Fetele din America (110)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

E foarte util impachetatul valizelor in plastic. costa in jur de $8/valiza si pe langa faptul ca protejeaza materialul, iti protejeaza si bunurile de "miinile iscoditoare" ale lucratorilor de pe aeroport!

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Ce putin mai ai pana la nunta, Lai! Sa fiti fericiti si sanatosi!
(noi plecam acum, pe 5 iunie, dar pana pe 28 suntem deja inapoi. Mi-ar fi placut sa te vad mireasa)

Si eu zic de bubble wrap ca e bun, nu am vazut deloc in Romania, cel putin asa cum e aici. Cel mult, am vazut in plicuri. Dupa aia pui sticlele intre haine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

quote:
Originally posted by lai

Fetelor, cum sa impachetez eu niste sticle maricele (1.75l) de bautura ca sa le pot pune la cala si sa nu se sparga/verse?
Lai

Lai,noi am venit cu 2 sticle de vin vechi de vreo 10 ani din Germania (le avea sotul si, n-am vrut sa le las pe-acolo) si le-am adus in niste cutii de lemn specialepentru transportarea/pastrarea sticlelor.
Ceva de genul asta:http://img.alibaba.com/photo/11364237/Wooden_Wine_Bottle_Gift_Box.jpg

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Multumesc mult, fetelor, pentru idei! Le-am impachetat si paraimpachetat, ambele valize practic le-am aranjat strict in functie de sticlele astea batu-le-ar soarta, sa indrazneasca sa-mi faca vreo surpriza

Noi ne uitaram acu' la finalul finalei de la Eurovision si io tot comentam ca ex-URSS se tot votau intre ei, ex-Yugoslavia la fel, la care al meu - pai ce sa-ti fac daca Romania nu s-a impartit in paishpe, sa vezi cum auzeai Buna seara de la Iasi, doispe puncte pentru Valahia rasu'plansu'.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Si cine a castigat? Hai ca avem si noi pe Rep. Moldova

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

lai- scuze ca ti-am dat emotii cu bagajele
drum bun ,casa de piatra si distractie placuta.
aseara am vazut-P.S I LOVE YOU.bun filmul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryssa29 spune:

Oana, imi pare rau sa aud ca ti s-a intamplat si tie la fel cu biletele de avion. Nu inteleg deloc care este faza cu charging de nenumarte ori cand cumperi un bilet de avion. Mie mi s-a intamplat cu orbitz si cheap tickets. Prima data ar fi trebuit sa platesc bounced fees 90 parai, iar a-2-a oara era cat p'aci sa-mi bounced un CC, ca m-au charged ptr 4 bilete. Am fost charged ptr 3 bilete de pe primul site si de 4 ori ptr al-2-lea.... Cica nu ar fi mare problema(in viziunea lor), ca de fapt banii sunt "ingetati"....d'asta nu ficurezi la ei cum ca tranzactia e facuta, da' nici in contul tau banii nu's. Si chiar daca ai bounced fees, "they get cleared in 30 days", asha mi-au zis cei de la banca, desi mie mi-au venit 3 billuri acasa cum ca sa platesc bounced fee.
Cand am venit din Ro si eu mi-am protejat bagajele cu folie protectoare...lol...nush.... protejat probabil continutul, ca mi-au distrus una dintre valize....mi-au spart o roata, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Pumba, multumesc!
Corina... Rusia! (ete ca nu'sh daca Republica Moldova a votat cu ei sau cu noi )

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Lai, sper ca nu-s manelisti tiganii aia! Bun sfatul cu bubble wrap. Si eu tot chiloti pun in vaze.

Eu la PS I Love You n-am avut rabdare sa ma uit. Am vazut secvente. Mai incerc, poate.

Azi i-am facut pentru prima data codite lui Anuta, ea pina acum a tot avut parul scurt. Mai ce dulcica era, am subtiat-o de atita pupacit!

Gabbriela, pune please un link pe care sa-l vad si eu. Ca nu pot sa vad pozele.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Cand pleci Lai? cu cine?

Noi de doi ani cumparam bilete prin cheaptickets. NU am patit nimic urat pana acum. Ba chiar ptr anul asta le am luat cu 50$ mai ieftine fata de cele de anul trecut care cred eu ca i mare realizare vazand cum benzina se scumpeste de la o zi la alta. Este 4.47 deja aici, acusi 5 uof! 2,500$ cu englezii eu si Uca in miez de vara si de pe coasta asta.

De trei saptamani incoace si mai si saptamana viitoare tot la birthday party uri o tinem pe la prietenutele Ralucai. Of si ce ma dispera copiii astia ca nu stii ce sa le cumperi, au de toate...

Ramona voi primele codite noi primul sutien

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput