Azoospermie - cap19 -

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello dragele mele,

Maaama, da ati fost active azi. Va multumesc din suflet pt sfaturi, ma ajuta mult. Am inceput sa intocmesc Excelul centralizator cu analizele, pana acum am buchisit la el si mai am destul, dar pe urma o sa am un document f folositor. O sa radeti, din toate cele 4 clinici din Austria la care am scris si mi-au raspuns, szalay parca mi s-a lipit de suflet, fara un motiv anume (poate am fost influentata si de cele povestite la subiectul cu Austria, fata care povestea avea ovare micropolichistice si ciclu neregulat ca mine, sotul era mult mai bine ca al meu, dar totusi...). Asa ca momentan va fi singura la care voi trimite analizele, ca parca prea sunt cu posteriorul in sapte luntre si nu imi place.
Ce sa zic, mi-e teama, exact de ce spune Pisix, ca e primul si nu stiu cum reactionez, nu sunt la mine acasa sa fug la farmacie sau la spital, e cam "scary". Plus ca e clar ca la Giuly nu mai am ce cauta dupa ce "fug" cu dosar facut, mi se pare ca medicii de la noi sunt plini de orgolii, asa ca va trebui sa caut alt doctor (nu Tutunaru, am eu o "pasarica"), in fine, imi zboara multe prin cap, dar inima parca imi sopteste ea ceva....sper sa imi sopteasca bine si sa o ascult.

Moni, nici eu nu stiu de legatura asta cu estradiolul. pe sotul meu l-au analizat pe toate fetele, are estradiolul bun, la tiroida i-a dat o dr tratament cu euthyrox, fara sa aiba valorile iesite din limite, dar nu l-a luat, pt ca o alta dr., tot endocrinolog, i-a zis ca nu va avea niciun efect in cazul lui. La el totul e bun, in afara de testosteron.

Va pup si fruntea sus! Va fi bine pana la urma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Buna dimineata fetelor!

Am si eu rez la analizele sotului dupa 3 luni de trat:FSH 24 era an feb 39- val 2-10
LH 16 era an feb 56- val 1.08-8.34
PRL 5.9 era an feb 3.8 -val 0.94-20.94
test 3.72 era 4.1 val 2.4-12.
Acum ma gandesc cu estradiolul ca v-am auzit pe voi .....nu am stiut de el ca se face si la barbati,dar nu mai avem timp ca marti trebuie sa fim la dr Damian si mier la dr Dracea sa vedem ce ne spune.....voi ce parere aveti ca anal au mai scazut dupa trat ,daca vom mai face 3 luni vor mai scadea sau....
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

bytzi, oricum iti va zice dr. despre continuarea tratamentului. Eu zic ca din moment ce a avut rezultat merita continuat. Dar oricum dr. decid. Si e bine sa faca si estradiolul.
Pisix, as merge pe firul apei, si nu sunt panicata. Ma bucur ca s-a descoperit ceva. Azi dimineata m-am enervat pe sotul meu si i-am zis ca eu nu ma mai implic in problema lui: sa si-o rezolve! Dar oare as putea
Avalon, nu cred ca a continuat pe ascuns sa ia undestor pt ca nu l-a ajutat prea tare atunci cand l-a luat. Si cred ca trebuie sa fi un pic dus ... sa crezi ca de la < 1 milion (mai bine spus < 10 buc) sa creasca la > 20 mil. Si noi nu aveam de gand sa facem FIV anul acesta ca sa-l tenteze.
Pisik, si e greu sa creasca testosteronul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Moni, doctorii nu ne-au dat absolut nicio solutie pt cresterea testosteronului, dar absolut nici una. De fapt, in afara de dr endocrinolog care i-a dat Euthyrox si de o alta care i-a dat injectii cu menogon, acid folic si L-carnitina (in toamna), tratament in urma caruia nu numai ca nu a fost mai bine, dar parca a fost mai rau, nimeni nu ne-a prescris vreun tratament. De cateva luni ii administrez eu tratament naturist, dupa cum am fost consiliata aici: napraznic, multi maca, Pro6, Tribulus Terestris (asta este pt testosteron), omega 3. Sper sa dea ceva rezultate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalailana spune:

Apropos de tratamente ..... pentru omega 3 si 6 ii dau sotzului ulei de peste. Inutil sa va spun cat e de scarbos uleiul si ce tare ma amuz cand il pun pe sot sa inghita cate o lingura MARE!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor! Si eu pe-aici, mai rarut, dar va citesc mereu, insa nu prea am ce scrie sa fiu cat de cat la subiect.
Am vazut ca vorbeati despre estradiol, cum ca o valoare crescuta ar fi o cauza de infertilitate. Al meu nu a facut aceasta analiza, pt ca daca i s-a descoperit varicocelul nu am mai considerat necesar sa mai facem alte analize. Intrebarea mea este daca stiti, daca v-a zis vreun medic daca exista tratament pentru scaderea estradiolului. Ca daca nu exista, decat aceleasi remedii naturiste, parca nici nu-mi vina sa-l mai trimit pe al meu la analize.
Si va mai intreb ceva: ati auzit cumva de carnil, ca se scoate de pe piata? Eu asa am auzit de la o farmacista, nu a stiut insa sa-mi spune si care ar fi motivele. (or fi descoperit ceva reactii adverse??) In plus, nu mai gasesc pe nicaieri carnil
In rest, nu am noutati, tot asa sunt, nu reusesc inca sa ma detasez de tot si sa nu mai sper luna de luna ca poate am ramas..Nu m-am invatat minte dupa atata timp..radeam cu sotul meu, eu ii spuneam ca doar ce a fost ovulatia si "poate-poate" si el: "tu tot ovulezi de atatia ani!!!" facem si noi haz de necaz..

Va las acum, ca m-am lungit. Si mie imi era dor de voi si imi e dor de zilele cand se scria mai mult la subiectul asta, chiar daca nu neaparat despre "azoo"
Va pe toate cu drag!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

quote:
Originally posted by ioana_p76

Si va mai intreb ceva: ati auzit cumva de carnil, ca se scoate de pe piata? Eu asa am auzit de la o farmacista, nu a stiut insa sa-mi spune si care ar fi motivele. (or fi descoperit ceva reactii adverse??) In plus, nu mai gasesc pe nicaieri carnil

Ioana eu tot de la o farmacista am inteles ca ultimul lot de Carnil care a fost pe piata a fost retras pt. ca au fost descoperite nu stiu ce probleme la el si ca va mai dura o perioada pana ce vor importa din nou.Nu mi-a zis nimic ca nu s-ar mai fabrica....!
Mie mi-a recomandat ca si inlocuitorMiocor fiole.

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

quote:
Originally posted by ioana_p76

Buna fetelor! Si eu pe-aici, mai rarut, dar va citesc mereu, insa nu prea am ce scrie sa fiu cat de cat la subiect.
Am vazut ca vorbeati despre estradiol, cum ca o valoare crescuta ar fi o cauza de infertilitate. Al meu nu a facut aceasta analiza, pt ca daca i s-a descoperit varicocelul nu am mai considerat necesar sa mai facem alte analize. Intrebarea mea este daca stiti, daca v-a zis vreun medic daca exista tratament pentru scaderea estradiolului. Ca daca nu exista, decat aceleasi remedii naturiste, parca nici nu-mi vina sa-l mai trimit pe al meu la analize.

Din ce am auzit, nu de la dr, ar cam fi tratament alopat pt scaderea estradiolului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Da chiar am devenit tare letargice in ultia vreme, nu stiu de ce
Mie nu mi-a venit nici acum CM, am inceput sa iau Duphaston si sper dupa ce-l las sa-mi provoace menstruatia
Prea mult stat pe loc ma deprima ...

Va pup fete dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Buna fetelor,sant asa tristutza ca nu prea se mai scrie pe aici,eu maine seara voi pleca la Bucuresti ,poate sa-mi spuna cineva cum pot sa ajung la Ginera ,am gasit pe harta str care mi-a dat-o dar nu stiti este prin apropiere vre-o institutie mai importanta sa o pot gasi mai repede.....joi voi veni cu vesti

Mergi la inceput