Fetele din America (110)
Raspunsuri - Pagina 21
Ramona J spune:
Ah Corina, ce puneti acolo la opt ani?
Eu sint treaza ca am vazut La Vie en Rose. N-am mai vazut atitea filme la rind de nu stiu cind! Recuperez. Asta mi-a placut cel mai mult. Am ris, am plins... Mi-a placut scena in care ea cinta pe scena, dar nu se auzeau melodiile ei - doar gesturile, mimica.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
miereamara spune:
Si mie mi-a placut La Vie en Rose, Ramona! Habar nu aveam ca s-a chinuit atat!
Noi am fost la doua aniversari ieri (tinute in acelasi loc). Mancarica buna si companie placuta (numai romani).
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
adriana spune:
Corina, da-mi si mie idee de cadou pentru fetita de ani, please.
Sau cine mai stie ce sa duc la un party tinut la un loc de joaca.. In fine.. e prima oara cand e invitat baiatu'
Help, cine ma ajuta si pe mine: la gradi la fiimea se dau niste reviste lunar de unde trebuie sa comanzi, ceva de la Scholastic club parca, si acolo am comandat fara sa ma uit, era o conditie ascunsa ca parintele sa fie membru in clubul alora. Fetele de la gradinita, invatatoarele, m-au bagata acolo, adica au completat ele datele si acum ma trezesc ca-mi trimit acasa tot felul de oferte, niste crafturi pentru copii, unele interesante, le-am si folositit, si normal, am platit pentru ele.. Dar ce ma fac ca se inmultesc ofertele, si nu mai vreau sa le primesc/platesc. Acum insa alta buba, ca si-au dat adresele unii altora cred, altfel nu-mi explic cum au adresa mea, si imi vin de la nenumarate alte reviste pentru copii: family fun, ba si una de gardening, m-am saurat, toate cica sunt due de plata.. cum sa opresc acest cerc vicios???.. La primele m-am dus pe site si am facut unsubscribe, dar de unde ma au in baza de date, cum sa fac.... asta sa-mi fie invatatura de mine... aveti vreo idee?
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
arminad spune:
Adriana,
Si eu cumpar de la Scholastic si sunt membru intr-un club din asta .Mie mi se par preturi bune si produsele lor nu le-as gasi in alta parte.
Oferte vin intr-adevar multe ,pe mine ma si suna cind mi-e lumea mai draga sa imi faca o oferta dar vorbesc cu ei ,le refuz politicos si atit .Sunt si ei oameni care isi fac slujba ,pina la urma.
Due de plata nu ai cum sa fii decit daca ti-a emis o factura si asta doar pt clubul la care ai subscris in nici un caz la celelalte,la care ai primit doar oferta.La clubul la care ai subscris insa s-ar putea sa primesti factura si daca ai facut unsubsribe pe site-ul lor.De multe ori
e o problema de operare in sistemul lor .Au un nr de customer representative ceva cu 1-800..la care poti sa suni si le explici .
corinadana spune:
Ramona niste tatze plate!!! dar si a luat draga si un maieut cu bretele ff subtiri si il pune pe ala (roz ff pal) si sutienul alb si se vad ambele randuri de bretele si sa vezi ce bucurie pe capul nostru... Sutienul e ca si cel de la costum de baie doar ca i de bumbacel.
Scholasticul are preturi intr adevar bune dar problema este ca nu poti sa rasfoiesti cartea, noi de multe ori ne am pomenit cu carti fff usoare desi scriau pe ele grade 2. Ne bazam pe biblioteca mai ales ca Ralucai i a facut teacher lexile ul si a primit lista de carti adcvata nivelului ei.
Adriana canceleaza cu ei si gata! Cadouri ce am tot dus noi: tamagotchi joc, ceas, CD player, I dog, jurnal electronic. Toate le poti gasi la Target. La Ralu la scoala e o mare nebunie cu Tamagotchi asta, isi cresc acolo babies, si i imprietenesc de pe un joc pe altul si i casatoresc...
Si apoi un card facut pe o foaie cu manuta lui, scris si desenat ce vrea el!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Sneeuwklokje spune:
Lai pune-le si-n ziploc dupa ce le-ai impachetat... just in case ca se sparg sa nu inoate tot geamantanul in vinisor:).
Noi am patit-o si lasam asa o dara sangerie de ne-au oprit pe peste tot sa ne verifice ca nu suntem serial killeri ceva :)
Drum bun:) si pregatiri in CALM... si Casa de Piatra!:)
Altfel am o durere de cap... mi-o trebuit mers pe coclauri s-am agatat niste ticks... brrr gretoase fapturi... si m-au pus pe antibiotice. In fine bine ca le gasii eu in san (auzi ce tupeu pe capul lor) si nu le gasii pe copii.
Sneeuwklokje spune:
Am si eu o chestie de la Scholastic si e a fost ok. Nu m-au agresat prea tare. Dar suna la 1-800 si renunta de te "nerfeaza"
La citit nu ma bag, ca nu citim inca :)
Eu la dat cadouri altora am asa un stress. Asa ca le iau ceva simbolic si haios si le dau un gift-card.
Corina mi-a placut de pustoaica ta cu dessous-urile
lai spune:
Ramona, le-am explicitat ca nu doresc sa aud vreo manea
Corina, marti acum plec, ma duc cu AirFrance si ma intorc cu Northwest.
Snee, multumim! Sanatate multa! - mi-aduc aminte cand stateam in New Jersey primul lucru care mi s-a spus cand am ajuns a fost sa iau seama la ticks. Sticlele-s de 1.75l - unde gasesc zipbags asa mari?
Lai
Sneeuwklokje spune:
Pai Lai la Costco gasisem noi, dar au si altii cred. Se gasesc asa mari, eu le folosesc si la impachetat haine cand mergem pe lac cu canoe. Teoretic acolo ar trebui folosite butoaie, dar cu copii mici mai mult de o amiaza nu mergem si numai butoaiele nu ne mai lipsesc.
Da asa-i ticks-urile sunt endemice pe oriunde sunt cerbi si chip and dale... si te asteapta la firul ierbii "for a ride" cand nu-ti cad in cap... dar doar nu pot sta inchisa-n casa la teveu de frica lor.
Lyme e numele unui orasel de peste garla de noi... deci boala pe aici pe aproape a fost descoperita. Din pacate cica sunt cu sistem imunitar gaurit de altele asa ca ma indop ca un gascan cu graunte de antibiotic... trece s-asta. Grav e sa nu le descoperi.