Fetele din America (110)
Raspunsuri - Pagina 19
lai spune:
Pumba, m-ai speriat ca eu plec marti in Romania si tocmai imi impachetam cele doua valize.. ma uitai acum pe net si la companiile la care m-am uitat pana acum taxele pt. al doilea bagaj se aplica (deocamdata) doar pentru zborurile domestice, spre Mexic, Caraibe, si unele spre America de Sud. La Northwest de exemplu spun ca pentru zboruri internationale aplica taxa doar daca ai escala undeva in SUA mai lunga de 8 ore. Sau citesc eu anapoda?!
Lai
lai spune:
Oana, haha, asa e cu ursii cei dashteptzi :) Eu cei mai impresionanti copaci lungi si lati i-am vazut in Sequoia National Park/Kings Canyon - sequoias cei super grosi si redwoods cei inalti si rosiatici. Dar sunt si in Yosemite, si din aia, si din aia. Eu ma intorc pe 13 iulie din Ro, la L.A., si mai stam pana pe 25 (pe urma plecam in roadtrip spre Houston). Daca mai sunteti in zona, dati un semn!
[Corina], felicitari!
[Gabi], arati super!
Ramona Muzica avem, desi nu e definitivata chestiunea. Dar am arvunit un taraf de tigani - americanii nostri sunt pasionati de muzica tiganeasca si ne-au amenintat ca altfel nu vin la nunta Insa nu ne-am hotarat exact cat sa cante si daca sa avem si DJ - cred ca da pana la urma. Acum a mai rasarit o idee cu un cvartet pentru inceput; ar fi frumos, dar cred ca e prea mult totusi. Si ne-am tot propus sa ardem un CD cu melodii pe care le vrem neaparat - dar in afara de dansul de deschidere, proiectul a cam stagnat.. ofofof..
Fetelor, stiu ca ne-am mai plans noi pe aici de consulatele romanesti. Sunt tare entuziasmata ca tocma' ce-am avut o experienta luminoasa cu cel din L.A. - una dintre distractiile noastre cu nunta e ca toata familia mirelui + prietenii lui de-acasa au nevoie de vize pentru Romania si ai mei tot umbla pe la notari sa faca scrisori de invitatie si alte belele. Al meu s-a dus sa ceara aici in L.A. si consulul mai ca nu si-a cerut scuze ca ne pune UE sa le cerem vize; pe urma li s-a blocat sistemu' online de vize si ne-a sunat ca intarzie cu viza, da' noi plecam, asa ca a trimis consulul documentele overnight la Chicago si-ntr-o zi jumate am avut inapoi pasaportul stampilat, totul in regula. Invitatie initial nici nu ne-a cerut; cand a intervenit insa Chicago in ecuatie a trebuit totusi sa scriu o scrisoare dar fara legalizari, mi-a dictat-o el la telefon si in cinci minute am scris-o si-am trimis-o prin fax. Super super de treaba!!
Lai
josefine spune:
Lai, cand ai nunta?
Nu am inteles cu vizele, acum americanilor li se cere viza daca vor sa viziteze Ro si alte tari din UE?
CamiM spune:
Corina felicitari!!
Honey ce faine pozele cu micutul texan..
Andrada multumim de research-ul pentru sun-block.. o sa il cumparam si noi pe cel cu soparla.
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
josefine spune:
Si eu m-am uitat rapid pe site-ul Iberiei,cu astia mergem noi, dar nu am vazut vreo alta limita la bagaje, decat cele care erau, 2 X 23 kg.
lai spune:
Josefine, pe 28 iunie. Americanii nu au nevoie de viza, dar al meu e cetatean sarb. Cred ca daca aveau si americanii nevoie de viza ma aruncam di pi jeam pana acu' Voi cand plecati in Romania?
Lai
lai spune:
Fetelor, cum sa impachetez eu niste sticle maricele (1.75l) de bautura ca sa le pot pune la cala si sa nu se sparga/verse?
Lai
lai spune:
Lia scuze ca nu ti-am raspuns pana acum! Sa veniti mey sa ne vizitati la Houston!! Si daca vrei sa te muti acolo, sunt convinsa ca dupa ce iei tenure n-ai avea nici o problema sa te muti! Eu m-as bucura :)
Lai
Oana_B spune:
Lai, asa e sequoia lua-i-ar ca nu imi venea numele lor in cap deloc. S-ar putea sa nu ne intercalam, noi planuisem 5-12 iulie. Vedem, nu stim exact inca.
Pentru impachetat sticle, www.packright.co.uk/media/gbu0/prodsm/bubblewrap-large.jpg" target="_blank">bubble wrap. Pui mai multe straturi, o lipesti cu www.qsradio.com/Duct%20Tape.JPG" target="_blank">duct tape s-apoi o bagi intre haine. Pentru vaze umpli pe dinauntru cu carpe (chilotii si ciorapii perfecti pentru task-ul asta), apoi iar bubble wrap/duct tape/bagat intre haine.
edit: si daca asta e pentru trip-ul dus catre Romania, pastreaza bubble wrapul sa impachetezi cu ce te intorci de acolo ca eu n-am gasit pe nicaieri...sau o fi, da' io n-am gasit. Si vezi ca in aeroport in Bucuresti sunt niste baieti cu un sul mare de..celofan? (food wrap film ca asta de aici de impachetezi mancarea) si iti imbraca valizele in el, foarte util ca daca ai vreo valiza din material mai moale tine totul bine fixat inauntru. Ceva de genul asta.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
lai spune:
Mmmm, bubble wrap, da, da! Uite ca si aveam niste bucati in casa, doar ca astea nu'sh daca mai sunt bune ca io nu-s intreaga la cutiuta - le-am folosit pe post de amuzament - spart bubble-urile
Lai