Azoospermie - cap19 -

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Amzulica ma bucur enorm pt tine si ati santem alaturi,dumnezeu sa te ajute an continuare ...doamne ajuta

cand poti ..as vrea si eu mai multe info aici sau pe PM ...ce embriolog ai avut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

am venit asa relaxati din concediu...si am zis Hai sa repetam
spermograma poate e mai bine ca am eliminat si stresul acum...
din pacate am primit cel mai prost rezultat de pana acum
in martie am avut cel mai bun 11.6 mil/ml,53% mobilitate si
7 % morfologie normala
acum avem 5.2 mil/ml,40% mob si 5% morfologie normala si total
spermatozoizi functionali/ml avem 0.2 mil...deci 0% sanse
nu stiu ce sa mai cred de ce oare se modifica asa mult rezultatul???si d la ce?????
Iarasi suntem foarte dezamagiti...ieri cand am plecat la Tm am
fost optimisti si bucurosi iar acum nici nu putem sa zambim...

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor!
Evanescence imi pare rau..nu inteleg nici eu de ce este asa diferenta intre spermograme, mai ales ca nu a trecut sotul tau de curand nici prin perioade stresante, ati fost in concediu. Spermograma ati repetat-o in acelasi loc? cate zile de abstinenta aveati? Linistiti-va pe cat se poate si ganditi cu calm ce e de facut, sa mai incercati tratamente naturiste, sa va ganditi la fiv+icsi (care oricum era necesar si la spermograma precedenta)
Control sa vada daca nu are varicocel a facut?
Te si te imbratisez!
Amzulica, ma bucur pentru voi si va doresc sa fie totul bine si sa va realizati visul!
Pisix va admir ca nu v-a venit sa va lasati de fiv-uri si sunteti optimisti si va doresc sa vi se implineasca visul. De-abia astept sa deschizi un capitol special sa ne anunti ca esti graviduta. Te
Din pacate, nu toti putem fi asa optimisti..
Mie insa mi-a incoltit o idee, in timpul in care asteptam cresterea spermogramei dupa operatie sa fac si eu laparo, poate este totusi ceva si nu stim, macar sa stau linistita ca am facut-o si pe-asta.

Nici eu nu stiu nimic de Copilutzu, Yioana, Nusy si mi-e tare dor de ele! Poate mai intrati si pe la noi, va

toate fetele!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

HAI ROMANIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

ioana spermograma am facut-o in acelasi loc
si tot cu 5 zile abstinenta...nici noi nu intelegem
am fost si la urolog e totul ok,hormonale sunt si ele bune
doar FSH e cam mic(de obicei e prea mare) dar tot se incadreaza
in val normale.La noi cauza este necunoscuta
La FIV putem doar sa visam....nu avem bani,dar suntem asa
disperati ca am face orice sa facem rost
eu am tot sperat ca avem sanse pe cale naturala dar realitatea este alta,dr urolog ne-a recomandat trat cu gonal-f pt FSH dar nici
pt asta nu avem bani ne costa vreo 1300 si am zis ca am putea incerca o IA cu banii astia,deci nu stim ce sa facem...
eu as tinde mai degraba spre IA ce ziceti cele care aveti experienta
am avea vreo sansa cu 5 mil???

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Pisu,Ioana: Multumesc pentru grija,sunt prin zona,insa nu am nimic de spus.Astept al doilea CM dupa chiuretaj(care intarzie deja de 2 zile) ca sa ma programez pentru histeroscopie.Apoi,daca Dracea e de acord,in toamna iar FIV.
Pisule,bafta multa in Austria,sa fie asa cum va doriti!Ioana,e o idee foarte buna laparoscopia.Asa,pentru linistea ta.De aceea fac si eu histeroscopia,pentru linistea mea(caci in urma chiuretajului e posibil sa ma fi pricopsit cu vreun sept,ceva, si atunci sansele la FIV ar fi zero).

Cami: inca o data felicitari si sa dea Dumnezeu sa fie totul bine pana la capat!

Andra: te pup dulce,dulce!Si nu va lasati,tineti-va de capul lui Damian.

Iyoana,Bitzy,Copilutzu:pupici si pentru voi! Copilutzu ce mai faci cu Fiv-uletzul?

Evanescence: offf, e tare greu sa afli astfel de rezultate,mai ales cand esti optimist si speri ca totul e mai bine...din pacate nu avem ce face,decat sa continuam sa speram.Parerea mea e ca sansa voastra e FIV+ICSI.NU cred ca puteti face IA,pentru ca aveti un numar extrem de mic cu morfologie normala,asadar putini spermatozoizi capabili sa strabata drumul pana la intalnirea cu ovocitul si sa-l si fecundeze.Minuni exista( chiar si de redresare a spermogramei,mai ales ca are hormonalele bune),insa daca nu va bazati doar pe ele,eu te sfatuiesc sa luati in calcul un ICSI.Bafta multa,multa!

Fetele mele dragi va pup pe toate si va doresc numai bine!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zupina spune:

buna fetelor,sunt na sunt noua pe form ma bucur ca am cu cine vorbi despre acest subiect si in acelas timp ma intriseaza enorm sa aud ca suferiti din acelas motiv ca si mine [copii].Nu stiu ce sa mai fac si cu cine sa mai vorbesc, sa ma indrume si pe mine intrun fel, de 14 ani stau cu speranta ca intr-o buna zi am sa fac si eu un copil si nimic, am fost la Iasi lovitura grea, sotu azoospermie mam gindit sa fac inseminare, si vas ruga sami spuna cineva care sunt pasi,costul si daca nu ese din prima, a doua suporti iar cheltuelele?
Rise&Shine tin sa iti multumesc pentru incurajari la mesaju pe care lam trimis va pup pe toate si sa auzim de bine

avram mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Amzulica – super-super-super ! si tu si sotul tau vad ca ati avut super-rezultate, asa ca aveti toate premizele sa reusiti !
Evanescence – stii draga mea ca spermatogeneza se produce in 3 luni, cu o saptamana de vacanta nu aveati ce imbunatatiri sa vedeti. E drept, nici inrautatiri nu ar fi trebuit, dar asta, vorba ioanei, se poate datora unor conditii de moment gen :abstinenta, bai fierbinti, etc. Din ce ai vazut la toate fetele al caror sot a luat naturise rezultatele se vad asa ca nu dispera, se pot face modificari in mult mai bine in spermograma.
Acum am vazut intrebarea ta referitor la IA : sper ca nu sunt prea directa dar …arunci banii degeaba.Cu spermograma asta … nu ai nici o sansa. Draga mea, naturistele nu sunt ff scumpe, puteti incerca, sunt 100% sigura ca veti avea rezultate.
Ioana_p76 – sunt de accord, daca tot sunteti pe perioada de asteptate, verifica tot ce a ramas neverificat ca sa elimini toate cauzele posibile. Si eu fac luna viitoare laparo + chiuretaj endometrial, ca sa fiu pregatita
Nusy – ma bucur sa mai aud vesti despre tine, si ma bucur ca esti tot pe directie, hai ca o luam iar de la capat dar de data asta trebuie sa tragem lozul castigator.
Cipcirip- ai mai luat vreo decizie ?

