Mamici de (pepenasi) de iulie august 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Uitati ce ne-a spus si noua la curs:

1. se rupe apa, dar este incolora : facem un dus linistite pentru relaxare si plecam spre spital. Copilul nu ramane fara, deoarece capul lui face dop, si lichidul se improspateaza in permanenta.
2. se rupe apa, dar e de culoare verde URGENT la spital.
3. cazul lui Camy, am simtit ceva, dar nu stim ce : punem un tampon si asteptam sa vedem daca se umple :).

Vicky 34+ si Maya
AMR +5 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Dia eu la 32 de saptamani cand am facut ultima eco fetita mea avea 1920 g si dr a zis ca e in grafic.
Anna si eu mai am dureri,de fapt intepaturi in jurul buricului dar sa stii ca nu le-am dat importanta pt ca au trecut repede si nu au fost suparatoare,de fapt cred ca sunt miscari ale bb.
Distractie placuta la nunta si sa faci poze multe!
Vicky foarte bune informatiile despre ruperea apei! Cand vad ca am inceput sa vb numai despre momentul nasterii mi se face pielea de gaina!

Tecky 33 sapt
AMR 7 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ce fac agitatele mele??
eu cred ca azi am facut pt prima data cunoshtinta cu contractiile dureroase si credeti-ma ca sunt dureroase!!le-am avut cam timp de o ora si m-am linishtit dupa ce m-am plimbat un pic prin mall,ca m-am panicat si am zis sa ma duc sa cumpar ce mai am ca cine shtie ce se intampla,dar n-am cumparat decat un sutien

acum ma duc sa fac un dush si ma bag in pat sa vad ce si cum e situatzia!
apropo bebica mea la 33s avea 2300g!grasunica gagica

Ana-Maria35+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 34 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Mai m-ati omorat cu greutatea lui bb. eu habar n-am nu mi-a spus niciodata cat ar avea si dupa cate stiu eu nici nu pot fii luateserios in consideratie deoarece ei potmasura doar osul si de acolo se trage o medie cumva , dar in realitate poate fii altfel. In fine eu nu mi-s bate capul cu asta .
La noi se scot copii din spital in maxi cosi sau cosulet cum ii spuneti voi .

Alina 34 si Mandy Stephanie 3 ani

http://community.webshots.com/album/563022521Iznlso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

ANABABY, distractie placuta la nunta!
MADA, hai cu rochitza ca m-ai facut curioasa, pe unde esti?
Intre timp am citit pe net despre amortitul mainilor, s-ar parea ca este ceva obisnuit in sarcina, sidromul tunelului carpian se numeste.Sper sa pot dormi mai bine la noapte
MCOCA interesant ceea ce va invata la curs, chiar nu aveam idee ce trebuie sa fac daca mi se rupe apa, cred ca primul impuls ar fi sa pun mana pe telefon si sa imi sun medicul. Mai impartaseste-ne si noua din ceea ce ati invatat , ce pacat ca in Galati nu se fac asemenea cursuri1

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita25+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Violeta, chestia e ca multe chestii se bat cap in cap cu ceea ce va spune voua in ro. De aia nu prea zic mare lucru. Aici de ex te sfatuiesc sa mergi la spital cand ai contractii la 3 min (cum zicea si MAda), ceea ce in ro e inadmisibil. Eu zic ca e o chestie buna, stai acsa la tine, in cada daca te ajuta. Plus ca in ro la spital esti singura ca un caine ca nu dau voie la sotz. Aici sotul are un rol super activ la nastere.
Miercuri vorbim despre alaptat. O sa va pove atunci pe larg, dar iar o sa se bata cap in cap ca de ex, aici iti zic sa mananci ORICE cand alaptezi. Chiar si un pahar de vin ai voie, dar imediat dupa ce ai alaptat, ca sa aiba timp sa se elimine pana la urmatorul supt.

Tecky, nu te gandi la nastere, gandeste la bebele dulcic pe care o sa-l tii in brate apoi :).

Vicky 34+ si Maya
AMR +5 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Da ne-am intors si noi din oras.
De cumparat mi-am cumparat pana la urma rochia. E mai lunga decat cea din catalog a zis ca asa sunt toate care le-au primit in catalog o arata mai scurta asta e mai lunga, bine nu ma deranjeaza ca nu mi se vad picioarele sunculoase si e ok. Acuma despre cum imi sta aia din magazin normal a zis ca bine a meu a zis ca bine eu ma vad ca un elefant intr-o rochie. dar ma gandesc ca poate eu ma vad asa totusi si nu is chiar cat un elefant. Am facut cateva poze de proba sa vedeti cam cum arata, nu va uitati la fata mea ca arat de zici ca is un matz plouat si nici la sutienul care e negru, astea is de proba facute. Acuma tre sa imi gasesc si niste papuci inalti cu toc ca fara nu prea merge la rochia asta si na machiata cu niste bijuterii finutze sper sa arat mai altfel. Da na pt cateva ore in ziua aia nu oi muri nu? Ce sa zic rochia asa e f frumoasa materialul e f fain manechinul e groaznic.
Da am mai vazut in magazinul ala o bluza f faina gri de ocazie cu satin si matase f f faina si cand colo ma uit si la pret 79 de lire numai bluza, sa cad jos rochia e 75. Asa ca am zis pas si m-am multumit cu rochia.
Merg acusi sa pun pozele si apoi revin sa vad ce ati mai scris. Sper sa nu vi se sparga monitoarele cand vedeti asa chestie imensa in rochia aia, da na daca e ceva dati un mail si platim pagubele.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Mada, ai pus pozele? ca eu ma tot uit si nu le vad; sunt nerabdatoare!

Didi 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Didi acu am reusit sa le pun.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Mada este absolut superba rochia!! Mi-a placut la nebunie,parca a fost creata special pt tine!Din spate nici nu ai zice ca esti gravida!Ai facut o alegere perfecta!
Anaxena cum te mai simti?
Mai fetelor cand citesc ca aveti contractii,ca eliminati dopul gelatinos ma apuca o frica de nu mai pot,incep sa realizez ca nu mai e mult pana la marele moment!

Tecky 33 sapt
AMR 7 sapt

Mergi la inceput