Fetele din America (110)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

LA MULTI ANI pentru sarbatoritii zilei!!!

Simina,ce faci scumpa mea???Am nevoie de tine!Tu esti doctorul sufletului meu.Rudy are febra de o saptamana,maine se face saptamna de cand am inceput cu antibiotic la 12 ore prescris de pediatru binenteles,pentru otita la ambele urechi,copilul inca se trezeste de cateva ori pe noapte si se trage de urechi,deci inca il dor,...si de febra vad ca nu scapam,...motiv pentru care tot apelez la motrin siropel.Maica-mea,...tot imi spune ca in Romania se da injectabil pentru antibiotic....si e tare surprinsa ca aici nu,....plus ca ajung la discutii interminabile cu ea pe motivul eu eu aleg sa urmez sfatul doctorului de aici de a imbraca copilul lejer daca are febra,plus ca locuim totusi in florida,unde avem temperaturi de adevarata vara in zilele astea,..iar ea e tare indignata de ce nu imbrac copilul ca de iarna,caci doar are febra si e bolnav si ea aa stie ca se face.Si noaptea imi transpira intr-o veselie Rudy,e de bine sau de rau,ce zici?Spune-mi ,te rog mult si mie, o parere!
Am reusit sa pun poze cu odorul meu http://good-times.webshots.com/photo/2833780120072337911JRgExV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ciuf, daca folosesti Mozilla instaleaza asta pt reclama aia enervanta
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/433

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

am masina de spalat, am avut mereu, dar problema majora e pe scari. nu am cum sa spal scarile, masina e prea mare si prea grea, cu apa aia inauntru, si chiar daca are furtunul lung sa dai pe scari si lasi masina jos, la baza scarilor, nu ajunge decit jumate de scari. Oricum, carpeta e atit de murdara si peria aceea atit de rotunda incit nu fac nimic cu scarile. si la mine tot ivory, acu gri-vory inchis cu pete multicolore.
hai treaca mearga, pe plat as mai da, dar pe scari eu nu stiu cum faceti voi, spuneti-mi si mie.
poate hooverul de care zici Andrada o fi mai bun, mai alt shape la perie.

Mergi la inceput

ma uit acush. cum ii zice? hoover si mai cum?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

delia- nu e normal sa mai faca temp la o saptamana ,dupa ce a inceput antibioticul.du-te la medic sa-l schimbe.cat despre imbracat,zii ca ea si fa ca tine.
eu imbrac fetele ,asa cum ma imbrac pe mine,daca le imbrac gros ,transpira si e mai rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Delia, poate e un virus. La Eva asa a fost. A avut infectie la ambele urechi, i s-a dat Augmentin, iar febra i-a trecut dupa vreo 4 zile. Am fost cu ea la medic si asta mi s-a zis ca e virus.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

merci andrada, nu stiu ce sa zic, asa arata si al meu. cred ca o sa iau inca unul mic, portabil ca sa dau pe scari. ma apuca niste nervi cind trebuie sa ma lupt cu namila aceea, julesc peretii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

La aia ma gindeam si eu la unul d-ala mic de scari, vezi amazon ce reviewuri are,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ciuf, uitasem de treaba cu Denver. Sa vorbesc cu sotul, nu stiu daca mai e valabila invitatia, si-or fi facut oamenii alte planuri. Initial n-am prea avut chef de mers, dar acu' ma gindesc mai bine si as vrea sa mergem. Te anunt daca iese ceva. Voi sinteti pe linga casa in zilele alea?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput