Nu se compara rezultatul.
O buna prietena de-a mea, la fel a inchiriat niste destepti din astia, a precizat ca tine sa se insiste la margine, langa perete ca acolo era mult praf/murdarie. Rezultatul a fost nasol de tot, dar nasol la modul ca in basement i-a aparut o ditamai pata, cam de un metru in diametru de care nu a mai scapat. A fost nevoita sa schimbe carpeta acolo. Cei de la companie au spus ca este din cauza a ceea ce a fost candva sub carpeta si acum a iesit la suprafata.
Dupa ce au plecat ei, ne-am dus amandoua de am inchiriat un aspirator si a iesit carpeta multumitor.
Astea sunt numai doua exemple. Dar am mai multe ... si negative, daca vrei.
Asa ca iti recomand sa inchiriezi un aspirator care sa spele cu apa calda si sa si clateasca. Foloseste un detergent pe care il recomanda cei de la inchirieri.
Noi ne spalam la fiecare 6 luni carpeta cu aspiratorul inchiriat. Scarile sunt cele mai jegoase. Si suntem tare multumiti de rezultat.
In we asta mergem pentru 3 zile la o cabana undeva la munte. Numai ca trebuie sa imi iau de acasa cearsafurile, pernele si paturile.
Ramona, mai veniti prin Denver?
Referitor la dentista, sunt de acord ca a facut trei greseli: sleepoverul in cabinet, gratarul in cabinet si spirtul turnat. Insa tot nu vad care e legatura cu capabilitatea ei profesionala. Nu a gresit nimic ca sa fie acuzata de malpractice. Sunt de acord sa i se puna o amenda babana, dar de ce sa nu mai profeseze? Asta nu inteleg.
Uf, ce ma streseaza reclama asta. Nu mai scap de ea
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ciuf spune:
Miereamara, asa este cu hormonii (bata-i vina). La a doua sarcina m-am simtit tare cu moralul la pamant, eram cea mai napastuita. A si trebuit sa stau in pat vreo doua luni care m-au terminat psihic. Insa si dupa aceea eram sensibila emotional. Una-doua dadeam apa la soricei. Ma impresiona orice. Ca sa nu mai spun ca de multe ori cazurile citite pe forum imi hraneau depresia. In grupa mea de mamici murisera 3 copilasi (Cam in perioada cand mi se apropia termenul) la nastere. Asta m-a terminat.
Drum bun!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Andrada spune:
Lia, asa stiam eu ca face nano asta (ca d-aia s-a si dezvoltat), dar tu esti expertul,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu