Azoospermie - cap19 -

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna dimineata!
Bytzi drum bun si te asteptam cu vesti. Din pacate nu te pot ajuta cu informatii, eu sunt din Constanta.
Antosit multumesc pentru raspuns! o sa caut miocor fiole, sper sa gasesc, ca n-as fi vrut sa intrerupem tratamentul.
Moni daca tot exista tratament alopat pentru scaderea estradiolului, ce faceti, incepeti sa luati?
Pisix stiu ca e greu si ai impresia ca trece timpul degeaba, dar pana la o noua incercare profitati de vara, distrati-va, bucurati-va unul de altul.
Noi asa facem, desi al meu e cam ocupat vara, dar in timpul liber ne simtim ca in concediu (ce e drept suntem avantajati ca stam la mare)
Iuca, Yioana, Copilutzu voi ce mai faceti?
Miki iti trimit multi poate totusi mai intri si pe-aici.

toate fetele mele dragi!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

bytzi, nu cunosc Bucurestiu. Eventual cauta pe net harta bucurestiului si iti faci o imagine asupra zonei.
Ioana, multumesc de intrebare. Sotul nu e multumit ca intr-o luna TSH-ul a scazut de la 2,37 la < 0,005. Inseamna ca in luna aceea a facut ceva, a mancat ceva. Eu ma gandeam daca nu i se trage de la mancarea chinezeasca. Impreuna cu colegii au avut o perioada cand mancau la pranz destul de mult la rest. chinezesc. Sotul meu nu mananca sarat si mancarea chinezeasca e chiar sarata si poate folosesc sare cu iod. Iodul e problema cu TSH-ul.
Cu estradiolul , adica estrogenii tot mancarea chinezeasca ar putea fi cauza. Stiti si voi ca e plina de sos de soia sarat.
I-am sugerat o pauza de vreo 2 saptamani si apoi repetam analiza. Cel putin va fi cea reala.
Voi ce credeti, poate mancarea chinezeasca sa influenteze tsh-ul si estradiolul? Sau doar gasesc eu scuze pentru dereglarile hormonale.
Oricum nu va incepe tratament fara recomandarea medicului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Bitzy- cred ca déjà ai plecat …
Nu e usor de explicat, stiu ca o sa te chinui pt ca e pe stradute si mie mi-a luat ceva timp pana am invatat drumul desi stau in Bucuresti
Sper sa fie cu success !
Ioana_p76 – sa stii ca am spart gheata, mi-e venit sambata CM asa ca am inceput iar sa fac planuri
Deci pe sepembrie estimez FIV, vreau sa fac cu IMSI, AH si tot ce se mai poate
Moni – din pacate nu stiu sa te ajut, nici nu stiam de toate pe care le-ai scris tu …bine ca nu mananc la chinezesc !
O saptamana minunata, fetelor !

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Bytzi, iti dorim mult succes !
Pisix, nu uita, tu vei fi pe prima pagina, la gravidutze, anul acesta!
Fetelor, sper sa ajungem la dr Soare si sa mai luam niste bilutze.Fsh vad ca a scazut, dar degeaba, , nu cred eu prea mult ca vom avea pentru FIv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

andrabirni- draga mea, sigur voi ajunge pe prima pagina la gravidute, adica cel putin stiu ca nu ma las pana nu ajung acolo si veti vedea ca voi reusi
Azi am inceput tratament cu muguri de coacaz negru si vreau sa-l tin o luna, pana ma mai pun pe picioare pt ca am avut un CM infricosator, cu hemoragii puternice si cheaguri de ma speriam de ele, asa ca probabil acest tratament va fi bine-venit
De luna viitoare voi incepe insa sa trec la tratamente serioase, data asta am zis ca stau sin-n limba daca asta ma va ajuta sa raman gravida.
Fetelor, daca fac FIV in septembrie BB va iesi Racusor :-)
Nu ca ar mai avea vreo importanta in ce zodie e, dar mi-am adus aminte cu ce planuri astrologice plecasem inainte de FIV 1

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Ioana daca gasesti Miocor prin Constanta da-mi si mie de stire, te roooog! Se pare ca in Bucuresti a disparut si asta de pe piata!Eu joi vin la mare si poate impusc doi iepurii....

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor!
Pisix imi place atitudinea ta si ai sa vezi ca va fi cum zici tu! Te si abia astept sa te vedem la
Anto o sa vad dc am timp sa caut azi, dar nu stiu, oricum iti zic de pe acum, ca poate nu mai intri, este o farmacie non-stop, foarte mare, in zona Far (de la gara doua statii de autobuz - nr 2 sau 5 )si acolo am gasit mereu cam tot ce am cautat. Nu mai stiu cum se numeste farmacia, parca Hipocrat.
Si mai poti gasi si la farmaciile din Real, Carrefour, Sellgros.
Daca aflu ceva azi, iti spun.
Te si iti urez vacanta placuta!
Moni ref la mancarea chinezeasca, daca asta ar fi singura schimbare din obiceiurile lui, ar putea fi o cauza. Cel mai bine e cum te-ai gandit tu, sa faceti o pauza si sa refaceti analiza. Te si sper sa fie bine de data asta, macar stiti de ce sa va feriti.
Bytzi te asteptam cu vesti!

toate fetele.

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

In sfarsit s-a programat sotul la endocrinolog. Nu am dat de cel renumit din Sibiu, dar am gasit unul la noi care cica se ocupa si de sterilitate. Asta e bine chiar daca are sau nu experienta pentru ca, cunoaste hormonii si trebuie sa-i regleze. Ea (d-na dr.) e medic endocrinolog si sotul ei e medic ginecolog. Au cabinetul lor si probabil se axeaza si pe infertilitate. Marti va fi ziua de intalnire cu endocrinologul. Din pacate eu nu voi fi in tara atunci ca, ma duc sa-mi fac de cap cu fetele (prietenele)in Italia , Dar cum vin va spun noutatile despre estradiol si tiroida, din perspectiva dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Ioana multumesc pt. detalii, am sa incerc sa ajung si poate gasesc...!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Fetelor,

Voi ati auzit de medicamentul Profertil? Mi l-au recomandat cei de la Wunschbaby pt sot...dar eu nu am auzit de el

Mergi la inceput