Mamici de (pepenasi) de iulie august 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata gagici....eu ar trebui sa ma apuc de curatenie....dar nu am deloc pofta.....se ofera careva sa ma ajute????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

ceau gravidute dragi
Sun acum m-am uitat la pozele de pe picasa si m-am indragostit de patutul bebelinei tale, este super, de unde l-ai cumparat? Si personajele din Alba ca Zapada imi plac mult, se gasesc special de lipit pe perete?

30+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

buna fetelor si de la noi!

eu am parcurs capitolele trecute si am gasit informatiile de la curs scrise de Bujo. Bujo multumesc, foarte utile
daca le mai vrea cineva, le-am salvat intr-un doc word si le pot pune pe mail-ul comun.
am reusit sa va cunosc si eu mai bine din capitolele trecute si iar spun ca-mi pare rau ca nu v-am descoperit mai devreme
Mada am citit si povestea nasterii lui Ari, mamica curajoasa.
spor la cumparaturi, asteptam poze.

legat de ultima zi de serviciu, ptr mine a fost una foarte incarcata, am lucrat atunci aproape 12 ore si eram si foarte suparata ptr ca primisem flurturasul de salariu si am avut o mare dezamagire. din cauza asta am fugit in urmatoarea zi si mi-am luat prenatalul, eram foarte pornita pe ei. acum imi lipseste foarte mult mersul la servici, cand ma trezesc dimineata si nu tre sa plec de acasa mi se pare asa aiurea , deh obisnuinta .... acum eu am hotarat sa mai merg macar 1-2 zile pe saptamana ptr linistea mea, sotul nu prea e de acord dar ... asta e! oricum ptr mine e mai avantajos sa stau acasa de cat sa merg la servici in ceea ce priveste banii, va dati seama cat de mult castigam dar acasa ma simt foarte prost, ma plictisesc si ma satur de strans toata ziua si de facut curat, mancare & stuff.

Flo, Ela linistiti-va si stati cumintele ca nu se intampla nimic din ce nu va doriti inca.

Biri fii optimista si increzatoare ca totu o sa fie bine.

ma bucur ca bb Antonia a hotarat sa mai stea la mami in burtica.

toate burticile

33+ AMR 6+
BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

in sfarsit reusesc sa va mai scriu si eu cateva randuri.........
noi suntem acasa in concediu de odihna...............cu contractiile stam chiar foarte bine...........colul s-a lungit iar, deci suntem fericiti!!!!!!!!!!!
pe 27 mergem iar la echo.........abia astept sa o vad pe bebelina.......ca imi e dor de falcutele ei..
de la 1 iunie intram in sfarsit in prenatal..........si ne apucam de decorat camera noastra..........
nu am mai reusit sa intru........camera era in renovare..........am facut si mobila noua....ca de trebuia sa asortam patutul lui Bianca cu mobila toata............
tati e incantat de produsul final........o sa pun poze cand am timp cu patutul, camera, etc.
am vazut ca vorbiti de somn............ce e ala, ca eu nu mai stiu in ultima vreme..... noroc cu perna pt. gravide, asa mai reusim sa ne odihnim macar o ora noaptea.
fata misca cel mai bine tot noaptea, sau ziua exact cand nu mai pot eu de somn............
abia astept sa vina pe lume.........
hai ca m-am lungit cat o placinta.........
pup toate gravidutele mele preferate, adica pe toate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa nu ma da-ti disparuta...........nu merge calc. acasa si acum in am pe al sorei mele, de aceea pot sa intru..............dar pana intru in prenatal se rezolva problema....asa ca daca nu mai vin cu vesti.............calculatorul e de vina..........
sper ca sunteti bine toate........
un special pentru Irda ..........abia astept sa vina cu vestea cea mare!!!!!!!!!
se pare ca ea este prima noastra care va intra in randul mamicilor.........

Roxana27 + de Bianca Maria
poze burtica si nu numai....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

hai ca am uitat sa schimb semnatura..........
si sa va spun ca am pus poze noi la albumul de pe adresa comuna.............si ca intre timp numele beleninei s-a schimbat....la insistentele lui tati.........Bianca -Daniela a devenit Bianca-Maria.............
pupici la toate.........mergem sa stam un pic in pat ca s-a trezit domnisoara si nu mai pot sta pe scaun la calculator.........
revin mai pe seara..........

