Azoospermie - cap19 -
Raspunsuri - Pagina 6
fireyes spune:
Pisik, nici eu n-am auzit, dar uite ce zice aici: http://www.druginfosys.com/Brand.aspx?Code=5751
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
andrutzza spune:
buna
eu am auzit de medicament de la o prietena al carui sot avea oligospermie si parca imi amintesc ca zicea de faptul ca a comandat Profertil din strainatate. nu stiu daca a mai apucat sa ia totusi medicamentul fiindca a ramas insarcinata pana la urma si acum are o fetita.si ei i-a recomadat un doctor acest medicament si se pare ca ar fi foarte bun pentru infertilitate.
evanescence spune:
Buna fetelor
Ce dor mi-a fost de voi si de forum,cat am
fost in concediu nu am reusit sa intru pe net
Din pacate nu imi merge bine netul nici acasa dar am
avut rabdare mai bine de 1 ora ca sa citesc toate postarile
voastre...si am reintrat in campul muncii Contabilitatea asta
in rest e bine suntem si noi relaxati momentan...
burtica a mai crescut si ea dar de la mancare
concediul l-am prins super am avut si ovulatie,deci cine
stie va anunt sapt viitoare
pupici multe
sper ca nu ati uitat de mine
in asteptarea unui ingeras
evanescence spune:
www.profertil.at
am gasit eu eu cred ca despre asta este vorba,pt ca
kinderwunsch praxis stiu ca este in wiena...
suna bine am sa comand si eu daca se poate livra si in romania...
trebuie sa incercam tot nu ???
in asteptarea unui ingeras
pisix spune:
Evanescence – hai ca esti spumoasa, deci optimimul nu trece nici macar cu lipsa spermatozoizilor. Hai sa fie cu noroc, vorba Iyoanei, scoatem si majoretele
Iyoana – iar ai intrat intr-o pasa …tacuta ?
m-am uitat pe Profertil si e minunat dar nu spectaculos – adica are in componenta chestii normale, de care stim cu toate. Sotul meu acum ia o schema mult mai complexa. Si tine si un regim fff sanatos, mananca numai peste pe gratar (mult somon, ca sa aiba Omega 3), legume fierte sau pe gratar, sucuri naturale. Face sport. Fetelor eu chiar imi pun mari sperante pentru FIV 3
Moniland spune:
Pisix, uauuu ce alimentatie sanatoasa are sotului tau in program. Super!
pisik, nici eu nu am auzit de profertil
pisix spune:
Da Moni, este foarte disciplinat si ambitios, i-a spus dr Soare ca va avea spermatozoizi in ejaculat si el numai asta are incap
Mie mi se pare un pic utopic, pt ca daca ai canalele obstructionate undeva, poti sa iei si mama tratamentelor ca nu au cum sa iasa afara, dar oricum important e ca in cazul unei biopsii sigur vom avea rezultate
Moniland spune:
Pisix, sa inteleg ca e posibil ca sotul tau sa aiba canalele obstructionate? Sau doar te gandesti la posibilitatea asta?
Eu cred (asa simt) ca pb la sotul meu e hormonala. De abia astept sa vad ce zice endocrinologul. Pacat ca nu voi fi si eu prezenta la discutie. Sper sa "inregistreze" tot ce i se zice sa nu uite ceva
bytzi spune:
Buna fetele mele dragi,am intrat si eu sa va scriu durerea care o am an suflet si nu o pot discuta cu nimeni si doar aici voi gasi antelegere,am fost la dr Dracea si nu ne-a dat deloc sperante ca v-a gasi ceva la biopsie mi-a zis sa mai ancercam o IAD an iulie si apoi pt FIV an septembrie deoarece an august sant an concediu si nu mai este timp,sa repet HSG caci care an facut-o anul trecut i se pare ceva an neregula cum ca s-ar fi format niste aderente an urma laparoscopiei pt chisturi care am facut-o acum 2 ani,an rest mi-a facut o impresie buna am putut discuta cu ea ,ne accepta analize si eco sa le facem la noi si sa le trimit prin fax ,este OK ----deci fara sperante.
Adoua zi am fost la dr Damian --daca nu al cunosteam nu ami venea sa cred ce ami pov voi---un om de pus pe rana pot sa spun ca e si un bun psiholog stie cum sa vorbeasca ,mai si glumeste ,este un om super OK---deci s-a uitat pe sperm care am facut-o ziua anterioara cu rez 000 si dupa centrifuga,anal dezastruase FSH 39 si dupa 3 luni de trat 24 care ne-a zis ca nu conteaza ca e 39 sau 24 caci oricum este mult peste limita,ne-a facut si o eco testiculata si a zis ca e OK ,daca nu vedea FSH ar fi spus ca sant sanse sa gasim ceva dupa vol testiculelor si testosteronul care a iesit f bun --dar el a zis ca ne face biopsia daca noi vrem asta, dar cum hotarasem eu stimularea si biopsia sa fie odata cu punctia si daca nu vom gasi nimic vom fi pregatiti si cu proba de la donator.An concluzie ne-a spus ca nu vrea sa ne supere dar el zice ca nu v-om gasi nimic dar daca noi vrem sa o facem pt linistea noastra sa nu traim tot timpul cu imprsia ca daca era ceva acolo---nu va spun ca mi-au vrenit lacrimi an ochi si ma abtineam sa nu ma vada sotul,dar dr s-a uitat la mine si s-a antristat si el si nu stia cum sa schimbe sub,ne-a spus multe lucruri frumoase,ne-a felicitat din suflet ca am reusit sa acceptam donatorul,si ca dupa 9 luni an burtica si an sanul familiei toate vor ramane an urma si nu ne vom mai aminti ca este de la donator ,a mai spus ca nu trebuie nici sa fortam lucrurile sa se antample caci tot nu e bine trebuie sa lasam cum a decis dumnezeu.acum ma rog la dumnezeu sa ne lumineze sa stim ce vo-m face mai departe,sa mergem pe donator si sa mai ancercam o IAD (asta vrea sotul meu cum a spus si dr Dracea)sau cum ami dicteaza mie inima sa facem FIV si sa vedem ce este acolo.va pup si nu mai pot scrie caci ma doare sufletul de tot ce se antampla si cand sant singura nu ma mai pot opri din plans
bytzi spune:
cat despre tratamentul naturist a spus ca nu rezolvam nimic,caci chiar daca a mai scazut FSH tot e prea mare si acolo tot nu se formeaza spermatozoizi ,mi-a zis sa nu al mai andop cu pastile caci nu sant bune pt organism si tot nu v-a schimba nimic--chiar a ras si i-a spus sotului ca e asa cuminte si ascultator si ia tot ce ai dau....dar sotul meu le-a luat an continuare si dupa aia ,cred ca tot spera el ca se antampla ceva.