Mamici de (pepenasi) de iulie august 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...am revenit...Mada cred ac tocmai te-ai pricopsit cu mine pe capul tau....multumesc pt tot!...si acum multa bafta la rochita..o sa vezi ca va fi bine...ok????...hai...sa ne spui cum este..

Eu am facut bineanteles o trasnaie....m-am apucat sa vad ce pot face prin casa si m-am apucat de carst niste saci cu cratiti, oale...de-aste...si la un moment dat am simtit cum s-a rupt ceva....jos.......simt ca am chilotul umed...dar mi-e frica sa merg la baie sa vad ce este.......si Cristi a plecat din Brasov...vine diseara.......super....


Cami 31s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Alina, nici eu nu ma impac bine nici cu ceara nici cu aparatul, tot lama e de baza . Asa sunt eu, nu prea sunt obisnuita cu durerea, cred ca cea mai dureroasa chestie care mi s-a intamplat vre-o data a fost cand ma intepase la un picior o insecta ceva, si mi s-a inflamat, mi s-a format ceva puroi si am fost la doctor sa il scoata; in rest nici macar cu dintii nu am avut cine stie ce probleme deci nici de dentist nu ma plang. Acuma nu stiu cum o sa imi fie la nastere, dar vreau sa nasc natural, m-oi descurca eu .

Dia, nu e mica la 1600 gr, Aida mea avea saptamana asta, deci tot la 31 sapt, 1300 gr.
Si da, daca se rupe apa trebuie mers la spital repede; acuma na, mie mi-a povestit cineva ca i s-a rupt apa si a tot picurat vre-o 2 saptamani pana a nascut, ca nu se declansa nasterea sub nici o forma si nici la spital n-au reusit sa i-o provoace, dar asta a fost acu 30 de ani .

Am facut si eu azi ciocolata si a iesit delicioasa

Didi 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Vai, Cami, ai grija ce faci cu caratul de greutati!

Didi 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Tocmai am vizionat poze cu burici pe picasa, sunteti asa de frumoase toate !
Sun blanitzul tau e un dulce iti vine sa-l tot smotocesti...imi pare rau ca iar te desparti de el, dar cum de il duci la ai tai? Camera lui Galu e superba...inspira atata caldura si calm...cred ca o sa se simta minunat acolo!
Va invidiez pe fetele a caror bebei au camere atat de frumoase!!! Mirunica mea mai tre' sa astepte vreun an, ca nu e gata casa si eu si bebe o sa dormim in sufragerie la ai mei o buna bucata de timp... Ma rog...eu fur idei de la voi, ca intr-un final fericit poate o sa aiba si fetita mea camera ei...
Mada mersi de raspuns . Ari e o scumpica de fetita !! Mi-a placut pozitia clasica de somn...si eu dormeam asa cand eram mica... Spor la cumparaturi si sper sa ti se potriveasca rochita!!
Camy ai grija!! Ia du-te totusi si vezi ce e...poate nu e nimic grav, doar o scurgere mai abundenta! Eu patesc asa cand umblu mult.
Didi mersi, ma simt mai usurata...m-am speriat, de fapt m-a speriat sotul ca m-a intrebat mirat, "da' nu e cam mica??" si ma gandeam ca ma condamna sau ceva, ca nu fac ceva bine...

Dia 31+ Am pornit cronometrul!!! Suntem pe ultima 100 de metri!!!

Miruna

strumfuletz
poze

poze noi



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

quote:
Originally posted by Tecky

Violeta abtipildurile care ti-au placut la Sun mi-au placut si mie si am cautat sa cumpar si eu si se gasesc la orice librarie,costa 2,5 Ron/buc.Sunt ieftine si foarte dragute.

Tecky 33 sapt
AMR 7 sapt


Mersi pentru raspuns Tecky, si mie imi plac foarte mult, sper sa gasesc si eu. Sper sa nu se supere Sun ca ii fur ideile.

30+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Dia cel mai bine la cel mai mic indiciu ce ar putea prevesti nasterea ar fi sa dam o fuga pana la spital.Mie daca mi se rupe apa pun repede mana pe bagaj si destinatia SPITAL.
Camy cum te mai simti ca m-ai ingrijorat?
Violeta cu multa placere!
Fetelor am si eu o intrebare desi cred ca s-a mai discutat :voi in ce veti scoate bebelusii din spital:in scoica,cosulet,in brate?M-am trezit azi ca nu o sa am cu ce scoate fetita din spital.

Tecky 33 sapt
AMR 7 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Fetelor am si eu o intrebare - de ieri seara ma doare ceva in burtica undeva in jurul buricului. Nu e durere ca la cm sau o durere obisnuita de burta, practic e un punct dureros pe care il simt la orice miscare. Aveti idee ce ar putea fi?Dimineata cand m-am trezit nu ma durea dar dupa vreo 2 ore a reaparut durerea.

Anna 31+ cu Maria
AMR 9
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am uitat sa va spun ca diseara merg la nunta, n-am nici un chef dar nici nu intentionez sa stau mult. oricum o sa fac niste poze ca de mult n-am mai postat nimic, ca sa vedeti ce "urs" m-am facut.

Diarux am citit ca ai fost la dr saptamana asta. Stai linistita, nici mie nu mi-a zis nimic de nr batailor inimioarei decat luna asta. In ceea ce priveste durerea ta din dreptul apendicului, si mie mi se intampla foarte des, mai ales cand merg. Insa cred ca e vorba despre vreun ligament ceva care se intinde, ca oricum uterul e mare si greu de sustinut.

Anna 31+ cu Maria
AMR 9
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Eu pana acum o luna m-am epilat singura cu aparatul iar apoi am mers la salon si m-am facut cu ceara, n-am avut mari probleme cu durerea, mai tare ma chinuiam cu aparatul.

Camy si eu am ceva emotii in legatura cu postura de mamica dar cred ca va fi ceva instinctiv. Eu la inceput i-am spus mamei sa-si ia concediu 2 sapt sa vina la mine dar acum parca tind mai mult ca primele zile cand vin acasa cu bebe sa fim doar noi trei (eu, sotul si bb). Am citit ca este mai indicat sa stai mai mult in spital sa te invete asistentele cum sa ai grija de bebe, decat sa vina o alta persoana in casa in primele zile, cica e important la inceput sa se obisnuiasca copilul cu parintii si abia apoi sa dea navala neamurile. Acum nu stiu cat de dispuse or sa fie aici in Ro asistentele sa te indrume cu copilul , poate doar in clinicile private.
ia-o mai usor cu ridicatul, take care

Dia mie mi-a spus medicul ca daca mi se rupe apa sau daca am contractii dureroase si regulate sa plecam spre spital.

Tecky eu cred ca voi scoate fetita intr-o paturica, despre portbebe am citit ca daca cumperi este singura data cand il folosesti si scoica nu stiu daca o sa cumparam.

Boti am si eu o rugaminte, daca stii vreun magazin cu carucioare DHS in Cta sau gasesti in diferite magazine.


33+ AMR 6+
BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Mada cand ai timp, te rog sa modifici in listuta numele fetitei mele, de fapt sa adaugi ceva - in sfarsit s-ar parea ca am ajuns la un consens cu sotul meu, iar pe fetita noastra o s-o cheme, mai mult ca sigur, Ioana Maria. Mie imi place mai mult cum suna Maria Ioana, insa nu vrem ca toata lumea sa cante dupa ea - "tu esti campioana". Oricum de prima data cand am spus numele prietenilor nostri toti au inceput sa fredoneze melodia in cor...Asa ca o sa fie pe dos.

Anna 31+ cu Ioana Maria
AMR 9
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput