Mamici de (pepenasi) de iulie august 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ce fac gravidutele?
Mada eu sunt de parere ca daca iti pui niste bijuterii cat mai discrete ar merge si o floare sau o brosa care sa fie alta culoare decat rochia ca sa fie un contrast frumos.
Eu ma pregatesc sa merg la ziua soacrei mele si dupa am sa ies cu cateva prietene in oras si abia diseara mai intru sa vad ce ati mai scris dar cum activitatea in weekend e mai slaba nu-mi fac griji ca voi avea mult de citit!
Va pup pe toate

Tecky 33 sapt
AMR 7 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Buna dimineataaaaaaa!!!!!sau ca sa vb limbi straine si io:Bon dimine!(parodiez pe cineva, bineinteles
Deci ma ucide reclama asta! eu o dau deoparte,ea vine peste mine!
Ieri pregatisem mesajul sa il scriu si...nu am mai apucat ca m-am apucat de treburi prin casa si cum am fost singurica...faceam ca un robot si intr-io parte si in alta, si mancare si curatenie si spalt rufe la mana ca alea nu mergeau la masina.dar recuperez eu acum!
MCOCAbine de stiut asta cu relaxarea in cada la contractii. pe mine apa ma relaxeaza cel mai bine. da cand i-am spus nasei mele a zis sa termin cu baile si sa fac numai dusuri ca apasa presiunea pe burta si ...nasc. Asa ca info pe care ni le dai tu de acolo sunt foaaaarte binevenite. Cat despre epilat, evident ca nu am ascultat-o pe doctoreasa (e singura data cand nu o ascult, de altfel)ca daca nu m-as epila, as face depresie prenatala!!!!Da daca mai vad ca si altele se epileaza...deci calea e liberea...incerc si eu de dat5a viitoare. Nu stiu cum o sa ma impac cu ...cracanatul in fata doamnei care o sa proceseze...
CATIdeci si tu cu andrei! si tot cu pozitii ciudate. o dfi de la nume? eu m-am distrat pe seama lui tati ca am gasit o poza cu el dormind foooorte ciudat si l-am confruntat cu crudul adevar:BB a mostenit "bunele maniere"de la tacsu!
TECKYsi tu cu meditatii? Bine e cu ele, dai si cand vine momentul...cel putin eu sunt epuizata dupa 2 ore de munca in care trebuie si consiliere pentru unele cazuri
Am sa ma mai uit si eu pe poze ca nu am mai facut-o de mult timp. si poate mai pun si eu daca se indura tati sa imi mai faca...

bebe Andrei
Ruxandra 25+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

MADA/eu cu epilatul inainte de nastere am inteles cum ai zis. da' ce te faci atunci cu "gibonul" cand la noi in Romanica, cu putin "noroc", te "barbieresc" doamnele de la "salon"cu lame rasfolosite din timpul celui de al doilea razboi mondial? nu e mai periculos atunci pt infectie? Ma rog, eu tot sper sa fi ajuns acest zvon la stadiul ce mit, dar totul e posibil. Ca numai cand ma gandesc la ideea de spital, cred ca orice este posibil. Cum nu am fost internata niciodatav in viata mea ...va fi o experienta de neuitat.
ANNABABY-chiar m,a gandeam ca nu te-am mai zarit pe aici de multisor. Si ramasesem si eu fara bacauanca ,mea. Eu am nunta sambata viitoare si am patit ca MADA, am senzatia ca nimic nu sta bine pe mine si ca nu voi avea cu ce sa ma imbrac.Inca mai bantui dupa o bluzita care sa se asorteze cu poantalonii pe care i-am cumparat.
sa vedem ce e de facut cu pozele alea...
va puuuuup

bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Am intrat rapid ca ne-am trezit de dim cu alarma din dotare, aia cu ochi albastri si carliontzi, si am coborat sa luam micul dejun si se ne apucam de sortat cutii.
Deci suntem prin zona mai trag eu cu ochiul pe aici sa vad ce mai ziceti.
Tecky distractie placuta azi.
Flo uff nu stiu ce sa zic, decat sa stai linistita cat se poate si tinem pumnii sa fie bine.
Diarux sincer nu stiu cum e in ro la spitale ca tot povesti am auzit si eu, da aici v-am zis nu te rad ele nu au nici o treaba cu asta. Ce nunta ai sambata viitoare?
Faza cu presiunea de la baie chiar nu am mai auzit-o , poti face da sa nu fie fierbinti apa sa fie caldutza.
Gabriela ms mult.
gata fug sa facem micul dejun sa rontzaim ceva si revin mai incolo cand luam o pauza de la cutii.
Duminica placuta tuturor!
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata gagici...acum m-am trezit...sotul face cafeaua...nu am apucat sa citesc...merg sa vad rochita lui Mada...

Cami 31s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

buna dimineata, burtici,
ieri nu am mai avut timp sa intru pe aici..am fost la cumparaturi la piata,, apoi in parc si ultima data in carrefour..am ajuns franta acasa..
da, diarux, tot cu andrei...dar grasunicul meu a mostenit de la mine stilul de somn.....sper sa nu mosteneasca si resul comportamentului..ca eu nu prea am fost copil cuminte...
ce as bea si eu o cafeluta...dar nu vreau sa risc..nu am mai avut probleme cu tensiunea..dar mai bine am grija...
va pup, gravidute, pe mai tarziu

26 + cu
Bebicu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Buna dimineata!

AM intrat repede sa-i spun lui FLO ca am cumparat saptamana trecuta papaverina de la farmacia Ilioara.Pup fetele si revin.

Sursula27+bebe Tudor

Mergi la inceput

MADA-am vazut si eu pozicile in sfarsit! si eu zic ca iti sta super! si esti o miresuca tare draguta! si o sa fie o foarte bine totul!
eu am o nunta a unor prieteni. si un program tare incarcat toata saptamana , inclusiv sambata cand ar trebui sa ma odihnesc sa imi priasca si mie distractia. Dar...va trebui dozat efortul. Si inca mai am de cautat o bluzita

bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mada, super rochita. Iti sta bine. Eu zic ca nu e decoltata, pentru mine e ok.

Vicky 34+ si Maya
AMR +5 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

'Neatza!
Scuze ca nu am mai intrat...noi suntem bine,bb avea saptamana trecuta (32s +1zi)1949 gr,deci in grafic....am trecut de la centrum materna pe elevit,am mai cumparat o gramada de hainute.
Si mie mi-s-a lasat burtica....e normal la 33 s?
Mada- super dragutza rochitza!!!
si o duminica placuta!

rontzy33+

Mergi la inceput