Azoospermie - cap19 -
Raspunsuri - Pagina 12
ioana_p76 spune:
Buna fetelor!
Cami inca o data felicitari si aici!! Am citit povestea voastra si m-a impresionat mult, sunteti un cuplu deosebit si meritati numai bine! E de admirat cata rabdare ati avut si cum ati reusit sa treceti peste toate aceste incercari!
Fetelor, discutia voastra m-a emotionat profund, eram intr-o stare in care credeam ca m-am obisnuit cu situatia noastra, ma lasam in voia sortii, avand impresia ca am incercat tot ce trebuia. Dar nu este asa, ar trebui sa facem mai multe, luand exemplul vostru, noi macar avem norocul sa nu trebuiasca sa facem biopsii, punctie testiculara, chiar avem norocul unei spermograme bunicele dupa operatie, poate n-ar mai trebui sa stam sa speram ca se va intampla minunea natural, poate ar trebui sa mai facem ceva. Sincer, tot citind discutiile voastre si despre fiv in Austria, mi-a venit iar un chef de facut fiv...al meu zice sa mai asteptam, (el de fapt nici nu mai vrea sa facem fiv, considera ca daca era sa avem noroc, doua incercari ar fi fost de ajuns) Dar nu e asa, poate e nevoie de mai multe incercari, de mai multa rabdare (luand exemplul lui Cami si a multor altor fete curajoase de aici).
Off, si stau si ma gandesc cum pierdem timpul, asteptand o minune.. si cu banii nu mai stam asa grozav,insa am mai putea strange sau imprumuta pt un fiv in Ungaria. Insa mai intai ar trebui sa-l conving pe al meu, nici nu mai vrea sa auda de fiv..O vreme asa am zis si eu, in primul rand pentru ca am facut farte greu fata esecurilor.
Va las, ca ma uit la meci, sa-mi mai treaca de ale mele.
Eu sunt microbista si ce chef de fiv in Austria mi-a venit acum, cu EURO, bineinteles daca as avea muuuuuulti bani!
Va cu drag pe toate, imi sunteti foarte dragi!
Ioana -the new me!
animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
HAI ROMANIA!
zisaCami spune:
bytzi
Andrabirni situatia voastra e extrem de delicata si e greu de dat sfaturi ... ati incercat sa mai cereti si alte opinii? Ma refer la mail-uri trimise la diferite clinici din afara, cu experienta in infertilitate masculina ( de exemplu Belgia )?
iazminn cred ca ai putea sa incerci cu Multimaca, dar ar trebui sa ia minim 3 luni, cate 2/zi. Fiolele de Ginseng ( 200 mg ) + Royal Jelly ( 300 mg ) se gasesc in farmacii, sunt in niste cutii rosii si 1 cutie ( 10 fiole ) costa aproximativ 10 lei, sunt chinezesti.
ioana_p76 Dupa fiecare esec si sotul meu era la fel, nu voia sa mai auda de FIV ... apoi ne ridicam si mergeam mai departe. Atata timp cat aveam o sansa, ne agatam de ea!
Voi aveti sanse mari cu asa valori la spermograma - operatia de varicocel a dat rezultate excelente!
bytzi spune:
Fetelor ami puneam si eu o antrebare ,daca va aduceti voi aminte sotul lui Miky D sper sa nu ma ansel avea Fsh 20 si ia acceptat dr Damian biopsia,asa-i?si a avut si mare noroc sa se gaseasca spermatozoizi la biopsie,nu mai spun de restul..mare mare noroc si mai era ..Nicol 74 tot cu FSH mare si are bb?
pisix spune:
Concluzia fetelor : oricare ar fi situatia,nu trebuie sa spunem niciodata ca nu se poate, sau ca e prea greu.
Atata timp cat e o sansa, trebuie sa o speculam.
Noua nu ne-a venit niciodata sa ne lasam de FIV-uri, dupa fiecare imediat ce aflam rezultatul ne apuca si mai inversunat cheful sa facem inca unul. ]
Andra – ok, facem o petrecere virtuala ! Ramane stabilit !
Bytzi – eu abia tin minte cat ai tu FSH, daramite sa mai stiu cat avea Mickey D …
cipcirip spune:
Bytzi multz pt primire.
Pisix eshti taaaaare molipsitoare .
Va urez succes tuturor fetelor de la ac sub , sa vi se indeplineasca visul de a fi mamici cu sotzii voshtri.
Cirip
cipcirip spune:
Ce parere avetzi de art aista?
http://www.ieseanul.ro/flux/biserica-este-impotriva-producerii-de-sperma-din-maduva-osoasa-prelevata-de-la-donatori-feminini-2359584
Cirip
pisix spune:
Foarte foarte interesant !
Adica asta presupune ca si cei care nu au avut niciodata spermatozoizi vor putea avea copiii lor biologic.
E incredibil unde se poate ajunge cu tehnica !
Sincer gandul ca fie si peste cativa ani chiar si barbatii aparent fara nici o sansa vor putea avea copii e confortabil.
Adica ma gandesc ca ... poate daca nu vor iesi FIV-urile din biopsii ... vom avea altrnative
andrabirni spune:
Cami, am incercat cam tot ce se putea in Ro:analize, tratamente, mers la urologi,etc.Nu prea pot sa caut afara deoarece am un mare handicap:nu stiu lb. straine, asa ca, adio documentatie straina.Urmaresc tot ce se intampla pe forum, si apoi o sa vad.
Nusy, Pisix,Bytzi, Cami, Pisiik, Copilutzu,Ioana,Vrembebe,Iyoana
amzulica spune:
Fetelor, am venit si eu de la punctie. Am avut 10 ovocite, sotului i s-a facut din nou biopsie - a iesit cel mai bine de pana acum el fiind deja a 3-a , acum asteptam sa vedem ce embrioni se formeaza, si de ce calitate. Speram sa avem un final fericit - de aici decide Dumnezeu pentru noi, Doamne ajuta.
Cami