Fetele din America (110)
Raspunsuri - Pagina 18
honey79 spune:
Ma bucur din suflet Miere ca te-au ajutat crackers-ii.La fel si Ginger Ale ajuta.
Pentru arsuri eu am luat Maalox, care mi-a fost ok , pana in ultima luna de sarcina. In luna a 9a puteam sa iau orice, caci nu mi-era de folos.
Aveau dreptate cele care ziceau ca abia astepti sa treaca primul trimestru din cauza de greturi,voma si ultimul din cauza de nerabdare de a-ti vedea pruncul dar si din cauza ca nu te mai suporti. Esti greoaie si te dor toate cele si ai arsuri si nu te mai icnape nimic.
Cu toate-acestea, eu deja parca ma gandesc la un bebe doi.Ma rog... nu chiar acum..dar, asa, peste vreo 2 ani.
Fug ca... plange bebe 1 care e un "wiseguy"...rasfatatul lui mama.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
lai spune:
Si noi la AAA, toate hartile le avem de la ei, brosuri, pliante, discounts la moteluri.
Oana, cand veti fi prin zona L.A.? Yosemite e foarte frumos, dar daca puteti nu stati numai in Yosemite Valley - acolo merge toata lumea si mai ales vara tinde sa fie f. aglomerat (acolo e 'intrarea principala' in parc cu masina si sunt cascade si alte chestiuni mumoase de vazut, da' daca puteti mereti si off the beaten track - noi am fost intr-un an backpacking in nordul Yosemite-ului, de fapt juma' din traseu a fost in afara Yosemite-ului, in Toiyabe National Forest, a fost superb si nu ne-am intalnit cu aproape nimeni, doar in noaptea in care am pus cortul in Yosemite am cunoscut un cuplu de batranei care veneau in fiecare an si stateau o saptamana in locul acela, faceau excursii de o zi de acolo, anul respectiv era prima data cand la urcat au folosit niste magarusi sa le care bearproof canisters cu papa pentru o saptamana (apropos de asta, mare atentie la ursi, mancarea si orice alte chestii mirositoare gen pasta de dinti, parfum, creme sa nu stati niciodata cu ele langa voi mai ales noaptea - in locurile unde cazarea e organizata/amenajata, inclusiv campgrounds, au ei nici cutii mari unde le poti pune; altfel tre' sa faceti bear bags peste noapte pe care sa le suiti intr-un copac departe de cort).
Lai
Alynutza spune:
Buna fetelor. Indraznesc sa apelez din nou la voi pentru un sfat.
Pana la urma am rezervat o camera la Knights Inn in Pine Brook, NJ pentru calatoria la NY. Acuma problema e ca nu reusesc sa gasesc un tren (din cele pentru naveta - commute) care sa ne duca la Penn Station, Manhattan. Tin minte ca data trecuta cand am fost in US, din Long Island era un tren pe care il luam din gara Syosset pana in Penn Station pe 34th street (parca) si era undeva intre 4 si 6$ round trip. Ma puteti ajuta sa gasesc ceva similar care sa aiba gara undeva pe langa Pine Brook? Ca mergem cu masina oricum pana acolo si putem merge cu masina pana la gara de unde sa luam trenul. Mi-ar prinde bine un raspuns azi cat mai curand, ca in 2 ore plec de la birou si nu mai am acces la Internet.
Mersi mult de ajutor.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
corinadana spune:
Gabi, Adriana, Diana multumesc muult!!!
Se pregateste de o plooooaie aici... De cinci ani nu am vazut ploaie aici in luna mai.
Este afara de parca ar fi seara...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
honey79 spune:
Aici sunt 94F.
Si adie si-un vanticel. E numai buna vremea pentru plaja. Dar n-am cum sa ies, caci bebe al meu doarme si daca ies, nu-l aud cand se trezeste, iar in soare nu-l pot scoate.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Oana_B spune:
Lai, Corina mersic de info.
Lai, lol lu' Ovi i-a intrat in cap sa vada copacii aia inalti si cam asa zicea si el sa mergem cu rucsacul in spinare, dar nu vrea sa stam la cort. A adus brosurile alea sa le studiem ce e pe acolo. Am vazut la tiviu si un reportaj de acolo si povesteau ce inteligenti sunt ursii, nu le trebuie mult sa invete cum sa ajunga la mancare si ca au invatat si din copaci s-o dea jos.
Ne gandeam prin 5 iulie sa venim.
ps: a scris mai demult o fata dar nu mai stiu cine, de bilete cumparate de pe net si ca i-a dat eroare si a apasat si a doua oara si i-au fost incasati banii dublu. Nu mai stiu la ce companie era, noi o patiram acum cu cheaptickets.com , ii multumesc ca a postat atunci patania ca acum am tinut minte, la fel am patit ne-a dat eroare si i-am zis lui Ovi sa nu apese a doua oara ca ii incaseaza banii dublu ca asa a patit o fata de pe forum. A sunat la ei si nesimtitii au zis initial ca nu a facut nici o tranzactie, a doua zi a sunat la banca si bineinteles ca apare tranzactia acolo dar e pending. Cica dureaza vreo saptamana pana ne recuperam banii si a zis ca sta pe capul alora de la cheaptickets pana o sa vada ca au intrat banii inapoi pe card.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
pumba spune:
oana- urata patania
am cautat si eu acum bilete pe net pt Romania.......te apuca disperarea domnule..... toate companiile aplica taxe pt bagajul nr2,unele de la 1 mai ,altele de la 1 iunie.
mai duceam o bomboana, o cafea, acum nimic ,pe o parte e mai bine, am o scuza si nu mai cheltuiesc aiurea ,dar parca e prea de tot si asa.
Ramona J spune:
Gabbriela, vreau sa va vad. Pune link sa pot sa-l "type in", ca altfel eu nu pot.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
Am vazut "There Will Be Blood", asta chiar mi-a placut. Nu ma mir ca Daniel Day-Lewis a primit Oscarul pentru rol, dar ma mir ca "No Country..." a luat Best Picture.
Am vazut si "The Savages", ce mi-a placut! Anamaria cind ziceai ca mergi la piesa cu Laura Linney? Povesteste si pe aici please!
Tot ziceam ca mi-e dor de un film european, am vazut "The Orphanage" dar nu mi-a placut.
The best thing you can do for your children is to love your wife.