Roxana28 + de Bianca Maria
poze burtica si nu numai....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna dimineata!
Nu am voie sa fac mai nimic in casa deci stau mai mult in fata calculatorului.Am zis ca mai stau linistita pana la inceputul lui iunie si daca nu vine bb pana atunci ma apuc de facut luna in casa!
Face sotul dar.......
SUN caruciorul seamana mult cu cel de la inglesina!Si eu cred ca bb va mai sta mult in burtik
TECKYsotul viseaza deja cu ochii deschisi monentul cind va venii bb pe lume!Acel ham l am primit de ziua mea dar cand l a vazut a zis ca ala e al luiNu iti spun, de cate ori iesim din casa ma duce la magazine ptr copii!I a cumparat un sac de haine
FLO ...stai linistita ca nu cred ca o sa nasti curand!Ai vazut IRDA nu a nascut nici pana acum si are colul sters si cu contractii de la paste!
Si eu in sapt 23 aveam colul deschis si scurt 3,1 cm,la 29 avea 2 cm iar la ultima vizita se lungise 2,9.
Doctorul mi a spus ca daca nasc la 34 sapt nu sunt probleme ca bb poate respira singur!
Dar nu te gandi la ce e mai rau
MADA bafta la cumparaturi,abia astept sa vad rochita!
GABRIELA
Va pup si va doresc un sfarsit de saptamana linistit!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Gabriela multumim. Si mie mi-a fost greu la inceput dar daca altfel nu se putea am stat acasa acuma na mai trebuie sa mai stau putin dar de la anul vreau incet incet sa imi fac ordine si in viata mea sa fac niste cursuri sa caut ceva de munca, well incet incet se vor aranja toate. Vreau sa imi recapat si eu formele sa am mai multa incredere in mine sa scot de la naftalina si fata cealalta nu numai cea de mamica.
Baby ma bucur sa aud ca sunteti bine. Te asteptam cu vesti bune de la eco.
Ella stai cumintica si nu te agita sa stea bebe acolo pana la 40 de sapt.
Vai asa un somn am in mine, daca mai dureaza mult pana merge fata la somn eu creca adorm. Asa as dormi da si trebuie sa merg sa imi iau tinuta ca sapt urm sa ma ocup de meniu si de gatit totul din timp ca sa nu stau atunci pe ultima suta de metri sa ma invart ca un headless chicken prin bucatarie. Vreau sa fiu si eu relaxata si sa ma simt bine. Din pct asta de vedere aici in uk e mai bine in ro daca te invita cineva la ei vai atentiii cadouri gazda face zece mii de feluri de papa ca la nunta, aici se pune mai mult accentul pe sa te simti bine stai la o vb la un pahar mai papi o pulpa, un burger si gata. Is mult mai laid back aici si intr-un fel e mai bine.
Si la botezul lui Ari l-am facut acasa am facut antreuri am pregatit gratarel bautura si toti s-au servit si s-au simtit bine nu a trebuit eu sa stau sa alerg dupa fiecare sa strange-te masa pune-te masa servit si etc. Si sincer a fost f bine toti s-au simtit bine toata lumea era relaxata. Asa vreau sa fie si acuma si la botezul Amirei.
Cel mai aiurea e ca ai mei nu sunt obisnuiti asa si la ziua lui Ari la un an la taiat motul mama vai da nu faci aia da nu faci aia da nu nu stiu ce. Mai aici nu e asa da na ea e obisnuita altfel ea pt o zi de nastere sta in bucatarie cate trei sapt inainte si atunci e rupta de oboseala si tre sa ii serveasca pe toti sa le puna sub nas si etc. Ea nu apuca niciodata sa se simta bine sa savureze momentul ca e prea preocupata de ce zic ceilalti si de cum se simt musafirii. Nu zic si asta e imp da si tu tre sa apuci sa te simti bine nu?

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mada, ce m-ai distrat cu bufetul si botezul :). TAre mai ai dreptate. Asa e si aici si e super cool. DAr sa vezi ca din iarna asta, pe noi ne-au apucat mesele (se vede treaba ca am imbatranit :)). Suntem 3 perechi mai apropiate (cateodata mai chemam si intrusi ca grupul e mare) si ne tot fâtâim de la unii la altii cu mesele. DAr na la noi mesele constau in fripura salata desert, sau un fel de mancare romanesc pe care nu il facem in gen, care se face repede si e bun. Am oripilat pe ai mei in ro ca am avut invitati la fasole batuta :))).

Imi permit sa-ti dau un sfat pentru mancarea de la cununie: nu face decat ce stii ca se face FOARTE usor si ca nu ia mult timp. Ceea ce sare un pic peste foarte, out!!! CA nu are sens sa te obosesti deloc, si in plus acum si obosesti mai repede cu sarcina.


Vicky 34+ si Maya
AMR +5 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Vicky asa e. Si la mine cand aude mama cum facem noi cand avem musafiri, dar aici asa se obisnuieste nu mese cu cate 10 feluri de mancare si fancy dressing.
Da pai vreau numai ce e mai usor oricum carnitza de gratar o pregatesc dinainte o las la marinat numai sa o aruncam pe gratar langa asta fac niste cartofi noi cu ceapa verde si patrunjel care ii pregatecs dinainte si atunci numai ii bag la cuptor si o salata langa iar la antreuri face un platou cu carnuri si legume si branzeturi niste salata de vinete si creca niste oua umplute si mai pun niste saratele pe masa din astea minunatii de rontzait si cam atata. Iar la desert daca avem timp sa mergem sa luam un tort gata facut luam daca nu inghetata si fructe si sa vad daca imi iese reteta data de Bujo cu savarine daca nu no pb.
Oricum simplu, scurt si la subiect. Nu ma omor prea tare ca si asa abia ma misc zici ca is in reluare.
Ok gagici eu duc fata la somn si apoi ma bag la dush.
Ne auzim mai pe seara sa va zic ce am rezolvat cu hainele.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

fetele...este prima data dupa muuuuuuuuuuuuuuult timp cand scriu de la birou de la mine de acasa...pana azi dimineata am avut calc pe jos si nu am putut sa scriu....imi era tare incomod cu mega burtoiul meu...dar acum e in premiera...de la mine de acasa...de la birou...sotul crede ca-mi va lua locul la calculator....dar se insala amarnic ....nu am voie sa ma stresez (sa depun efort) prea tare...asa ca...scriem pe net...

Mada maine voi face ciocolata ta...abia astept...deci un strat alb...si unul negru....mmmmmm..abia astept!!!!
Si tot pe tine Mada te intreb...cum te-ai descurcat singura cu Ari dupa ce-ai iesit din maternitate??
Eu ma bazam pe mama mea....dar tocmai am aflat ca va pleca din tara exact inainte de nasterea fetitei mele si va reveni la botez in septembrie......sotul meu are de lucru foarte mult...si nu mai comentez nimic..pt ca noi avem foarte multe probleme momentan cu banii...bine ca incepe sa mearga firma ca sa avem bani pt fetita....numai ca-mi este tare frica...eu nu am stat niciodata singura cu un bebe nici macar 30 min....sunt cam speriata!!!


Cami 31s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput