Mamici de (pepenasi) de iulie august 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 7
Didi81 spune:
Aha, am vazut, dadeam refresh in timp ce le puneai . Sa stii ca nu arati deloc ca un elefant in rochie, ci ca o graviduta tare simpatica . Si cum ai spus, dupa ce o sa te mai aranjezi, niste bijuterii finute, o coafura ceva... o sa fie super!
Didi 31+
boticelina spune:
Mada e minunata rochita si-ti vine foarte bine, nici nu stiu ce altceva mai frumos ai fi putut gasi pentru o burtika de 35 de saptamani. Are dreptate Didi, cu niste bijoux-uri simpatice si machiaj o sa fii o miresica trasnet
Gabi carucioare DHS gasesti sigur-sigur in Dorally, linga magazinul de mobila din corpul central, la parter, e unul doar cu carucioare, scoici, premergatoare, iar vis-a-vis de el e un magazin cu pantofi trendy. Si nu-s nesimtiti, adaosul fata de pretul de producator e doar de vreo 20 de lei ca i-am verificat
Fetele, io azi n-am intrat ca iar sunt ingropata in praf de 2 degete dar dupa cum lucreaza echipa sigur termina pina luni, asa cum au promis. Doamne, credeam ca nu mai ajung la capatul tunelului, abia astept sa fac curat si sa pregatesc camera si de fapt totul
Monica 31+ si gargaritza Nancy
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)
"If you are unware of your choices, then you have none"
MissJJ spune:
Dia aici cu mersul la spital e altfel decat in ro ca aici ai un nr direct la sectia de nasteri si cand te apuca contractii sau mai stiu eu ce tre sa suni la ei si ei te sfatuiesc daca sa vii sa nu. Oricum zic ca daca se rupe apa mai bine mergi la spital., daca e verde lichidul sau maro asta inseamna ca bebeul a eliminat meconiu, primul scaun. Oricum aici ei spun ca odata ce se rupe apa se deshide o cale pt germeni si pt infectii deci de aia se zice ca daca se rupe apa e bine sa mergi la spital si in genere in 24-48 de ore de cand s-a rupt apa ar trebui sa nasti.
Camy eu va pot spune din experienta mea si eu am fost tot la fel speriata si nu am avut in viata mea grija de un bebelush mai ales singura. eu am mai zis in spital prima oara cand a trebuit sa ii schimb pampersul abia ma miscam daca ma vedea cineva creca radea de mine de numa, da important e ca m-am descurcat mai greu mai inceata da am reusit, nu zic ce mandra eram de mine wow am reusit sa ii schimb scutecul, dar e normal se invata.
Didi ma bucur ca ti-a iesit ciocolata.
Dia multumim.
Tecky noi de ex si data trecuta am scos-o intr-o paturica si in brate ca am mers cu taxiul si faceam vreo 15 minute pana unde stateam, dar normal legea zice ca nu poti pleca cu bebe cu masina fara cosuletz daca mergi cu masina ta sau cu taxiul dar cum noi nu aveam nevoie de cosuletz, acuma daca luam carucior din ala set o sa avem si scoica la el asa ca o scoateam in scoica.
Anna eu stiam de ceva legat de buric ceva gen hernie sau ceva, parca asa da nu stiu sa iti zic sigur.
Gabriela sa stii ca uite de ex noi ne-am bucurat mai mult ca am fost singuri si am reusit incet incet sa ne adaptam la statutul de trei in familie. Mai ales cand esti la primul bebe e special timpul asta si nu il mai poti inlocui cu nimic. Si aici ei recomanda timp singurei pt bonding zic si ei ca e de preferabil sa amanti vizitele rudelor. Noi de ex acuma daca aveam pe altcineva de incredere sa lasam pe Ari cat eu sunt la spital nici nu o rugam pe mama sa vina, prefer sa fiu singurica sa ne adaptam noi in ritmul nostru, nu zic ca na ea vrea sa ajute e bine intentionata da uneori trece o anumita limita din dorinta ei de a ajuta si in final se ajunge la discutii, dar pt ca nu avem cu cine lasa fata asta este, speram sa fie ok si vreau sa ma pun pe picioare cat mai rapid.
Anna acusi merg sa modific.
Anaxena ai grija de tine si burtica si stai cumintica.
Legat de ce zice Vicky intradevar chestiile care ni le zic aici difera mult fatza de cele din ro de cele mai multe ori. Si aici pe perioada alaptatului zice ca mama poate papa orice si te sfatuiesc sa papi cat mai echilibrat si mai diversificat.
Tecky ms mult pt complimete. Esti o scumpa.
Didi ms mult.
Boti ms, stii care e faza ma gandeam ca vai poate nu sta bine intr-un fel si scap cu o bluza si un pantalon dar e totusi cununie si Flo va fi la costum fata are rochita de la botezul finutzei aia faina ca de nunta si chiar daca is ca un rostogol ca na vb ta am 35 de sapt totusi ma gandesc ca totusi rochita merge mai bine. Se potriveste mai bine in peisaj.
Acuma sa va intreb si pe voi ati vazut ca la decolteu se cam vede sutienul bine nu port ala negru iau unul la culoare da ma gandeam acuma is iar la moda corasajele, daca pun ceva o floare dragutza chiar si naturala sa o prind acolo oare merge? Ca daca as pune brosa tre sa o asortez la bijuterii si nu am cum ca asta inseamna sa cumpar toate sa se asorteze eu deja am un set fain de bijuterii care vreau sa le port.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 6 saptamani
dana81 spune:
buna seara burtici!!!
MADA super rochita, si iti vine bine sa iti poarte noroc
VIOLETA unde nasti? la judetean sau maternitate? Si eu sunt ffff iritata de faptul ca in Galatiul asta nu s-a gandit vreun dr la un curs, ceva...dar daca este gratuit...lor ce le-ar mai iesi
pe mine ma doare fff tare spatele cand calc, parca ma electrocuteaza, in rest am un sentiment de ( o sa radeti) de beatitudine, sunt ff fericita nu stiu de ce, ata simt...
azi am luat lenjerie pt patut cu puisori galbeni si ciupercutze, si port bebe portocaliu cu marsupiu si geanta ...SUNT FFF MANDRA, asa cu sau fara voia sotului am dat startul la cumparaturi pt bebelina
ANAXENA, ai grija de burtica...odihneste-te ca mai ai putin si mie imi place asa tare semnatura ta incat vreau sa o vad pana la AMR1 sau 2 zile
GATA nu mai pot sta pe scaun, NOAPTE BUNA!!!
29 si CLARA ANDREEA
atb spune:
Mada, suuuper rochita! Ce bine ca ti-ai gasit-o! Acuma, despre floare nush ce sa zic, parca e mai bine s-o lasi asa, fara, nu cred ca e prea decoltata, ajunge doar cu setul de bijuterii, nu-i mai trebuie chiar nimic in plus. Parerea mea... Flori, lasa ca o sa ajunga buchetul. O sa ai buchet, nu?
Fetele, si voua va apare pagina foarte ingusta? Ma dispera ca in ultimul tinp, de cand a aparut reclama "aia verde" sunt unele pagini care sunt inguste rau, trebuie sa glisez kilometri cu mouse-ul pana la capat.
Gabriela, sa stii ca si eu am vazut aici la noi in Cluj carucioare DHS si la prima vedere mi se par chiar OK, mai ales din punct de vedere al pretului, dar stii tu, ce e ieftin, pare dubios... inca mai cautam...
Adriana 28+
MissJJ spune:
Dana ms.
Adriana si pe mine ma calca pe nervi reclama verde ca de multe ori cand scriu un mesaj sau ceva se tot deschide de cate ori trec cu mouse-ul prin zona.
Cu decolteul eu nu prea port decoltat eu normal ma simt bine cu bluze pana in gat sau pe gat eu ador alea pe gat si poate de asta mi se pare ca e prea decoltata.
Ok fetele eu ma retrag pt seara asta ca vad ca e cam liniste prin zona, merg la nani ca maine de dim avem program de sortat cutii, sper sa mai aiba Flo chef si maine.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 6 saptamani
flo1980 spune:
Buna dimineata!
Burtica mea este tot tare, oare va mai fi normala?
Am cautat de am innebunit papaverina si toata lumea spune ca nu se mai fabrica.....offf...
Irda ce mai face ? dar Mona?
toate burticile!
Flory mami de Alex si 33+ cu
bebe 2
pozele mele
flo1980 spune:
Apropo si mie imi da batai de cap reclama
Flory mami de Alex si 33+ cu
AMR 7 saptamani
bebe 2
pozele mele
Gabriela82 spune:
neata!
mada e foarte faina rochita, o sa fii o mireasa graviduta foarte shic. despre floare nu stiu ce sa zic, cred ca tre sa faci o proba sa vezi cum vine, dar nici mie nu mi se pare ca ar fi foarte decoltata.
33+ AMR 6+
BB