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Mergi la inceput

Zupina – draga mea, ma tem ca la azoo nu ai cum sa faci inseminare. Inseminare inseamna sa ia un spermatozoid, sa-l “prepare” si apoi sa ti-l introduca in speranta ca va fecunda un ovocit. Ori azoospermie inseamna ca nu exista in ejaculat nici un spermatozoid.
Exista mai multe piste pe care se poate merge, pt inceput da-ne te rog cateva detalii despre tine: varsta ta si a sotului, daca sotul tau are facute hormonalele (in special FSH) sau chiar alte teste, daca a facut ecografie, daca a fost depistat cu varicocel sau daca stie alte motive pt care ar fi putut ajunge aici (vezi prima pagina cauze azoo).
In mare, faptul ca nu are spermatozoizi poate avea mai multe cauze, dar in general sunt cauze de obstructie (are infundate sau inexistente canalele prin care ies spermatozoizii) sau pur si simplu nu se produc (si asta se poate deduce dupa un set de analize). Pentru barbatii care totusi produc spermatozoizi, singura optiune (presupunand ca nu e ceva care se poate rezolva chirurgical) este o biopsie testiculara, adica se face o mica incizie la nivelul testicolului si se iau direct de acolo spermatozoizi, cu care apoi se face fertilizare in vitro cu ICSI (fertilizarea clasica presupune sa puna in eprubeta cu spermatozoizi si un ovocit sis a-I lase sa fecundeze; ICSI e o metoda prin care injecteaza spermatozoidul direct in ovocit, deci o fecundare fortata).
In fine, eu ti-am spus in mare, sunt multe detalii dar va trebui sa citesti sis a te documentezi putin pt ca e o chestie destul de complexa azoospermia si nu e chiar asa usor sa-I dam de capat. Daca mai ai intrebari suntem aici si-ti raspundem !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Pisix inca nu. Am descoperit o clinica care apeleaza la o BS straina dar pretul e k in Austria la IAD shi mai scump k in Germania. Mai astept un raspuns la un mail care l-am trimis la klinica din orashul meu. Pe site-ul Cryos am citit ca recipientul in care se transporta proba este trimis inapoi, deci nu cred ca le vand. L-am shi vazut cum arata , ca un seif doar transporta o comoara nu? Iar comoara e 532 euro pt IUI cu 20 mil/mil
Multzumesc k te-ai gandit la mine , imi face bine asta. Am mai scris shi la un alt subiect dar nu am primit nici un raspuns, chiar m-am simtzit in plus acolo. Dc vrea cineva sa nu primeasca nici un raspuns tb sa spuna ca apeleaza la un donator, eu una ma simt de parca as avea raie.

Andrabirni
dc vrei sa obtii informatii din afara si nu stii engleza poti folosi wwww.translate.google.ro Copiezi textul shi programul tzi-l traduce. Nu f bine dar intzelegi ce spune. Sau potzi copia link-ul si il pui acolo unde scrie http/ .......
Dc ai google.ro at cand dai cautare dupa ceva si apar link-ri in engleza in dreapta lor scrie tradu ac pagina si dai clik acolo.

Zupina Cate spermograme a facut sotzul tau? Dc numai una ar tb sa o repete la o alta klinica shi sa fie centrifugata.

Cirip

Mergi la inceput

cipcirip -biata de tine ...pe oriunde ratacesti, nu uita ca esti tot o azoogirl si chiar daca nu avem "preocupari" comune macar suntem aici si te intelegem (fara insa sa putem prea mult sa te sfatuim).

Cat despre subiectul unde mai scrii, eu cred ca avand in vedere situatia, poate fetele nu sunt asa motivate si focusate sa o faca.

Eu te-am citit si la IAD si mi s-a parut ca deja ai revolutionat nivelul informatiilor de acolo asa ca sunt convinsa ca pana la final vei aduce informatii de care vor putea beneficia mai multi oameni.
Insa au nevoie de puterea exemplului ...

Te imbratisez cu drag si-ti urez succes in cautarile tale !

andrabirni - nu ai o colega/ prietena care te-ar putea ajuta ?
Pt ca dupa ce mergem noi o serie tudeja vei sti dinainte sa te duci care sunt analizele, poti rugasa-ti trimita fisele de completat dinainte si aici poate ti le traduce cineva, iar cand pleci ...sincer cuvintele medicale seamana in orice limba asa ca ar trebui sa te descurci.
Totul e sa ai curaj. Mai asteapta o tura de fete sa faca in Austria sa vezi care e mersul si apoi cred ca vei putea merge si tu.

Mergi la inceput